- 1 Nisan 2019
- 1.653
- 3.798
- 133
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Siz şu büyük harfle yazdığınız iibf mezunu üyesiniz, kıza alay eder gibi mesaj atmıştınız. Her konunuz da görümceniz ile ilgili zaten, o kızı düşünmekten başka işiniz yok herhalde. Burada herkes onu kıskandığınızı yazmıştı, şimdi profili kapatınca konular okunmayacak sandınız ama çok net hatırlıyorum. Kızın yerinde olsam ben de sizi aramam, en iyisini yapıyor.
Evet ciddiyetle konuştu ama ablası dahil arayıp sen karını tutuyorsun demeye başladı.Eşimde geri çekildi işte ben karımı tutmuyorum haklıyı tutuyorum diye...ama etkilediler bence.şimdi çokkkk iyiler ve beni sallamıyor kardeşi asla.Eşime de konuyu açınca gördüğün gibi ağzıma lafı tıkıyor sonsuza kadar açma konuyu diyor.Yazık ya çok yazık.Görümce bana saygısızlık yaptığında bile ortalık karışıyorsa ben yapsam ooooİlla küsmesi gerekmiyor.
Mesafeli durması ve olayı ciddiyetle konuşması yeterli.
Tamam sen konuyu açma,senden de görümceye saygı beklenmesin o zaman.
Hep onların dediği mi olacakmış?
Ben profil açık / kapalı anlamam. Üyelik açtığımdan beri ayarları hiç kurcalamadım. Ama hanımefendiyi çok net hatırlıyorum. Yine görümce konusu açmıç, kızın aramaması o kadar normal ki, burda üyeler ona hak veriyor ama bilmiyorlar konu sahibinin geçmiş hatalarını.
Aneksenamunnn Bana göre hatalı taraf sizdiniz, şimdi de lütfen bırakın bu işin peşini. Size çok samimi de davranılsa mesafeli olun, soğuk olsalarda tepkisiz olun. Düzeleceği varsa da sürekli bunu düşünür ve beklenti içinde olursanız konular kapanmaz. Şöyle bir iki sene mesafeli durun.
Üyelik açıldığında profil açık oluyor ve bu durumda sizin kurcalayıp düzeltmiş olmanız gerekiyor.Ben bunu herkes geçmiş konularıma bakıp sürekli ordan laf vuruşlarından anladım.Dedim bunu neden başkalarına yapmıyorlar?Sonra bir baktım 7 den 70 e herkesin profili kapalı.Benim kaygılarım olsa konu açtığımda hatırlatacak şekilde anlatmazdım konuyu.
Ben hatam yok demiyorum.Hataları dediğiniz tek bir hata var o da şaka yapmam.Ardından da onun söyledikleri double hata.Ama onun öncesinde eşim ve annesi hep benden bekledi.Ara,yaz diye.Hiç karşılık alamadım ve bunu görümcem kendisi de itiraf etti özür diledi sana çok yaptım diye ama sonra yine devam.
Ben zaten yazmam eşimin yaz demesine bozulduğumu söyledim.Onun da bana bu konu kapansın demesine
Tutuyorsa karısını tutuyor,yabancı mı sanki?Evet ciddiyetle konuştu ama ablası dahil arayıp sen karını tutuyorsun demeye başladı.Eşimde geri çekildi işte ben karımı tutmuyorum haklıyı tutuyorum diye...ama etkilediler bence.şimdi çokkkk iyiler ve beni sallamıyor kardeşi asla.Eşime de konuyu açınca gördüğün gibi ağzıma lafı tıkıyor sonsuza kadar açma konuyu diyor.Yazık ya çok yazık.Görümce bana saygısızlık yaptığında bile ortalık karışıyorsa ben yapsam oooo
Sen bence birdaha eşine bişey söyleme bu konuda ara dersede arama niye aramıyosun derse niye arıyım dersin? Aramam için bi sebep söyle dersin. Sonuçta sen büyüksün onun araması gerekir..benim de eşim 3 ay görüşmedi sonra barıştılar.Eskisinden daha kıymetli oldu ben de ilgi beklerdim diyorum açma konuyu diyor
Tutuyorsa karısını tutuyor,yabancı mı sanki?
Ya diyorum olmaz,insanın eşi yanında olmayınca herkes karşı tarafa geçiyor hatta insanın kendi ailesi bile.
Arkadaşlar yazmış,senin de hataların varmış. Olabilir hangimiz %100 masumuz ki. Beğenmiyorlarsa görüşmezler,sevgi saygı da beklemezler.
Zaten açmam Allah gönüllerine göre versin.Aynen haklısınSen bence birdaha eşine bişey söyleme bu konuda ara dersede arama niye aramıyosun derse niye arıyım dersin? Aramam için bi sebep söyle dersin. Sonuçta sen büyüksün onun araması gerekir..
Aama işte öyle diyince tutmuyorum ispatına giriyor eşim de.Bence çok iyi niyetli olan sabırlı olan her zaman suçlu oluyor bunu anladım.
Valla eşim Kendi ailesiyle bile çok az konuşur onlar da genelde beni arar , bayramlarda falan aile buyuklerini ben ararım . Bi tane erkek kardeşi var pek aramaz ama bende hiç öyle bi beklentiye girmem . Kafama hiç takamam ama beni yönlendirmesine nde hemen tepki verirdim bu tip şeyler hiç hoş değil.Eşimin kardeşi beni hiç aramaz sormaz.Eşimle konuşur bana selam bile yollamaz.En son aramızda münakaşa olmuştu benden özür dilememesine rağmen uzatmadım.Bana biraz yakın davranmaya çalıştı ben de kıyamadım uzatmayayım dedim.O konuda eşim bana saygısızlık yaptığı için tartışmış konuşmamıştı kardeşiyle ama sonra barıştılar ben de barışın dedim.İlk başlar sen barışmadan barışmam falan diyordu ama sonra kendisi gitti gönlünü aldı barıştılar.İşte o karını tutuyorsun falan diyince karımı tutmuyorum ispatlarıyla gönlünü yaptı.Neyse ben uzatmadım ama son bayramda bir bayramımı bile kutlamadı arayıp büyüğü olarak.Ben de yok sayılmaktan çok bunaldım.Üzerine eşim kardeşimin doğum gunu yarın bir mesaj at dedi.Ve ben mesaj attım çok incesin mutlu ettin dedi.Ama hala sürekli benim uyarılmam ağırıma gittiği için eşime benim bayramım,halim hatrım hiç bir şeyim yok bir özür bile dilenmeden uzatmadım ama ne bayramım ne bir şey kutlandı ben de ilgi istiyorum senin karın olarak kabullenilmeyi ve kırgınlıklarımı önemsemeyip hala beni yönlendirmen ağırıma gidiyor dedim.Eşim de bundan sonra sana şöyle yap böyle yap demicem sadece rica ediyorum kardeşim konusunu açma.triplidir küçüktür büyüktür şöyledir böyledir bu saat itibariyle bitti aşkım benim senden tek ricam haklısın ve sonsuza dek kapansın bu konu dedi.
Ben de gören de yemiyorum içmiyorum bu konuyu açıyorum zanneder haklısın yeter ki sus der gibi.Sen kendin sana bir şey demicem artık diye sözler verip tutmadın.küçüktür triplidir deme zaten artık tanıtım formu gibi oku oku ezberledim.Sen kendini beni yönlendirmeden sonsuza kadar tut açılmaz zaten sonsuza kadar merak etme dedim.
Tamam yönlendirme yok merak etme dedi.
Neden hep gelin arar sorar neden...benim de bir hal hatır bir Allahın selamını almam hakkım değil mi..ama eş kişisi beni susturdu ve bitti olay.Eşim sonra küs müyüz dedi vee yok diyince kurban olurum küsmeyelim dedi ve konu kapandı.Ama ben üzgünüm.2 senelik emeğime üzgünüm.Bana kv ve eşim şunu yap bunu yap diye döndürüp durdular sonuç ben de karşılık alamayınca şuan susturuluyorum.Haksız mıyım?
Beni eleştirenlere yardımcı olmaya çalışıp yaralamaya çalışanlara tartışmak isteyenlere cevap vermeyeceğim...Cevaplarınız için Teşekkür ediyorum şimdiden
Üyelik açıldığında profil açık oluyor ve bu durumda sizin kurcalayıp düzeltmiş olmanız gerekiyor.Ben bunu herkes geçmiş konularıma bakıp sürekli ordan laf vuruşlarından anladım.Dedim bunu neden başkalarına yapmıyorlar?Sonra bir baktım 7 den 70 e herkesin profili kapalı.Benim kaygılarım olsa konu açtığımda hatırlatacak şekilde anlatmazdım konuyu.
Ben hatam yok demiyorum.Hataları dediğiniz tek bir hata var o da şaka yapmam.Ardından da onun söyledikleri double hata.Ama onun öncesinde eşim ve annesi hep benden bekledi.Ara,yaz diye.Hiç karşılık alamadım ve bunu görümcem kendisi de itiraf etti özür diledi sana çok yaptım diye ama sonra yine devam.
Ben zaten yazmam eşimin yaz demesine bozulduğumu söyledim.Onun da bana bu konu kapansın demesine
Tabi kz boşver kmse senden daha degerli değil herkese çok değer verme vala değmez salla hayatını yaşa eşinle mutlu ol kmsenın kmseye ekmek verdiği yok kayın mış görümceymş eltiymil salladoğru söylüyorsun canım.
Ben onları onlar beni aramıyor. Senede birkaç defa eşimle giderim, yılda bir defa da evime davet ederim. Tüm iletişimimiz bu.Eşimin kardeşi beni hiç aramaz sormaz.Eşimle konuşur bana selam bile yollamaz.En son aramızda münakaşa olmuştu benden özür dilememesine rağmen uzatmadım.Bana biraz yakın davranmaya çalıştı ben de kıyamadım uzatmayayım dedim.O konuda eşim bana saygısızlık yaptığı için tartışmış konuşmamıştı kardeşiyle ama sonra barıştılar ben de barışın dedim.İlk başlar sen barışmadan barışmam falan diyordu ama sonra kendisi gitti gönlünü aldı barıştılar.İşte o karını tutuyorsun falan diyince karımı tutmuyorum ispatlarıyla gönlünü yaptı.Neyse ben uzatmadım ama son bayramda bir bayramımı bile kutlamadı arayıp büyüğü olarak.Ben de yok sayılmaktan çok bunaldım.Üzerine eşim kardeşimin doğum gunu yarın bir mesaj at dedi.Ve ben mesaj attım çok incesin mutlu ettin dedi.Ama hala sürekli benim uyarılmam ağırıma gittiği için eşime benim bayramım,halim hatrım hiç bir şeyim yok bir özür bile dilenmeden uzatmadım ama ne bayramım ne bir şey kutlandı ben de ilgi istiyorum senin karın olarak kabullenilmeyi ve kırgınlıklarımı önemsemeyip hala beni yönlendirmen ağırıma gidiyor dedim.Eşim de bundan sonra sana şöyle yap böyle yap demicem sadece rica ediyorum kardeşim konusunu açma.triplidir küçüktür büyüktür şöyledir böyledir bu saat itibariyle bitti aşkım benim senden tek ricam haklısın ve sonsuza dek kapansın bu konu dedi.
Ben de gören de yemiyorum içmiyorum bu konuyu açıyorum zanneder haklısın yeter ki sus der gibi.Sen kendin sana bir şey demicem artık diye sözler verip tutmadın.küçüktür triplidir deme zaten artık tanıtım formu gibi oku oku ezberledim.Sen kendini beni yönlendirmeden sonsuza kadar tut açılmaz zaten sonsuza kadar merak etme dedim.
Neden hep gelin arar sorar neden...benim de bir hal hatır bir Allahın selamını almam hakkım değil mi..ama eş kişisi beni susturdu ve bitti olay.Eşim sonra küs müyüz dedi vee yok diyince kurban olurum küsmeyelim dedi ve konu kapandı.Ama ben üzgünüm.2 senelik emeğime üzgünüm.Bana kv ve eşim şunu yap bunu yap diye döndürüp durdular sonuç ben de karşılık alamayınca şuan susturuluyorum.Haksız mıyım?
Beni eleştirenlere yardımcı olmaya çalışıp yaralamaya çalışanlara tartışmak isteyenlere cevap vermeyeceğim...Cevaplarınız için Teşekkür ediyorum şimdiden
Eşimin kardeşi beni hiç aramaz sormaz.Eşimle konuşur bana selam bile yollamaz.En son aramızda münakaşa olmuştu benden özür dilememesine rağmen uzatmadım.Bana biraz yakın davranmaya çalıştı ben de kıyamadım uzatmayayım dedim.O konuda eşim bana saygısızlık yaptığı için tartışmış konuşmamıştı kardeşiyle ama sonra barıştılar ben de barışın dedim.İlk başlar sen barışmadan barışmam falan diyordu ama sonra kendisi gitti gönlünü aldı barıştılar.İşte o karını tutuyorsun falan diyince karımı tutmuyorum ispatlarıyla gönlünü yaptı.Neyse ben uzatmadım ama son bayramda bir bayramımı bile kutlamadı arayıp büyüğü olarak.Ben de yok sayılmaktan çok bunaldım.Üzerine eşim kardeşimin doğum gunu yarın bir mesaj at dedi.Ve ben mesaj attım çok incesin mutlu ettin dedi.Ama hala sürekli benim uyarılmam ağırıma gittiği için eşime benim bayramım,halim hatrım hiç bir şeyim yok bir özür bile dilenmeden uzatmadım ama ne bayramım ne bir şey kutlandı ben de ilgi istiyorum senin karın olarak kabullenilmeyi ve kırgınlıklarımı önemsemeyip hala beni yönlendirmen ağırıma gidiyor dedim.Eşim de bundan sonra sana şöyle yap böyle yap demicem sadece rica ediyorum kardeşim konusunu açma.triplidir küçüktür büyüktür şöyledir böyledir bu saat itibariyle bitti aşkım benim senden tek ricam haklısın ve sonsuza dek kapansın bu konu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?