Eşinizin ailesi sizi aramasa siz arar mıydınız?

Ben profil açık / kapalı anlamam. Üyelik açtığımdan beri ayarları hiç kurcalamadım. Ama hanımefendiyi çok net hatırlıyorum. Yine görümce konusu açmıç, kızın aramaması o kadar normal ki, burda üyeler ona hak veriyor ama bilmiyorlar konu sahibinin geçmiş hatalarını.

Aneksenamunnn Bana göre hatalı taraf sizdiniz, şimdi de lütfen bırakın bu işin peşini. Size çok samimi de davranılsa mesafeli olun, soğuk olsalarda tepkisiz olun. Düzeleceği varsa da sürekli bunu düşünür ve beklenti içinde olursanız konular kapanmaz. Şöyle bir iki sene mesafeli durun.

İlla küsmesi gerekmiyor.
Mesafeli durması ve olayı ciddiyetle konuşması yeterli.
Tamam sen konuyu açma,senden de görümceye saygı beklenmesin o zaman.
Hep onların dediği mi olacakmış?
Evet ciddiyetle konuştu ama ablası dahil arayıp sen karını tutuyorsun demeye başladı.Eşimde geri çekildi işte ben karımı tutmuyorum haklıyı tutuyorum diye...ama etkilediler bence.şimdi çokkkk iyiler ve beni sallamıyor kardeşi asla.Eşime de konuyu açınca gördüğün gibi ağzıma lafı tıkıyor sonsuza kadar açma konuyu diyor.Yazık ya çok yazık.Görümce bana saygısızlık yaptığında bile ortalık karışıyorsa ben yapsam oooo

Üyelik açıldığında profil açık oluyor ve bu durumda sizin kurcalayıp düzeltmiş olmanız gerekiyor.Ben bunu herkes geçmiş konularıma bakıp sürekli ordan laf vuruşlarından anladım.Dedim bunu neden başkalarına yapmıyorlar?Sonra bir baktım 7 den 70 e herkesin profili kapalı.Benim kaygılarım olsa konu açtığımda hatırlatacak şekilde anlatmazdım konuyu.
Ben hatam yok demiyorum.Hataları dediğiniz tek bir hata var o da şaka yapmam.Ardından da onun söyledikleri double hata.Ama onun öncesinde eşim ve annesi hep benden bekledi.Ara,yaz diye.Hiç karşılık alamadım ve bunu görümcem kendisi de itiraf etti özür diledi sana çok yaptım diye ama sonra yine devam.
Ben zaten yazmam eşimin yaz demesine bozulduğumu söyledim.Onun da bana bu konu kapansın demesine

Eşim benim yanımda olsa biraz da gönlüm rahatlasa bu kadar takılır mıyım

Tutuyorsa karısını tutuyor,yabancı mı sanki?
Ya diyorum olmaz,insanın eşi yanında olmayınca herkes karşı tarafa geçiyor hatta insanın kendi ailesi bile.

Arkadaşlar yazmış,senin de hataların varmış. Olabilir hangimiz %100 masumuz ki. Beğenmiyorlarsa görüşmezler,sevgi saygı da beklemezler.

Görümcemi bende aramam, Bayram Doğum günü dışında.
Hatta geçen bayramda aramayı unuttum
Yüzyüze görüştüğümüzde sitem eder mi bilmiyorum ama umrumda değil açıkcası
Neden hep erkek ailesi aranmalı ki ?
Eşim benim ablamı abimi aramıyorsa bende onun ablasını abisini aramam.

benim de eşim 3 ay görüşmedi sonra barıştılar.Eskisinden daha kıymetli oldu ben de ilgi beklerdim diyorum açma konuyu diyor
Sen bence birdaha eşine bişey söyleme bu konuda ara dersede arama niye aramıyosun derse niye arıyım dersin? Aramam için bi sebep söyle dersin. Sonuçta sen büyüksün onun araması gerekir..

Aama işte öyle diyince tutmuyorum ispatına giriyor eşim de.Bence çok iyi niyetli olan sabırlı olan her zaman suçlu oluyor bunu anladım.

Kaynimla görüşmüyorum. O yüzden beni aramaz sormaz, ben de aynı şekilde.
Kv arada arar, işi olduğunda.
Kp nin aradığı cook nadir.
O yüzden ben de isim düşerse ararım.
Onlar oğullarıyla iletişimi daha çok tercih ediyor.
Benim de yan cebime.

Bir şey sormak gerekiyorsa ararım. Hal hatır sormaya aramam.

Onlar hiç aramaz. Bi şey sormalari gerekirse eşimi ararlar. Bana da selam söylerler. Görümcelerim benden büyük zaten böyle boş şeylerle uğraşmazlar. Eşim de kimseye karışmaz.

Sorunsuz gidiyor.

Aama işte öyle diyince tutmuyorum ispatına giriyor eşim de.Bence çok iyi niyetli olan sabırlı olan her zaman suçlu oluyor bunu anladım.

Onu bunu bilmem de eşin böyle aile ilişkisi kuramazsa olan sana ve evliliğinize olacak.
Eşim benim yanımda olmasa ben çok soğurdum.
Yine diyorum hatalı olan sen olabilirsin,ama eşin olarak doğru olan senin yanında olmasıdır. Kardeştir,küsülmez,atılmaz,satılmaz ama eşle arası bozuksa araya mesafe koymakta fayda vardır. En azından kardeş de hareketlerine dikkat eder,abi benden tarafa diyerekten gelini ezmeye kalkmaz. İnsanoğlu nankördür maalesef yüz verince astarını isteyen çok olur.
Sen de daha dikkatli olursun. Şaka ya da ciddi gereksiz muhabbetlere girmez,gerektiği kadar konuşur,görüşürsün. Ama top eşinde. O sektirmesini bilmezse seninle oynayan çok olur.
Kim ne derse desin boşanmaların bir çoğu eş ailelerinden kaynaklanıyor. Gelin bir hata yapar,üzerine binbir eklenir,damat doldurulur,zaaflarından kendi taraflarına çekerler. Hele ki damat da zayıf karakterliyse vay o gelinin haline. Artık görümce mi ezer,kayınvalide mi laf sokar belli değil.
Sonra gelin neden soğuk,neden bizle konuşmuyor,şaka kaldırmıyor vs.
Gelin önce eşin anne/baba/kardeşinden soğur.
Uyanınca hatanın eşten kaynaklandığını görür,eşten de soğur.
Sonra aman efendim karım bana gülmüyor,beni öpmüyor,yatakta cilveleşmiyor vs.
Ayol sen kardeşine ezdiriyon beni ne zaman giyecem kırmızı geceliği di mi?

Çok uzattım biliyorum.
Bir konuyu takip ediyorum,o kadar üzüldüm ki yorum bile yapamadım. @Cemrecn arkadaşın adı galiba. Allahım onun da yardımcısı olsun inşallah.

Neyse uzun lafın kısası,inşallah eşin bu sıkıntı çok uzamadan senin yanında olmayı başarır.
Kim ne derse desin insanın ailesi evlendikten sonraki kurduğu ailesidir.
Geri kalanlar sokak kapısının dışındadır.

Son düzenleme:
Valla eşim Kendi ailesiyle bile çok az konuşur onlar da genelde beni arar , bayramlarda falan aile buyuklerini ben ararım . Bi tane erkek kardeşi var pek aramaz ama bende hiç öyle bi beklentiye girmem . Kafama hiç takamam ama beni yönlendirmesine nde hemen tepki verirdim bu tip şeyler hiç hoş değil.

Kendi ruh sağlığınız ve evliliğinizin selameti açısından psikolojik destek almanızı öneririm çünkü ciddi şekilde görümcenizi takıntı haline getirmişsiniz. Açtığınız görümce temalı konuların yüzde 90’ında hata sizdeydi ve siz hep ama ben ondan büyüğüm cümlesinin arkasına saklanarak özür beklediniz, göstermediğiniz saygının size gösterilmesini istediniz. Neden bayram mesajını özel olarak görümceden bekliyorsunuz ki? Belli geçiremiyorsunuz, yıldızınız barışmamış görümce bunu kabullenip hayatına devam etmiş aramıyor, sormuyor siz neden hala bunu kabullenemiyorsunuz?
Kimse sizin başınıza silah dayamıyor arayıp sonra neden aradım diye pişman oluyorsanız aramayın, sormayın. İncelik etmişsiniz doğum günü mesajı atmakla sonra diyorsunuz ama o şunu yapmadı bunu yapmadı. Beklentiye girmemek lazım. Karşılaştığınızda saygı çerçevesinde konuşursunuz olur biter, mesaj atmak istemiyorsanız atmayın. Eşimin gönlü olsun diye mesaj atıp sonra pişman olacaksınız madem eşinizin gönlü olmayıversin

Görümce zaten özründe samimi değil, anlamanız lazımdı. Eşiniz de mesaj attırıyor ki ona gelip eşin kutlamadı demesinler. Ben de diyorum ki iki taraf birbirine kızgın, kırgın, cidden aranız soğuyana kadar mesafe koyun. Eşiniz doğum gününü kutla mı dedi, yazı verin mutlu yıllar. İyilik yapmayın, kötülük yapmayın, araya bir sene vs girsin işte o zaman içiniz soğuyunca belki en baştan başlarsınız ilişkinize.

Ben onları onlar beni aramıyor. Senede birkaç defa eşimle giderim, yılda bir defa da evime davet ederim. Tüm iletişimimiz bu.

Kv yi anneler gününde ve gitmediysek bayramlarda ararım. Kp ri hiç aramam. Görümcemi de konuşulacak bir mesele varsa falan ararım. Arada çocukların fotoğrafını falan atarım. Aramız da çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…