Eşinizin ailesi sizi aramasa siz arar mıydınız?

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
Eşimin kardeşi beni hiç aramaz sormaz.Eşimle konuşur bana selam bile yollamaz.En son aramızda münakaşa olmuştu benden özür dilememesine rağmen uzatmadım.Bana biraz yakın davranmaya çalıştı ben de kıyamadım uzatmayayım dedim.O konuda eşim bana saygısızlık yaptığı için tartışmış konuşmamıştı kardeşiyle ama sonra barıştılar ben de barışın dedim.İlk başlar sen barışmadan barışmam falan diyordu ama sonra kendisi gitti gönlünü aldı barıştılar.İşte o karını tutuyorsun falan diyince karımı tutmuyorum ispatlarıyla gönlünü yaptı.Neyse ben uzatmadım ama son bayramda bir bayramımı bile kutlamadı arayıp büyüğü olarak.Ben de yok sayılmaktan çok bunaldım.Üzerine eşim kardeşimin doğum gunu yarın bir mesaj at dedi.Ve ben mesaj attım çok incesin mutlu ettin dedi.Ama hala sürekli benim uyarılmam ağırıma gittiği için eşime benim bayramım,halim hatrım hiç bir şeyim yok bir özür bile dilenmeden uzatmadım ama ne bayramım ne bir şey kutlandı ben de ilgi istiyorum senin karın olarak kabullenilmeyi ve kırgınlıklarımı önemsemeyip hala beni yönlendirmen ağırıma gidiyor dedim.Eşim de bundan sonra sana şöyle yap böyle yap demicem sadece rica ediyorum kardeşim konusunu açma.triplidir küçüktür büyüktür şöyledir böyledir bu saat itibariyle bitti aşkım benim senden tek ricam haklısın ve sonsuza dek kapansın bu konu dedi.
Ben de gören de yemiyorum içmiyorum bu konuyu açıyorum zanneder haklısın yeter ki sus der gibi.Sen kendin sana bir şey demicem artık diye sözler verip tutmadın.küçüktür triplidir deme zaten artık tanıtım formu gibi oku oku ezberledim.Sen kendini beni yönlendirmeden sonsuza kadar tut açılmaz zaten sonsuza kadar merak etme dedim.
Tamam yönlendirme yok merak etme dedi.
Neden hep gelin arar sorar neden...benim de bir hal hatır bir Allahın selamını almam hakkım değil mi..ama eş kişisi beni susturdu ve bitti olay.Eşim sonra küs müyüz dedi vee yok diyince kurban olurum küsmeyelim dedi ve konu kapandı.Ama ben üzgünüm.2 senelik emeğime üzgünüm.Bana kv ve eşim şunu yap bunu yap diye döndürüp durdular sonuç ben de karşılık alamayınca şuan susturuluyorum.Haksız mıyım?
Beni eleştirenlere yardımcı olmaya çalışıp yaralamaya çalışanlara tartışmak isteyenlere cevap vermeyeceğim...Cevaplarınız için Teşekkür ediyorum şimdiden

Hayır. Hatta aramıyorlar bende aramıyorum. Hiç rahatsız da değilim bu durumdan
Bana hitap etmeyen yıldızımın barışmadığı hiç bir insana kendimi kabul ettirmek gibi bir çabam olmaz. Gereksiz samimiyet de sevmem zaten

Görümcem benden büyüktür bende arayıp sormam sadece kandillerde,doğum gununde o kadar.O da bekledikleri için mecburiyetten yok hal hatır için aramam.O da takmaz böyle şeyleri.

Eşin ara diyor mu peki?doğum gunlerinde falan kutla diyor mu?

Gorumcelerimi hep arardim her bayram artik aramiyorum son bayramda da aramadim. Cok fenalarmis yeni anladim. Kaynanama gelirsek hergun ariyo her aradiginda canimi sıkıyo artik telefonlarini da acmiyorum ne zaman arasa huzurum kaciyo valla hic aramayinca ceylan gibi seke seke geziyorum evin içinde. Aramiyorum onlar da aramasinlar aman.

Ben görümce ile konuşmuyorum hoş ailesi bole konusmuyor. KV KP bayramdan bayrama ararım onlar da beni acil olmadıkça aramaz. Duruma göre sekillendiririm önceden her cuma arar hattını sorardim baktım seytanlik pesinde arayip sormam. Gorustugumuzde de hiçbir şey yok gibi konuşur sohbet ederiz.

ben yıllardır aramıyorum bu görüşmediğim anlamanıa gelmıyor gidip geliyorum ama
nasılsınız iyimisinz demiyorum ,
sevdiğim görümcem var o aramazsa ben onu aramazsam birbirimize sana küstüm tlf açarız

yani görüşmen gerektiği kadar görüş gerisini zorlama

Aramiyolar bende hayatta aramam. Nisanliyken cok ariyordum telefonlarimi bile sebepsiz yere acmiyolardı. Evlenince zaten oyle bir cizgi cektim ki araya simdi bisey yapamiyolar eşimde karışamaz bu tarz evliligimizin ilk zamanlarinda karışmaya kalkmıştı sen kadın islerine karısma kendi isine bak ben napacagimi bilirim demistim o gunden beri zaten aldı agzının payını

Eskiden arardım. Baktım hamileyim nasılsın diye aramıyolar, torun oldu torun nasıl diye aramıyolar, annemi kaybettim gelip gittikten sonra nasılsın diye aramıyolar, torunları hasta oldu torun iyileşti mi diye aramıyolar. Torunun bir şeye ihtiyacı var mı diye aramıyolar. Aramıyolar da aramıyolar .. Ben de bıraktım aramayı. Eşim de biliyor bunları. O nedenle bir şey demiyor ara diye.Bir Cuma günü arıyorum hayırlı Cumalar demek için. Takmıyorum. Kafam rahat. Boşver.

Eşin ara diyor mu peki?doğum gunlerinde falan kutla diyor mu?
Açıkcası benim eşimin ailesinde öyle bir incelik olmadığı için hiç söz konusu bile olmuyor. Ara git gibi bir talebi hiç olmuyor. Ben başlarda her özel günde mutlaka özene bezene hediyeler alır giderdim. Ama onlarda asla öyle bir nezaket yok. Eşimde bunları gördükçe sanırım hiç lafını bile açmaz.

Sizi aramayanı siz de aramayın tabi. Çünkü, aramıyorsa demek ki sizinle konuşmak da istemiyordur.

Bende uvey kaynana var aramiz bozuk onu aramiyorum kayinpederle konusduyoduk sadece o da soguk davraniyor karı yuzunden sanirim.aramaz zaten bende ayda 1 kere ariyorum onu artik .gorùmcelerim onlarda aramaz bende aramiyorum

Doğum günümde beni aramıyorsa ben niye onu arıyım ,sorun eşiniz bence

Canm umursama aramıyorsa açma lafını bile geçirme evde onun bulunduğu ortamda o yokmuş gibi davran vala ben olsam ne ararım nede aramasnı beklerim sen eşinle iyi ol başkasını bu kadar takılma biraz takıntı haline getirmişsn sen galiba benım umrumda olmazdı send e öyle yap daha çok mutlu olursun senı arasa nolur aramasa nolur büyük sensin ama gerçekten böyle beklentiler saçma

Görümcem benden büyüktür bende arayıp sormam sadece kandillerde,doğum gununde o kadar.O da bekledikleri için mecburiyetten yok hal hatır için aramam.O da takmaz böyle şeyleri.
O szş,,
Haklısın kesinlikle sonuna kadar hemde..
Haklıyım ama maalesef...eşimin bu konu sonsuza kadar kapansın demesi beni çok kırdı

doğru söylüyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…