Eşinizi nasıl ksrşılıyorsunuz?

3 aylık evlisin ve eski konuların tamamen kocanın karısı gibi hissedememe, kpss, evden soğuma , evliliğe alışamama vs vs bunlarla ilgili ve hamilesin ve kocanı nasıl karşılıycağını bile hala buralarda soruyorsun.kuzum adamı bi tanısaydın önce bi evliliğe alışsaydın , daha market alışverişini bile burda soruyorsun.kocamın üstüne kapıda gecelikle atlamam ama üstümde unlu pijamayla falan da kapı açmam.normal günlük üstüm başım olur üstümde yani özel bir kostümle kapı açmam.akşam olunca yanaşırım yani genelde gecelikle ya da daha başka şekilde.kendi kocanı kendin tanıycaksın.

Böyle karşılıyorum

Çocuktan sonra hayat müthiş oluyo sen de gelsene

Açıkcası ben bu tip soruları ve kamuoyu yoklamalarını çok anlamlı bulmuyorum.
Herkesin evi,evliliği,huyu,kocasının karakteri ve evlilik dinamikleri farklı farklı.
Ben şunu giyip şöyle karşılıyorum desem bu iedal mi? Ve siz de öyle mi yapacaksınız konu sahibi?
Eşi iyi tanımadan, evliliği oturtmadan hamile kalınca, burda, böyle sorular soruluyor anlaşılan.

Valla şuan onun için zahmet edip babaanne donu bile giymem.
Dizi çıkmış pijamalarımla gayet mutluyum.
Eve hiç gelmese de olur.
Ama onlar 3 aylık nomu:)
Konu sahibi pijama akşamdan kalma mı,yoksa eşofman tarzı gündüz giyilenden mi
Akşamdan kalmaysa direk 30 yıllık evli moduna geçmişsiniz şimdiden,annanenize bişey kalmamış

Benim aylığım da farklı değildi ondan
Ne bileyim hele o zamanlar pek bi şey oluyor insan,çiçek gibi:)
Zamanla kanıksanıyor ama yine de akşamdan kalma pijam olmamalı,gaffurun dişi versiyonu gibi:)

Her zaman kapıda karşılarım, eğer evdeysem. Ve üzerimde ne varsa onunla. Eşim özel giyinilmesinden hoşlanmıyor, makyajdan da nefret eder. Kişisel temizliğine dikkat ediyorsam ve güler yüzlüysem gerisi umrunda değil. Ben de bunlara dikkat ediyorum. O da benim önemsediklerime dikkat ediyor ve geçinip gidiyoruz.

İyi anlaşmama ve ters bir şey görmemiş olmama rağmen bebeği birinci seneyi doldurduğumuzda yaptık. O bile erkendi bana göre ama ortak karardı. Siz maşallah ne hızlısınız. Konularınıza bakılırsa pişman olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…