- 14 Ağustos 2018
- 21.219
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.532
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Nasıl yani direkmiBen genelde yapisiyorum adama.
Yok kapıyı kapatmadan olmuyor ne yazık ki. Onun için bı on saniye sonra:))Nasıl yani direkmi
Daha üç aylık evliyim ama genel olarak pijama kafamda tülbentle eşimi karşılıyorum. Geçen çeyizimde olan bir geceliği giydim baya beklediğimden fazla etkisi oldu. Öyle olduğunu görünce ben de heveslendim hamileyim son aylarda sıkıntı olabilir ilişki konusunda veya zaten lohusayken 40 gün olmayacak bu yüzden şu dönemi heyecanlı geçirelim istiyorum. Önerebileceğiniz birşeyler var mı? Siz nasıl karşılıyorsunuz eşlerinizi?
Ama onlar 3 aylık nomu:)Valla şuan onun için zahmet edip babaanne donu bile giymem.
Dizi çıkmış pijamalarımla gayet mutluyum.
Eve hiç gelmese de olur.
Ama onlar 3 aylık nomu:)
Konu sahibi pijama akşamdan kalma mı,yoksa eşofman tarzı gündüz giyilenden mi
Akşamdan kalmaysa direk 30 yıllık evli moduna geçmişsiniz şimdiden,annanenize bişey kalmamış
Ne bileyim hele o zamanlar pek bi şey oluyor insan,çiçek gibi:)Benim aylığım da farklı değildi ondan
Gece giydiğim pijamalarımAma onlar 3 aylık nomu:)
Konu sahibi pijama akşamdan kalma mı,yoksa eşofman tarzı gündüz giyilenden mi
Akşamdan kalmaysa direk 30 yıllık evli moduna geçmişsiniz şimdiden,annanenize bişey kalmamış
Ne bileyim hele o zamanlar pek bi şey oluyor insan,çiçek gibi:)
Zamanla kanıksanıyor ama yine de akşamdan kalma pijam olmamalı,gaffurun dişi versiyonu gibi:)
Gece giydiğim pijamalarım
Haklı olabilirsin ama ben kendimi sevmiyorum öyle ya:)Boşver gaffur tiplemesi bile çok o sığırlara :)
Haklı olabilirsin ama ben kendimi sevmiyorum öyle ya:)
Özgüvenimmi eksik acabaİnsanın ruh hali bile değişiyor kendine çeki düzen verince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?