Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
47
688
eşinizin çevresinde yada akrabalarında sinir olduğunuz kimler?
ben mesala eşimin eniştesine sinir oluyorum
çünkü çok düşüncesiz biri tatile geldiği zaman eşimin peşinden hiç ayrılmıyor
sürekli telefon eder bütün tatilini eşimle geçirmek istiyor
bekarken tatillerde hep beraberlermiş
eşimde artık evli bir adam olduğunu söylüyor kırıcı olmak istemiyor
ama anlayan nerde?
sizinde eşinizin çevresinde böyleleri varmı???

En çok görümceme sinir oluyorum, kendini bi halt sanıyor ama kayınvalidem hatalı tepesine çıkardı onu.
Sonra eşimin halasına ve kızlarına sinir oluyorum sevmiyorum çok benciller benim eşimde saf hala iyi niyetini koruyor onlara...

Sinir olmuyorum ama şaşırıyorum..:1shok:
Eşimin bilmemkaç tane dayısı var,çoğu İstanbul'da biri yurtdışında yaşıyor.
Yurtdışında yaşayan dayı İzmir'e her geldiğinde sürekli "ben bilmenerdeyken... " hikayeleri anlatıyor aynı Türk filmi gibi çok sıkılıyorum,dışarı erkek erkeğe çıkmalarını desteklerim ama eşim istemiyor.Dayısı da tatile gitmek istiyor eşimle.. :bbo:
Asıl ilginç olan kocam bekarken hiç samimiyetleri yokmuş,adam İzmir'e geldiğinde çoğu zaman görüşemezlermiş bile.. Nedense biz evlendikten sonra dayı bize çok fena sardı. :sm_confused:
Dayı; "Sykpe kullanın,sık sık görüşelim" diyor,eşim eve zar zor geliyor çoğu zaman beni görmüyor ki ne anlar sykpe'tan benim serseri..:roflol:

arkadaşı vardı bir tane kıl olduğum hem kendisine hem karısına ayrı kıl oluyordum...benimkide bi başladımı sabah akşam beraber geçirelim istiyodu zamanımızı onlarla....ama artık yoklar .....hıhıhıhı..
yok ettim hepsini.....100 tane başka başka arkadaşlarımız var onlarla görüşsün vallahi banane....kendimi hiç yoramam akılsız insanlar için.....akraba filan olayına birşey demiyorum...çünkü mecburiyetler var arada sesimi bile çıkarmama ama arkadaş başka......çok bunalıyosam karışrım.....herkesede kulp takmam....fena kıl olmam lazım....onlarda öylelerdi banim için....dışarda görüşsün istediği gibi ama beni görüşmeye mecbur etmesin ya...o onun arkadaşı diye sevimsiz odun karısınıda bana kitleyip geziyolardı iki kafadar....al arkadaşını git kadın hiç hoşlanmıyorum ya....2 günde bir bize gelirlerdi.....hiç davet edilmezdik nedense.....kadın birde sipariş verirdi çok muhatapmışım gibi ayy benim canım şunu istedi akşam sizdeyiz yapsana casss diye....oldu bulursan yersin şimdi...kıldım ama şükürler olsun sıyırdım paçayı.

ben eşimin sülalesine sinir oluyorum benim için çok gereksiz insanlar

Hangi birisini anlatsamki, hepsi ayri bir cins.

Tam anlamiyla, ailesinin hic biriyle hasir nesir olmamaya bakiyorum.

Baska türlü midem kaldirmiyor.

OOOO benim saymakla bitmezzz
eşimin ailesinin topuna
genel müdür yardımcımıza
sürekli kocasını aldatan ,iki saniye yakaladımı çenesi yüüznden 2 saat dinlemekten bıktığım o kadından
sürekli hesabı bana ödetmeye çalışan( her seferind eşu an üzerimde yok ben sana veririim dyen) o çalışan arkadaştan( benim iki katım maaş alıyor olmasına rağmen)
ukela ukela gelip bişey biliyomuş gibi bana bilmişlik taslayn operatöre

sinir oluyırumm

eşimin abilerinden çok bilmiş görümceden ve eşimle bir akrabasına gittimde ne giydiğime bakan beni süzen akrabalarından ...

Çok bilmiş ve herşeyi süper yaptığına inanan görümcemden nefret ediyorum , hatta mümkünse o evde yokken ziyarete gitmeye çalışıyorum :)) Evde herkesin merkez üssü o hep ona göre plan program yapılıyor , eşimden küçük ama bizi bile koordine etmeye çalışıyor. Birde düşüncesiz ben merkezci kayınvalidem bazen iyi bazen kötü oluyor belli değil :))

RAHAYSIZLIK DUYDUĞUM BİRKAÇ KİŞİ VAR
GÖRÜMCEM VE EŞİ MESELA....ÖZELLİKLEDE GÖRÜMCEMİN EŞİNDEN ACAYİP RAHATSIZ OLUYORUM.SANIRIM DÜNYANIN KENDİ ETRAFINDA DÖNDÜNÜ SANIYOlülülülülülü

Ben sırf eşimin ailesi şeklinde bir kısıtlama getirmeden, genel olarak şu an hayatımda olan veya tanıdığım kişiler arasında en sinir olduğum hatta nefret ettiğim kişiyi söyliyim:
Kayınpederim....
Hayatımda hiç bu kadar paragöz, bu kadar ukala, bu kadar gösteriş ve hava atma meraklısı, bu kadar pervasız ve umursamaz, bu kadar düşüncesiz ve bu kadar yalancı bir insan tanımamıştım...
Sayesinde tanıdım, merakımı giderdi... kafamçokkarıştı

Ben özellikle eşim ve çevremden birini demiyecem.BEN İNSANLIKTAN,AHLAKTAN,TERBİYEDEN,ŞEREFTEN,NAMUSTAN,ANLAYIŞTAN,GÖRGÜDEN,DÜRÜSTLÜKTEN,KONUŞMA ADABINDAN,HOŞGÖRÜDEN,ALÇAKGÖNÜLLÜKTEN,SAYGIDAN NASİBİNİ ALAMAMIŞLARA SİNİR OLUYORUM

kuzenine, kız daha 15-16 yaşında dünya onun etrafında dönüyor sanıyor galiba
çok terbiyesiz ukala bişey
sürekli annesine bağriyor gerizekali laflar ediyor vs.
annesini çok sevmeme rağman sif o beyinsizin yüzünden hiç oraya gitmek bile istemiyorum

bide dayısı ve eşine çok sinir oluyorum
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş hesabı
bukadar yalancı, bukadar gösteriş meraklısı, görgüsüz bir çift görmedim şimdiye kadar

benden uzak olsunlar

sadece görümceme,eşine ve o kıl kuyruk oğluna sinir oluyorum...
yıllarca eşimden boşanabilmemiz için ısrarla çalışan,büyü dahi her türlü fesatlığı yapanlara da sinir oluyorum...ama allaha havale ettim hepsini...hakkımı o alacak...

Sinir olmak değilde görumceme cok şaşırıyorum o kadar kolay ve rahat yalan söyleyebiliyor ki gercekten cok sasırıyorum

siralamaya gøre ucuncu gørumceme sinir oluyorum digerleri cok iyi, karismazlar hic, ama o bi tuhaf kendikendine kafasinda kurar planlar ya kuser bana yada iyidir arada...

Inek daga kusmus dagin haberi yok olayi bizimki
:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…