Eşinizi sabahları kapıya kadar yolcu eder misiniz?

sabahları eşinizi kapıya kadar yolcular mısınız?

• Ankete Katılan
    452
evLi değiLim ama evLi oLsam kaLkarım sıcak yatağımdan eminim yani :asigim:
şimdi biLe sabah işe gitmek için uyandığında ben de kuruyorum saatimi ona göre ve uyanıyorum teL.den uğurLıyorum Onu işe :asigim: uyanma boşuna kıyamam diyo :asigim: ama napim seviyorum bunu yapmayıda Onudaa :asigim:

19 senelik evliyim mutlaka kahvaltısını ettirip cokacimcoook
kapıdanda uğurlarım hastaysam kalkamasam başka ama
mutlaka uğurlamaya çalışrım Şeniz

benim esimin saati 5te vir vir vir otuyor..uyanmamak mumkun degil :) ama yataktan tam kalkacagimda kalkma yat uyu der..bazen iner yolcu ederim bazen de yatakta kalirim..ama yatakta kalsam bile hep opup oyle gidiyor canim benim..kus olsak bile opmeden kesinlikle cikmiyor

7 yıllık evliyiz,çok istisnai bir durum olmadığı sürece hiç değişmedi....
mutlaka kahvaltsısını hazırlar ve öperek uğurlarım eşimi.....

biz de ikimiz birklikte çıkarız kapıdan sabahları.
ama biryere yolculuk yapacaksa, ya da biryere gidiyorsa muhakkak kalkar uğurlarım

helal vallaha uzun zamandan sonra ozendırdınız benı ıcımden gelmıyordu kahvaltı hazırlamak oylekı dıger yemek zamanlarında bıle...
bır denıyeyım barı..
ılk olarak guler yuzumu gostereyım sonrasında yolcu etmeyı son olarakta bır bardak sut ısıtırım artık..(umarım yapabılırım)
zamanında cok kahvaltı hazırladım uyku tulumu oldugundan sadece sut u ıcmeye zamanı kalırdı
sıcak olarak hazırladıgım herşey sogumuş olurdu..

aynı anda cıkıyoruz evden o yüzden kimse kimseyi uğurlamıyor kaydirigubbakcemile3
ama calısmazken kalklar uğurladır tabi cicim ayıdı o zaman şimdi kalkmam herhalde

Biz genelde kapıdan birlikte çıktığımız için yolculamak pek nasip olmuyor.

Önce bir bardak su alıp arkasından serpip sonra mı evden çıksam acep. Kafam karıştı bak şimdi :)

Bir şey dikkatimi çekti hepte kocasını kapıya kadar uğurlayanlar yazmış onca tanıdığım aile var kocasını kapıya kadar uğurlayanlara bakıyorum hep eski toprak gençler genelde fos ilk cicim ayında kapıdan yolculamalar, balkondan öpücükler sonraki aylarda fosss.

KK hatunları pek bir ilgili maşallah kocasını uğurlamayanlar utanmayın çıkın ortaya :)))))))

bebeğim doğana kadar her Allahın günü uğurladım..
şimdi bazen emziriyor oluyorum,o yüzden kalkamıyorum.
Allahım ömür versin,sağlık versin,
hergün uğurlamak isterim..
bi söz vardır zaten.
kocasından sonra kalkan kadından hayır gelmez diye -tatlicadiarzu-

Evlenince sevdigimi kapiya kadar ugurlamak isterim. Ama suan gece 2.30da ise gidiyor. Evlenincede o saatte giderse ugurlarmiyim bilmem. Siz o saatte ugurlarmiydiniz?

suan evli diilim ama sevgilim kahvaltiyi cok seviyo en sevdigim ögün kahvaltidir der her firsatta ama malasef onun aksine ben hic kahvalti yapmam kahvalti yerine yarim saat daha fazla uyim derim

ama evlenince tabi yogun istek üzerine kahvaltisini hazirlarim kapiya kadarda yolcularim insallah :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…