Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

bende eşimin amcasını sevmiyorum.haksız yere insanların yanında üzerime yürüdüğü için diğerlerini seviyorum

görümce göz taşı gördüğün yerde vur taşıı...............
sadece ondann.............klava:Kötü Kazen:mymeka:

ençok eltime sinir oluyorummm hatta sinir olmaktan öte onu görünce tüylerim diken diken oluyo içimden bi ses boğ şunu diyo ve ben o sesi zor susturuyorumm Kötü Kazen

bu kadarmı olur ya sanki benim eşimin ailesi hiç birini sevmiyom hemde hiçççç.gıcıklar gıcık.onlarda beni sevmiyo zaten.hııh çokta umrumda.

ya kaynanam komşüsüyla bir olup benimle çaktırmadan dalga geçiyo aklı sıra.insan gelinine laf söyletirmi?allah bildiği gibi yapsın hepsini.

eşimde biliyo zaten bunu oda napsın ne bana söz geçirebiliyo nede onlara benim eşim allahlık zaten ya melek gibi adam.

Halama gıcık oluyorum.Görümce adayıma gıcık oluyorum.İkisinin de huyu aynı ,ortak yönleri var yani.Çok meraklılar.Sürekli beni takip ediyorlar.Kendileri ile ilgili şeyleri saklayıp,benimle ilgili konuların dibine darı ekiyorlar.Çok üzgünüm çoook

görümcemi hiç sevmiyorum diğerleriyle hiç bi problemim yok hepsini çok seviyorum..o aileden nasıl öyle biri çıktı hayret ediyorum herkesi yönetmeye çalışıyor ve kardeşlerini çok kıskanıyor eltimle aramızı bozmaya çalışıyor ama ikimiz çok iyi anlaşıyoruz ve ne yapmaya çalıştığının farkında olduğumuz için sorun çıkmıyor.. birtek onunla problem yaşadım eskiden çok takardım artık umrumda deği..:dilcikar:

Eşimin ailesini seviyorum bir tek yengesinin dışında. Kadın kendi kendine benle rekabete girdi. Hani umrumda mı bu??? Zerre kadar değil ama her fırsatta laf sokuşturuyor bende hiç tınmıyorum iyice gıcık oluyor.

bende görümcelerimden birine aklıma geldi yine sinir oldum yarın onlara gidicez offffffff

en çok görümceme ikinci olark eltime sonra kaynına sonra kaynanama sonra eşimin bütün sülalesinden hiç hoşlanmıyorum sanki gelin olunca amele olacaksın hep hizmet hep hürmet bekliyorlar ben o kadar işimin içinde sizle mi uğraşacağım hıhhhhhhhhhh çatlayın patlayın eşim benim yanımda benimle beraber istediğinizi yapın istediğinizi söyleyin size bu güne kadar hiç cevap bile vermedim bundan sonrada vermem çünkü benim gözlerim sizleri görmüyor aaaaaaaaayyyyyyyy kızlar kusura bakmayın görümcem kırıze girdi yine bu günlerde eşimi gaza getirmeye çalışıyor annesini bize gelip kalması için bende sessizdeyim şimdilik onun için ,çimi size döktüm afedersiniz neyapayım görmüyorum ama gözüme giriyorlar yüzsüzler

ğörümcemin birinden eltimden hic bir sey bilmeyip her seyi ben biliyorum diye övündüğü icin gıcık ne olacak

anasına sinir oluyorum.aslında benim yardımıma ihtiyacı varken ben bilirim ,ben yaparım ayaklarına yatmasına tav oluyorum.

tabiki görümcemden.hep kendine acındırmaya çalıştığı hastayım diye numaralar yaptığı ve gözümün içine baka baka her konuda yalan söylediği için.

ayy tam benlik bi soru .. evli değilim erkek arkadasımn kardeşinin karsından neferet ediyorum çünkü çok laubali... en büyük kavgamız bu sebepten çıkıyor çünkü evleneli daha2 ay olmadı tanışalı 1 sene olmadı erkek arkadasımı yani kaynını 2kere görmüştür (evlenmeden)arayıp abuk subuk konuşuyor sanki40 yıllık ahbabı gibi herseye karışıyor .. yası küçük değil 33 yasında ve tahsilli
benden büyük fakat ben ondan daha ince düşünceliyim en azından nerde nasıl kime ne deneceğini biliyorum bi kere bi kardeşini arayıp konuşmadım6 sendedir beraberiz sadece denk gelirse iyim siz nasılsınız gibi... yani kısaca ERKEK ARKADASIMIN SALAK GELİNLERİNDEN NEFRET EDİYORUM EVLENİNCEDE DEĞİŞMİYECEK BU :))

ah aah bende küçük görümceme bazen sinir olurum aslında özünde iyidir bazı konuşmalarına ve tavırlarına gıcık oluyorum.mesela yeni öğretmen oldu bi havalı sormayın
ayrıca ne zaman gitsem ne giysem hemen sorar yenimi aldın kaça aldın(yeni bir kıyafet alınca kaça aldın sorusundan nefret ediyorum)aaa pahalı almışsın sanane gıcık işteklava:.neyse gelelim küçük eltiye oda ayrı bi alem dedikoducunun önde gideni ağzında bakla ıslanmaz ne duyarsa anında dünya aleme duyurur ayaklı gazete derler böylelerine
bide meraklı ki yeni evlendiğimde yanıma gelmiş ne yaptınız nasıl geçti biz artık bir aileyiz falan filan ayakları halbuki meraktan çatlıyo ağzımdan laf alıp herkese daıtcak bende safım yasengözlerimebaksanabjeyyar hemmen sölicem ha ha ha gıcıklar nolcak oh bemmrahatladım:sm_cool:lülülülülülü:roflol::roflol:

klava:hepsine sinir oluyorum kayınvalideye kayınpedere görümceye onun kocasına kayınvalidenin annesine çok sinsilerjeyyar hiç sevmiyorrrrrrrrruuuuuuuuuuummmmmmmmmmlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…