Eşinizin ailesi sizi aramasa siz arar mıydınız?

eşin ne güzel biliyorsa...eşim beni susturmaya çalışıyor baksana...

Benim eşim kör sanırım

kp haric herkes arar ben fazla muhattap olmam biseyi cikiyo sonra sende bosver yaa araynla konus aramayani salla gitsin esinlede bu konuyu fazla acma yoklarmis gibi

Hayır aramıyorlar ve bende aramıyorum arasalar da bişeyin olacağı yok yapip yapıp aramasınlar zaten..onlarsız mutlu ve huzurluyum..

Aile meseleleri hep karışık oluyor ya. Mesela benim eşimin aklına gelmez aramak ben ararım çoğu zaman teyzesini anannesini ablasını vs. aileden bir kişiyle yıldızın barışmadığı zaman insanın içinden gelmiyor gerçekten. Benimkinin bi tane kuzeni var nefret ediyorum ondan mesela asla aramam oda beni aramaz. Kadın yürüyen dedikodu makinesi gibi. Ama eşimde illa ara sor demez kimseyi. Dediğim gibi bu biraz kişiden kişiye değişen bir şey. Yani eşinin direk kardeşi olduğu için de onun çabuk yumuşamasını anlayabiliyorum. Yinede aradaki dengeyi kurması gerekiyor burada iş ona düşüyor sana saygı duymalarını istiyorsa öncelikle herkesin yanında sana eşinin saygı göstermesi gerekiyor.

Evet söz konusu kardeşi olduğunda yumuşuyor unutuyor savunmaya geçiyor.Ama en çok sorunu kardeşi çıkarıyor.Eşimin böyle yapması kırıyor beni.

O szş,,

Haklıyım ama maalesef...eşimin bu konu sonsuza kadar kapansın demesi beni çok kırdı
Ben olsam aramaz sormazdım bidaha.. benim görümce kişisi de benden küçük ve birçok saygısızlığı oldu her seferinde affettim artık son saygısızlığında yeter dedim bitti birdaha ne ölün ölüme ne de dirin dirime.. eşimde arkamda desteçidir bu konuda oda şahit oldu ki birçok terbiyesizliğine ses çıkarmadım ben onun..

Üzgünüm ama eşin senin yanında olmadığı sürece görümce seni yok saymalara devam edecektir.
Sana yap diyemem ama ben beni saymayanı hiç umursamam,açık söyleyeyim,karşılaştığımızda selam vermekten öte geçmem.
Eşinle ciddi ciddi defalarca da olsa konuş. Karşındaki kişi kendi kardeşi. Terbiye bilmiyorsa öğretsinler,bir zahmet. Herkes yerini ve haddini bilsin. Her görümce gelin iyi anlaşacak diye bir kural yok. Ben saygı gösteriyorsam,onlar da gösterecek. Yok göstermeyeceklerse bir zahmet birbirileri ile görüşsünler,ben çekilirim aradan.

Samimiyetsiz Samimiyet insanı daha çok sıkar boğar yorar..
İçinden gelmeyen hiçbir şeyi yapma..
Onlar beni aramadı bende onları aramayacağım diye de düşünme böyle hareket edersen zamanla kincil birine dönüşürsün sonuç olarak kendine yazık edersin..
Sen sana yakışanı yap..
Aranma sırası sana gelince de beklenti içersinde olma.
Eyvallah çok güzel bir sözdür mesela..
Bazen Kabulleniş Bazen BoşVeriş Bazen
Yol Veriş ama sonunda hep bi Rahata Eriş
Ararlarsa Ne Alâ Aramazlarsa Eyvallah..
Deyip Geçin Rahata Erin :)

Eşim 3 ay kadar konuşmadı aklı başına gelsin diye.Sonra zar zor barıştılar.Şimdi de bana bu konuyu asla açma diyor.Çok üzücü gerçekten insanın eşinin yanında olmaması çok kırıcı

Eşim 3 ay kadar konuşmadı aklı başına gelsin diye.Sonra zar zor barıştılar.Şimdi de bana bu konuyu asla açma diyor.Çok üzücü gerçekten insanın eşinin yanında olmaması çok kırıcı

Siz şu büyük harfle yazdığınız iibf mezunu üyesiniz, kıza alay eder gibi mesaj atmıştınız. Her konunuz da görümceniz ile ilgili zaten, o kızı düşünmekten başka işiniz yok herhalde. Burada herkes onu kıskandığınızı yazmıştı, şimdi profili kapatınca konular okunmayacak sandınız ama çok net hatırlıyorum. Kızın yerinde olsam ben de sizi aramam, en iyisini yapıyor.

benim de eşim 3 ay görüşmedi sonra barıştılar.Eskisinden daha kıymetli oldu ben de ilgi beklerdim diyorum açma konuyu diyor

Senin profilin açık mı?O zaman bana mana vermemelisin.Beni haksız buluyorsan söyleyebilirsin.Beni aramayabilir ama artık ben de aramak istemiyorum ve eşimin ara demesinden sıkıldım.

Çok haklısın tşk ederim

İlla küsmesi gerekmiyor.
Mesafeli durması ve olayı ciddiyetle konuşması yeterli.
Tamam sen konuyu açma,senden de görümceye saygı beklenmesin o zaman.
Hep onların dediği mi olacakmış?

Annesi babasi disinda sulalesinde kim varsa aramam o da saygi duyar bende kardesleri de dahil yani aramam.Saygi gormedigim hicbir gezegende kimse benden saygi sevgi bekleyemez.

Annesi babasi disinda sulalesinde kim varsa aramam o da saygi duyar bende kardesleri de dahil yani aramam.Saygi gormedigim hicbir gezegende kimse benden saygi sevgi bekleyemez.
Ah kuzum ah ben de öyle diyordum çünkü ailemin biricik kızıydım.Ama anladım ki aileden ayrıldığında kocası yanında olan böyle konuşabiliyormuş, bunu anladım.Ben artık böyle cümleler kuramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…