Eşinizi ne kadar kıskanırsınız???

cook kiskanirim, yanimda gezerken nereye bakiyor acaba ne dusunuyor diye kendimi yerim :D
hic iyi birsey degil biliyorum, ama ne yapayim kisiligimde var :)

şöyle söyleyim, ben eşimi kıskanırım...
eşim beni kıskandıracak şeyler yapmaz aslında...
son derece efendi bir kişiliğe sahip,:nazar: çok şükür ama yine de kıskanırım...
maşallah çok hoştur ve ilgi çekici bir tipi vardır benim eşimin bakan, bir daha bakar...
o yüzden de kıskanırım yanii...
zaten ben, eşimi rüyalarımda üç şekilde görürüm...
ya beni başkasıyla aldatıyordur,
ya başkalarına bakıyordur,
ya da benimle sevişiyordur...:asigim:

Ben eşimi pek kıskanmam neden bilmiyorum ama öyle.
Ya da kıskanacak bir durum ortam olmadığındandır. Buradaki yorunları okudukça
düşündüm ama öyle çok kıskandığım birşey gelmedi aklıma.

ben kıskanmayayım da kimler kıskansın? eşim bayan kuaförü. bazıları çok yılışıklık yapıyor. yolmak istiyorum ama yapamıyorum. müşteri diye görmüyorum. eşimin de başının etini yiyorum sonra :roflol:
eşime güveniyorum ama kızlara güvenmiyorum. nerde şimdi öyle hanım hanımcık kızlar?
hep laubali şımarık. ( düzgün olanları da var kimse alınmasın sakın )
kıskançlığım burcumun özelliği zaten.

:emir_bebek:kaydirigubbakcemileBU KONUDA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUMKİ ÇOK KISKANCIM AMA BU KESİNLİKLE GÜVENSİZLİK DEĞİL.BU TAMAMEN TAHAMMÜL EDEMEMEMLE İLGİLİ BİŞEY. YANİ ONUN YANINDAYKEN YADA TELEFONDAYKEN BİŞEYLE İLGİLENMESİ İLGİSİNİ ONA VERMESİNİ KISKANIYORUM BELKİ BENCİLLİK AMA BENDEN BAŞKA BİŞEYLE İLGİLENSİN İSTEMİYORUM KISKANIYORUM.. BENDEKİDE BÖLE Bİ KISKANÇLIK.:)) YANİ SEVENE HER İNSAN SEVDİĞİNİ KISKANMALI AMA BÖLE HASTALIK DERECESİNDE OLMAMALI TABİ BU:)kaydirigubbakcemile4:sm_cool::1hug:

Ahh ahh yazilanlari okuyunca anladimki artik yaslanmisim,kiskanmak lafi hafif kalirdi herhalde,ama su son zamanlarda bana biseyler oldu sanirim,gozumle gorsem tepki vermem gibi geliyooooo.

ben hastayım galiba bu konuda kıskanıyorum napim
o bana güenmediğinden diyor
o zaman senin hareketlerin bana güven vermiyor diyorum ızıyor tabiki birazda odüşünsün de mi
güven versin ben napim

saçi yüzüne deyse....tenini kiskanirim...
Birine söz söylese sözünü kiskanirim...
Kiskanirim kocami ben kiskanirim kendimden.........
Bu nasil aşk allahim öleceğim derdimden...........

Önceden cok asiri derecede kiskancliklar yapardim....
ama artik öyle degil....yani öyle olsa bile belli etmem....
Simarmasin....:icecream:

SIkmayacak bogmayacak bir erkegi daraltmayak derecede kiskanirim....

bende eşimi kıskanırım hatta bu yüzden birbirimize bile girdiğimiz oldu.belli etmim diyorum ama tutamıyorum kendimi napim.o kıskandığını belli etmez biriktirir sonra birden alakasız bir zamanda döküverir içini ne enteresan bi kocam var dimi.

İtiraf edeyim de kurtalayım bari...
Kıskanıyorum...:çok üzgünüm:
Hem de çok...
Ona baktın, niye baktın tarzında ya da herhangi bir kişiden değil...:sm_confused:
Ben de tarif edemiyorum bu duyguyu, şükür ile karışık karmaşık bir duygu...

çok mu kıskançsınız??? yoksa az mı??eşinizi kimlerden, nelerden kıskanırsınız??
kıskançlık olmalı mı? olmamalı mı?:enbuyukkk:

off cnm benim ya ben bu konudan dertliyim iştee çok fazla derecede kıskancımm 1.5 aylık evliyim yani tvdeki bir mankene oyuncuya güzel kadın dese bilee çok kıskanıyorummm ama oda çok kıskanç tabii Stuart Townsend diye bir ünlü var bende ona hayranım oda onu çok kıskanıyorr:) körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı ikimizde kıskanç cnm yani:)

Eşimi kıskanırım hem de çok.:utangac:
Fakat pek eşime belli etmem.yerimseniben
Kıskanmıyormuş gibi yaparım bu da onu delirtir.
kaydirigubbakcemile3

valla evliliğimizin ilk yıllarında hastalık derecesinde kıskanıp hayatı ikimizede zindan ediyordum.
ama çok şükür şuanda o kadar deil.dozunda yaniŞeniz

çok şükür eşim beni kıskandıracak bişey yapmıyor.sıkıyorsa yapsın başına gelecekleri tahmin eder o:oklava::oklava:

6,5 yıllık evliyim bence kıskanç değilim ama son 10 gündür bi şüphe bi kıskançlık var bende adamı bunaltmam inşallah eski halime dönmek istiyorum herşey tadında güzel çünkü:tomato:

Back
X