Eşimin kardeşi beni hiç aramaz sormaz.Eşimle konuşur bana selam bile yollamaz.En son aramızda münakaşa olmuştu benden özür dilememesine rağmen uzatmadım.Bana biraz yakın davranmaya çalıştı ben de kıyamadım uzatmayayım dedim.O konuda eşim bana saygısızlık yaptığı için tartışmış konuşmamıştı kardeşiyle ama sonra barıştılar ben de barışın dedim.İlk başlar sen barışmadan barışmam falan diyordu ama sonra kendisi gitti gönlünü aldı barıştılar.İşte o karını tutuyorsun falan diyince karımı tutmuyorum ispatlarıyla gönlünü yaptı.Neyse ben uzatmadım ama son bayramda bir bayramımı bile kutlamadı arayıp büyüğü olarak.Ben de yok sayılmaktan çok bunaldım.Üzerine eşim kardeşimin doğum gunu yarın bir mesaj at dedi.Ve ben mesaj attım çok incesin mutlu ettin dedi.Ama hala sürekli benim uyarılmam ağırıma gittiği için eşime benim bayramım,halim hatrım hiç bir şeyim yok bir özür bile dilenmeden uzatmadım ama ne bayramım ne bir şey kutlandı ben de ilgi istiyorum senin karın olarak kabullenilmeyi ve kırgınlıklarımı önemsemeyip hala beni yönlendirmen ağırıma gidiyor dedim.Eşim de bundan sonra sana şöyle yap böyle yap demicem sadece rica ediyorum kardeşim konusunu açma.triplidir küçüktür büyüktür şöyledir böyledir bu saat itibariyle bitti aşkım benim senden tek ricam haklısın ve sonsuza dek kapansın bu konu dedi.
Ben de gören de yemiyorum içmiyorum bu konuyu açıyorum zanneder haklısın yeter ki sus der gibi.Sen kendin sana bir şey demicem artık diye sözler verip tutmadın.küçüktür triplidir deme zaten artık tanıtım formu gibi oku oku ezberledim.Sen kendini beni yönlendirmeden sonsuza kadar tut açılmaz zaten sonsuza kadar merak etme dedim.
Tamam yönlendirme yok merak etme dedi.
Neden hep gelin arar sorar neden...benim de bir hal hatır bir Allahın selamını almam hakkım değil mi..ama eş kişisi beni susturdu ve bitti olay.Eşim sonra küs müyüz dedi vee yok diyince kurban olurum küsmeyelim dedi ve konu kapandı.Ama ben üzgünüm.2 senelik emeğime üzgünüm.Bana kv ve eşim şunu yap bunu yap diye döndürüp durdular sonuç ben de karşılık alamayınca şuan susturuluyorum.Haksız mıyım?
Beni eleştirenlere yardımcı olmaya çalışıp yaralamaya çalışanlara tartışmak isteyenlere cevap vermeyeceğim...Cevaplarınız için Teşekkür ediyorum şimdiden