Eşinizi sabahları kapıya kadar yolcu eder misiniz?

sabahları eşinizi kapıya kadar yolcular mısınız?

• Ankete Katılan
    452
Ben yatarken sessizce öper çıkar:asigim:
Kızım olmadan önce kalkar geçirirdim ama artık kalkamıyorum

ben çalışmıyorum ama sabah ondan önce kalkarım, birlikte kahvaltı ederiz. sonra kapıda öper işe uğurlarım. evimiz arka bahçeye baktığı için camdan el sallayamıyoruz birbirimize

Onu uğurlarım kapıya kadar , öperek yolcu ederim ...:1hug: Pencereden görebilsem el de sallıcam

ama malesef...

Sonra da hoop tekrar yatağa kaydirigubbakcemile2

her zaman ise giderken ben yolcu ederim, once kalakr kahvalti hazirlarim. Aksamlari da kapida karsilarim yada her iceri girdiginde kosar hosgeldin der operim, guler yuzlu olurum daima....onu hic ama hic opmeden disari yollamadim. Yollamamda zaten....

ona kahvaltı hazırlamam ama her sabah ütü yaparım arkadaşlar fenalık geldi bana ütüden gözümü açıyorum kendimi ütü masasının başında buluyorum sakın zannetmeyin ütülemeden dolaba hiç bişe kaldırmam ama giyerken tekrar ütületir

evliliğimizin ilk 1 yılında mutlaka öper peşinden el sallardım cunku hiç dargın olmazdık ama simdi arada dargın oluyoruz o zaman hiç bişiğ demeden gider diğer zamanlar mutlaka öper zaten ben hep ondan önce cocuk dogmadan önce her zaman kahvaltı hazırlarım ama simdi bazen hazırlıyamıyorum bebişimiz cok yramaz

biz evden beraber çıkıyoruz zaten 2 yol kesişimi var ben soldan o sağdan gideriz....
yol kesişimindede masum bi öpücük..... :asigim:
bide orda salı günleri pazarcılar olduğu için öpemiyoruz sinirdrn çatlıyo pazarcılara sinir oluyo.... :jeyyar:

Bende mutlaka öpüp kapıya kadar yolcularım arkasından dua ederim ama küssek suratım asık olur yine öperim ama öööylesineee i$te :jeyyar: anladınız siz..delikafadulden

eşimle aynı kurumda çalıştığımız için beraber evden çıkıyoruz. sabah kalkıp birlikte kahvaltımızı hazırlarız. ama akşamları eşim arabayı park ederken hemen eve girer sonrada kapıyı açar hoşgeldin derim.

ılk gunden berı hıç ugurlamadım, cunku eşim benden 1 saat sonra işe gıdıyorrrr :mymeka: gıcık

evet her sabah evden çıkarken kapıya kadar yolcular , her akşamda ayak sesini duyar duymaz kapıya koşar karşılarım ...

haftaiçi eşim uyurken ben çoktan gitmiş olurum.ama hafta sonları mükellef bir kahvaltı hazırlarım eşime.öper koklar öyle uğurlarım :asigim: hatta asansörünü bile çağırırım kapı neki :1hug:

kahvaltısını hazırlarım gider dalga geçerek çocuk şarkılarıyla uyandırırım, kahvaltıdan sonra öperek yolcu ederim. tabii bunlar küs değilsek küs olduğumda kahvaltı hazırlar ismiyle seslenip uyandırır bide gıcıklık olsun diye dürterim. :mymeka: kapıda da o beni zorla öpüyormuş havası yaratırım aslında can atarım çaktırmayın :asigim:

ilk evlendigimiz zamanlar kalkıp kahvaltılar hazırlayıp yolcu ediyordum öperek.bir kaç kez moralimi bozdu aglattı beni ondan sonra birdaha kalkmadım duymam bile gittigini 1 yıldır hiç kalkmam.kıymetini bilseydi...

Elimden geldiğince kapıya kadar uğurlar; araba gözden kayboluncaya dek de,pencerden bakarım.
Ama bazen çocuklarla ilgilenmem gerektiğinde çıkamam.
Eşim ile çocukların evden çıkma saatleri birbirine çok yakın. O yüzden duruma göre değişir...
a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…