Eşinizin ablasiyla bu tarz durumlar yaşadığınız oldu mu

Bende kısa zaman önce yakınımı kaybettim ama kimseye tiskinir gibi eşya veya yemek getirmedim. Artniyetlidir değildir bilinmez ama sizin bunu takmayıp eşinize söylememeniz lazımdı sonuçta abisini kaybetmiş acısı daha çok yeni. İftira, cana kast gibi durumlar yoksa takmam eşime şikayetlenmem. Düzeltme eski konularınızı okudumda eşinizin ailesini bi salın ya insanların her hareketinde kulp bulmak normal değil.

Babamın cenazesinde kadının tekinin için gitmiş spatula ile özensiz kestim tatlısını diye. Kafasına atmamışım şükür etsin. Konu sahibi bazı şeyleri üstü kapalı geçiştiriyor onu fark ettim.

Bunca saçma yorumlar içinde en yapıcı büyük ihtimallede en olgun insan olduğunuzu düşünüyorum teşekkür ederim. Ben ıslak medili gorumcemden istemedim zaten o esnada boş bulundum esime dedim o da sanırım görümceme demiş gelip verdi.Suart bir karis onu vermesi hadi onda suçlu benim kapıyı yüzüme kapatması ayıp değil mi bence çok ayıp bir yakını gelmiş onu bizim yanımıza getirdi o bakışları hala devam ediyordu.. Matem evidir saygım var ki benim onun gibi saygisizligim hiç olmadi o benimde abimdi çok değer veriyordum hiç kırmadı beni.. benimde zamanında dedem oldu benim evime gelip bana ne laflar söyledi gözümün yaşına matemime bile saygı göstermeden ben ne yaptım biliyor musun acımı içime gömüp doğum gününde eşimle sürpriz yaptım. İsteyen istediğini yazsin artık ancak şu var ki yaşayan ve çeken bilir benim evliligimde sözleşme isteyen bir kadını kimse bilmeden melek yaptı Allah sorsun yargılamayi

Ne laflar söyledi?

Hayır suratına takilmadim onu geçtim kapıyı kapaması çok ayıp ya ona çok şaşırdım ben içeri geçtim oraya gelince yine aynı bakışları

Iyi kotu gunde rol çalan sıkıntı cikaran tiplerden nefret ediyorum bugun sizin gününüz degil yok efendim islak mendli vermiste yok bilmem nasilmis kalk kendin al mendilini beee yada alma kullanma gerekirse vay efendimm kapiyi kapatmis acaba yemek yedirirken telefon mu actiniz ses mi ettiniz taziye evi diye mi kapattı kiii hic bir sebep yokken de kapatmis olabilir....eşiniz keske baska derdin mi yok deseydi siz anlattiginizda...

Ya Allah aşkına ne rolü calicam ne yapabilirim siz neyin peşindesiniz ya buraya tersini yazsaydım bunu da eleştirirdiniz kimisi der Türkçeyi doğru yaz kimisi der psikologa git kimisi de reçel yok şeker ya Allah aşkına iyi misiniz siz buraya bu postu açtım diye bu soruyu sordum diye kötü ilan ediliyorum eski postalara bakılıp damga yiyorum. Benim kimseyle bir sorunum yok benimde en yakınlarım vefat etti ama bu çok savundugunuz kadının matem evine geldiği zaman neymiste ayağa kalkma misin diye kayınvalideme eşime sikayetini biliyorum ya bana ne laflar söyledi o halinde evime gelip ben hüngür hüngür ağlarken neler söyledi bana.. şimdi tavırlarından rahatsız oldum size soruyorum bir insan olarak yaşadınız mı ne yapardınız diye.. onların yaptığı saygısızlığı ben zerre yapmadım Allah biliyor kul bilmesin gerek yoktur yapılan iyiliğin zaten
Ne ses edicem Allah aşkına bebeğimi kucagima almışım oğlum dur av annem ağzını vs diyorum bu mu rahatisz ediyor ben bana geldiklarinde aynı tavrı sergilesem ki hiç yapmadım o zamanda beni topa tutardiniz sanırım
Bir postu ve diğer aynı konu kişi olan soruları karşı cinsin kişisel sorunu olduğunu düşünmeden önce şunu diyin herkes aynı değildir ve herkes farklıdır senin normal dediğini başka biri anormal karşılar sen beyaz dersin ben siyah bu böyledir ve herkes buna saygi gostermelidir

Size karşı tavırları böyleyse siz gitmeyin artık. Bahanenizde çocuk olsun. Eşiniz gitse yeterli bence.

Sen bana nasihat verecek görgüde bi tip değilsin. Git milletin mimiklerini incele fesatlık çıkarıp kocanı dolduruşa getirecek malzeme bulursun belki

Görümcenin arkadaşıyla hatta arkadaşlarıyla ters düşmeyi nasıl başarıyorsunuz?
Ben basarmiyorum genelde nasıl oluyor biliyor musun ben hepsini yeni tanidigim için saygı duyuyorum onlar genelde beni azarlar gibi konuşuyor ya da birşey görünce görümceme söylüyorlar ama asılsız tabi o da beni arayıp güzel bir patlıyor düşün daha evli değilim mesela bir arkadaşı nişanlıyım yanımda eski sevgilisinden bahsediyor aaa ben susuyorum bak sakın duruyorum ama yine ben suçluyum ne acı dimi

Cenaze evinde görümcenin ıslak mendil getirmesine alınılmaz ya. Belki kadının aklından başka şeyler geçiyor tuhafsınız cidden. Bir hafta olmuş kızın abisi ölmüş.

Eşime kız kardeşin bana ıslak mendil verirken surat astı,tiksindi desem " manyak mısın" der. Cenaze evi olsa çok daha ağır konuşur.

İnsan olarak algılamadın demek çok üzüldüm. Aman ha okapi olarak algılama, ben senin gibi değilim

Çocuğunun doğum gününde görümcesi çocuğuyla foto çekildi diye bile konu açmıştı. O kadar lince rağmen haksız olduğunu da kabul etmemişti. Allah şifa versin ama cidden normal bir insan değil.

Aaaaa ciddi misiniz? Yeğenimizle fotoğraf çekilmek için izin mi almamız gerekiyordu yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…