Eşinizi sabahları kapıya kadar yolcu eder misiniz?

sabahları eşinizi kapıya kadar yolcular mısınız?

• Ankete Katılan
    452
evet kızlar büyük bir mutlulukla kocamı kapıdan uğurlarım hatta hiç üşenmem ona her sabah sandiviç, gözleme, tost gibi kahvaltılık hazırlar yanına veririm birde apartmandan çıkınca sokağın köşesini dönene kadar camdam bakarım...

ben tatildeysem mutlaka kalkıp uğurlarım.
zaten özellikle yazın 9 bucuk 10 gibi gider eşim.
birlikte kahvaltı ederiz.
ben de çalışıyorsam hangimiz geç çıkacaksa diğerini uğurlar.
ama çoğu zaman birlikte çıkıyoruz evden.

ev hanımıyım kalkıp yolcu ediyorum haliyle ama kalkamadığım zamanlarda oluyor azda olsa..

hergün yolcu ederim kahvaltısını hazırlarım gözden kaybolana kadarda camdan bakarım

yolcu etmeye çalışıyorum ama ben uyurken gidiyo genelde ve uyanınca her sabah ona kahvaltı hazırlamadığım için vicdan azabı duyuyorum napcam bilmemsırnaşık şey

her sabah kalkar eşimi uğurlarım a.s arabayla siteden çıkana kadar da camda beklerim alıştım yoksa içim rahat etmez:1hug:

ahh ahhh keşke kendi evimde olsam da etsem...:çok üzgünüm:
kayınvalidemlerle beraberiz anca odadan uğurlayabiliyorum...:çok üzgünüm:
kendi evimizde hep uğurlardım...:asigim:
kocaman öper öyle gönderirdim...Şeniz::asigim:

aynen bende mai beyaza katılıyorum keşke edebilsem ama sende bende şanslısın,

çünkü bizim ayrı bi evimiz varda noluyo, ayrı hayatlarımız var. yaklaşık 1 sene sonra inş bende kocamı kapıdan yolcu edicem, ilk ayımız gibi (

Kalkarım kahvaltı hazırlarım uyandırım kahvaltısını yapar kapıya kadar yolcu ederim hatta sokağı çıkana kadar arkasından bakarım :)

Evliliğimizin ilk yıllarında her gün kahvaltısını hazırlar öperek gönderir,kızımı kucağıma alıp balkondan el sallardık.:teytey: Hatta arkadaşımın eşi arkadaşımbizi söylermiş ne güzel yolcu ediyolar sen yatıyosun dermiş.Şimdi bazen öper bazende öpmeden gönderirim.Küssem yerimden bile kalkmam.( ne cadıyım demii):jeyyar:

ben her sabah esımı ugurlamadan tekrar yatmam kus olsak dahı kapıda oper gecırır yatarım gerı

keşke o günler gelse..biz beraber çıkıyoruz..bi gün çalışma hayatım sona ererse (inşalllahhh)))))
o zaman yolcu ederim tabii...

ılk zamanlar kalkmazdım yataktan bile ama şimdi kızım büyüyünce okul için aynı saatte ayakta oluyoruz zaten mutlaka kapıyda uğurlar hayırlı işlerimi dilerim tabii..:)

eğer işe çok erken bir saatte gidecekse kalkmamı istemez gelir kendi öper gider yada küs kalmışsak gene o öper gider hiç gözümü açmam.ama öğleden sonra veya gece gidecekse muhakkak uğurlamamı ister bende yolcu ederim.

bende 2 senedir sabahları eşimden önce kalkar kahvaltısını hazırlarım hatta bebeğimizde uyanıyor kapıya kadar babamızı geçiriyoruz sonra cama çıkıp camdanda el sallıyoruz,hatta lohusa dönemimde kalkamadım da kendimi suçlu gibi hissetmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…