ben de içgüdüsel olarak herkese iyilik yapmak isteyen eğilip bükülmeye pek meraklı görümceme gıcık oluyorum
polyannanın aslında ne kadar gıcık bi yaratık olduğunu ondan öğrendim iyi-kötü haklı-haksız ayrımı yapmadan herkese evet evet haklısın aslında hep iyi niyetinden vs vs diye başlayan laflar etmesinden bu denli şahsiyetsiz ve aptal olmasından nefret ediyorum
herkes ona hayran çünkü çok iyiymiş kimseyi kırmak istemezmiş çok fedakarmış bunları bilinçli yapmıyor ki bilinç sıfır ama herkesin gözdesi bir de kocası var bir insan ancak bu kadar tiksinç olabilir midem bulanıyor aşırı şişkin ego adam zır cahil ama hiçbir konuda kimseyi konuşturmaz herşeyi o bilir tam bir zevzek bir de iğrenç espriler yapar salak görümcem de herzamanki salaklığıyla aslında o öyle demek istemedi o sevdiğinden takılıyor türü laflar eder ikisine de tahammül edemiyorum katil bile olabilirim
Dune kadar sevip saydigim anneanesini artik sevmiyorum tanisaniz sizde sevmezdiniz eminim. Esimin dayi kizi va
r ben senin gorumcenim diyip duruyor. Bende en son dedim haddini bil o zaamn senin yengenimben .
AsliAslAslinda hepsinde gicik old. Seyler var cikarci menfaatciler cunku iyyyyy sinirrr hepsii
Zatn sinirdim küçük görümceye bugün dahada sinir oldum.
Başka illerdeyiz biz kayınvalidem oğlumun doğumgünü diye hediye göndermiş görümcede koymuş içine bir pijama takımı açtım bildiğim bir marketten alınma hadi ona ses etmedim o kadar variyetin içinde ama bu kız pijaması ya üst penyesinin bel oturtması var. Hadi erkekte kırmızı giyer seviyorum ama üzerindeki kirpikleri uzun uzun bebek fotoğraflarıyla ben nasıl giyidircem onu hiçmi düşünmedi.
Ben esimin butun ailesine sinir oluyorum hepsindr ego tavan hep biz dogruyuz biz biliriz bi konuda hatali bile olsalar kabullenmez seni suclarlar insan icinde rezil ederler bise olmaz sen bise desen olay...kocamida parmaklarinda oynatiyolar
Aynen sana katiliyorum benm kocamdan sikintim yok ama oyle giciklarki yasimda kucuk evlendm evliligmn basndan beri kavgamizin tek sebebi onlar hoc kendi qrmizda kavmaiz olmadi kuzni ablasi ve hepsi iki yuzlu herkeste bi politika bunaldim hepsinden tiksindim artik bana gelince rahqt rahat konusurlar ama ben gorumceme bise desem herkes ustume gelir denmedik laf kalmaz