Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

ya ben eltimi sevmiyorum. acayip bi kadın. beni kıskanıyo sanki. onu ilk gördüğümden beri hep artniyetli tavırlar sergiliyor. ya bide doktor kadın hani öylesine bi ev hanımı olsa anlıycam belki ama yuh artık koskoca doktor.
şaşırıyorum, acıyorum bide. ben onu kıskanmıyorum çünkü. ama sürekli laf sokuşturuyo bana. hemen belli ediyo kıskançlığını

bende sülalesine sinir oluyorum ama en çok ta kayın pederime işi gücü para başka bişey bildiği yok.sanki herkez kazancını ona vermek için çalışıyor.

daha öncede bir topicte yazmıştım.
eşimin amcasına sinir oluyorum.
belli bir nedeni yok belki
evli olduğu halde bekarmış gibi yaşamak
istediğindendir...
görünce tepem atıyo...

ya bide doktor kadın hani öylesine bi ev hanımı olsa anlıycam belki ama yuh artık koskoca doktor.

Evhanimlari øylesine insanlar degildir!!!
Herkes esittir!!!

Doktor olmus cøpcu olmus farketmez.. insan insandir, ayni degeri gørmelidir!

bir kaynım var ne siz sorun ne ben anlatayım.... düşmanımın başına vermesin yani o kadar........konuşmuyoruz zaten....fesat şey ne olacak???kendi yuvası dağıldı bizimkini dağıtmak için uğraşıyordu en iyisi bağları koparmak dedik eşimle, öylede yaptık,eşim yanında çalıştığı için işinden ayrıldı........şimdi çok huzurluyuz....

eşimin ailesinden hepsine sinir oluyorum ama annesine daha fazla çok yalan söylüyor..... benden uzakk olsunlar..

çoğunluk görümceden yakınıyor.bu görümceler hep aynı demekki..hepsi çok bilmiş oluyor.klava:

eeeee sadece eşimin değil benim de ailem oldu ayırt etmiyorum hiç kimseye de sinir olmuyorum çünkü gerçekten yaşama biçimleri çok doğru örnek alınacak insanlar tatlı dil varya o beni bitirioo gerçekten aslın da ben çok şanslı olduğumu düşünüyorum....

görümcemdennn - kaynımdannn - eltimdeennn-kayınpederimdeenn
görümcemtatlicadiarzu : hep kendi kocasının yaptıklarını anlatır ona hakaret eder ben kardeşi ile ilgili "şunu yapıyooo abla "diyince ; "olur okadar canım sende abartıyosun der"
kaynım Çok üzgünüm çoook"çalışmaz borç takar onabuna biz de öderiz", eltim; kafamçokkarıştıhiç bişi düşünmez tek bildiği alışverişşş bizde kocasının borcunu öderiz enayi misaliii" kayınpederimKötü Kazen"hem oğlunun borcunu ödediğimiz hem düğün borcunu ödediğimizi bile bile her ay başı para ister" canım bitek kayınvalidem süperdirrra.s.

Eşimin annesi babası ve teyzesi dışında tüm sülalesinden nefret ediyorum her seferinde benim aile içi meseleme burnunu sokup aaa abinlerle barışmadın mı hala demeleri yüzünden bir gün katil olucam kendi yaptıklarına ve kızlarına kesinlikel bakmazlar ama eşimle benim kusurlarımı aramaktan geri kalmazlar bu arada kendi sülalemden amcamlar dayımlar hepsine sinir oluyorum en çok babaanneme.rahmetli anneme yaşattıklarından dolayı

ewet büyük ablası çok artist çok bilmiş ukalanın teki
allahtan antalya da senede 1 ya da 2 kez görüyorum

herkesmı dertli yaa bazıları benı suzen akrabalarından demıs aynen bende katılıyorum ne ıstıyor bız gelınlerden bunlar ya:roflol:
benmkıler saymakla bıtmez
ailesi ayrı artık onları iyi yada kötü kabul ettim
teyzelerıne ayyy okadar sinir olunucak tıplerki görseniz ikitane ıkısıde bilmiş fenalarklava:
amcasının kızı var onlarda aynısı bilmiş seyler hep gelin gözuyle bakıyorlar ailenin
gelinlerine yaz yaz bıtmez hiç birisinden haz etmıyorum

aaa bir de teyzesi var çok ertişik bir hatun ona da uyuz oluyorum
diğerleri iyi eltilerim de dahil bunlar da sülale bolll

bir insan iyiyse iyidir
kötüyse de kötüdür
öyle kabul edersin
ben eltimde nefret ediyorum
çünkü çok saf görünüyor ama çok uyanık

şimdi başlıyorum.
kaynanamdan :menfatien göre her gün başka kılıfa giridği için,her gün oğlunu övüp beni aşağılamaya çalıştığı için(en sonund aoğlu bile dayanamadı :enne taş olsa çatlar adam ya gelinin ne kusuru var ben onunla gurur duyuyorum dedi:::::
görümcem: bütün aileyi paramağına geçirip ,kıyafetlerine kadar karıştığı ve düşüncelrini empoze ederken salya sümük ağladığı için,
görümcemiğn kocası:iğrenç bir kişilik olduğu iin ıyyyyyy anlatmayacağım bie
kayınpeder: bir tuhaf adam ama dünya iyisi onalr bütün herkesle küs bilirisniz herkes kötü oooo süper iyi
en büyük teyzesinin kızı: bende senin ki gibi koca bulsam üstüne atlardım dediği için......evde kalmış kız kurusu ne oalcak.
veeeeee karşı komşualrı : pek de gzüel değil ama çok iyi bir gelin diye beni dillerine doaldıkalrı için
yan komşuları: niye aldıalr acaba ne güzleliği var bunun dedikleri için
ve aslında anlatmadığım pek çok söz ve tavır için bu saydıkalrıma hep sinir oalcağım için kendime

Erkek kardeşine..Son derece palavracı, hava atmaya bayılan, eşim ondan büyük olmasına ramen ona ağbilik taslayan gerzeğin teki...

2 görümcem, kayınpeder, eşimin halaları falan hepsi iyi insanlar...eşimin üvey annesi var o da iyi gerçi ama diğerlerine nazaran daha patavatsız.. gene de sevmiyorum diyemicem.. ufak tefek şeyler için kin tutmam zaten. hepimizin hataları oluyodur mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…