Eşinizi sabahları kapıya kadar yolcu eder misiniz?

sabahları eşinizi kapıya kadar yolcular mısınız?

• Ankete Katılan
    452
işe gıtmeden 15 dk once kalkarım
cay yapmam uzun suruyo dıye
meyve suyu
ıste yanında ne varsa hazırlarım kahvaltılık
tekrar yataga gırerım uyandırmsası sorundur cunku 5 dk konusuruz ole yatagın ıcınde:asigim:
kahvaltıya ıner bende yanında otururum sabahları kahvaltı yapamam
hemde tekrar gerı yatacagım ıcın:asigim:
öper kapıdan ugurlarım allah ısını rast getırdın derım
oda sagol askım der gider :asigim:

eşimden 5 dk önce kalkarım kahvaltısını hazırlarım ,
o arada oda uyanmış olur,işi gereği hergün traş olur
ve giyinene kadar kahvaltı hazır olur,birlikte kahvaltı yaparız.
sonra kapıya kadar uğurlarım onu kar bile yağsa cama çıkarım
o bana ben ona el sallarım...araba kaybolana kadar el sallamaya devam ederiz :)
ama hasta olduğum,ve uykusuz olduğum zamanlar,kalksam bile
o beni zorla geri yatırır...şimdilik çocuk yok ama oluncada inş.
böyle olmasını istiyorum...

Biz ikimizde aynı saatte evden çıktığımız için ve bende hazırlanmak zorunda olduğum için genellikle kahvaltı yapamayız ama mutlaka sandviç hazırlarım meyve alırız yanımıza yada kek yaparım sarar alırız yanımıza :)

yerimsenibeAynene canım ben gıderken o uyuyorr tabı hafta sonu ben evde olursam o ıse gıderse yolcu edıyorum aynıyız valla ama bızım bı alıskanlıgımız var bırbırımızı opmeden asla yolcu etmeyız kus olsakta aradayerimseniben

evli değilim ama
evlenince tam bi geyşa gibi olurum
ondan önce kalkarım
uyku mahmurluğunu üzerindem atarım
onun kahvaltısını hazırlarım
her gün ilk günkü gibi geçiririm onu işe

Sabah o benden önce uyanır sonra beni uyandırır çünkü küçük kızım sabahçı olduğu için onu okula hazırlarım ama önce eşim çıkar evden o hazırlanır kahvaltı etmez sabah çok erken saatte yiyemiyor çünkü.Eşim evden çıkana kadar bişey unutmaması için peşinde dolaşırım sonra onu kapıdan öperek uğurlarım akşamlarıda kapıda karşılar ve öpüp içeri alırım.:1hug:Şeniz

sabahı bırak,bakkala bile ben geçiririm....
illa.......yerimseniben
normalde on günde bir işe gider gittiği zamanda on gün evde olmaz...
o gün işe gönderirken son onbeş dakika kala "hadi yavrum" diye diye öperiz birbirimizi...Şeniz
duamı okur öyle geçiririm asansöre...:Saruboceq:
sonrada köşeyi dönene kadar teze aşıklar gibin otuz kere el sallarız birbirimize...:teytey:

bende bu gün işe gitmiyorum ama ama yinede onu geçirdemen içim rahat etmiyor, nereye giderse gitsin evden çıkarken mutlaka kapıdan uğurluyorum onu, ben böyle seviyorum

Bende çalışıyorum ama ben daha geç çıktığım için bazen uğurlarım bazende yataktan el sallarım:)uyku durumuma bağlı arkadaşlar:):)

her zaman muhakkak hasta bile olsam kalkarım zorla ayağa .. hayatın ne getireceği belli olmaz ölüm var zulum var.

evden genelde beraber çıakrız ama çıkmadğımız zamanlar kocam gececi oluyo bu durumda o uyurken ben erken kalkar işe giderim oda kalkmak ister ama her seferinde geri yatırırım uynmasın uykusu kaçmasın diye gitmeden öperim onu bolca hadı uyu bebeğim der giderim :))))
o erken gittiğindede beni uynaırmaz hiç yoruluyodun uyu diye ben kalkmıyo gibi yapsamda o çıkınca direk cama çıakr el salalrım buda onu hoşuna gider gülümser o gülmesi bir ömre bedel zaten oyy nasıl özledim yine yaa:))

o işten sabah3-4 gibi geliyoor ve öğleden sonra 3 de gidiyor...bazen5-6 da oluyor kendi işi..

ama ben sabahları 8 de gidiyorum. aksamları 5 de geliyorum.sabahları bazen beni işe bırakır iş de evimden 100 mt bile yok. ben öğlen gelirim uyuyo oluyoor. akşam geldiğimde de evde ise bende onu geçirirm:) haftosanu rahatızz işte..:)

eşimi kapıya kadar yolcu ederim birde okalı bir öpüçük kondururum yanagına
sonra mutfak penceresindende arabayla giderken el sallarımŞeniz

Ayyyyyyyyyyyyyyy kıyamam ona ben... o benim canım, hayatımın anlamı, aşkım, yemin ederim yüzüne bakarken içim titrer.. nasıl kapıya kadar uğurlamam... birde Allahıma emanet ederim onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…