Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

Ben evli değilim fakat 8 aylık nişanlıyım.Bende en çok kayınvalideme sinir oluyorum.Ben sevmeye çalıştıkça çok bencil davrandı bende soğudum artık hiç hoşlanmıyorum kensinden ve yaptığı her hareketi sinirlerimi bozuyor malesef

Eşimin babasını hiç sevmem verseler bir kaşık suda boğarım...

ne güzel :) benim eşimde beni terapiye gönderecekmiş gelde gülme... çok sinirliymişim.. ama o üniversite varyaa işte ondan kaynaklanıyor herşey bence. bende üniversite mezunuyum o yüzden başka gözle bakıyorlar kabullenemediler beni. ama her türlü desteğide bizden alırlar özellikle maddi.

Kıyafetlerımız ızınsızce gıyen evıme gıren gÖrÜmceme ve dolandırıcı ve yalancı kayınpederıme sınırın Ötesınde nefretttt edıyorummmmmm

ayy hakikaten sinir bozucu ne demek kıyafetlerini izinsiz almak bu resmen çalmak bence herşeyin için geçerli izinsiz alınan bişey çalınmıştır.(çok yakın sevdiklerin hariç)

kilitle yatak odanı bari....

aslında bu dediklerim çok kolay olmasada...hayatı daha çok kolaylaştırdığına inanıyorum
ve uygulamak için çaba sarf ediyorum...bi kere insanları olduğu gibi kabul ediceksin,ii yönlerini görmeye çalışıcaksın...gerektiğinde üç maymunu oynucaksın...umursamıcaksın...ve hoşlanmadığın insanlarla aranda mesafeyi ayarlıcaksın...sana karşı bi haksızlık ettiklerine inandığında uygun bi dille lafını yeri geldi mi sölüceksin(politik olmak)...

ama en önemlisi hiç kimse için kendinden ödün vermiceksin...kimseye yaranamazsın üstüne bide suçluda sen olursun...

evlilik zor zanaat...sadece karı ve koca olsa evlilik gül gibi giderde ne yazık ki olmuyor...türkiyede evlendinmi ailecek evleniyorsun....

kaynanam ve onun sulalesıne
veeeeeeee su anda esıme sabah benı annesının yanında cocuk gıbı azarladı cok zoruma gıttı sabahtan berı konusmuyorum

keesinlikle ELTİME! topikim var onun için özel hatta:)
kısaca anlatmak gerekirse,eşimin eski sevgilisini utanmadan her davete getirdiği,bana olan kıskanclığını her fırsatta belli ettiği,ağzını her açtıgında negatiflik ve kasvet dolu sozler soylediği, herseyi en iyi kendi bildiğini sandıgı ve bu dunyanın sadece kendisi ve ailesi etrafında dondugunu sandıgı için..sanırım bu kadarı yeterli neden ELTİMİN RAHATSIZ BİR İNSAN OLDUGUNU ANLAMAK İÇİN

aaa..bu arada her fırsatta eşimle benim aramı bozmak için sinsi planlar kurup sonunda basaramadıgını gorunce iyice çıldırdığı için de ELTİME resmen tahammül edemiyorummmm!

Vallahi hic vaktim olmadi böyle seyler düsünmeye, cünkü ekmek parasi diyerekten cok calisiyoruz esimde bende.
Herkese iyi davranirim, kimseyle alip veremedigim olmaz. Olamaz, cünkü herkesin yolu ayri.
Esimle mutlu huzurlu ve güzel yasamaya bakarim. Demin bir arkadas aradi brunch`a gidelim diye, zira bugün pazar ve saat 9. Esimde kalkinca yine hayatimizla mesgul olacagiz, yani kendimizle alakali yasayacagiz, gülecegiz, sakalasacagiz.
Diyecegim su: cok ben merkezli yasadigimiz icin, kimseyi ne düsünecek nede onlar hakkinda yorum yapacak lüksümüz var. Herkes istedigi gibi yasasin. Isin ilginc yani kimsede bizim aramiza giremiyor, kale icten cok saglam.
Bunun tiyosunu yukarida verdim. Kimseyi önemsemeyin hayatinizda, sadece siz kendinizi, esinizi ve cocuklarinizi düsünün. Sirf ailenize odaklanin, evinize senlik nese getirin.
Su bunu yapti, bu bunu yapti diyerek hayatimi zehirlemeye hic niyetim yok.
Cünkü hayatim ve ailemin hayati, sagligi herseyden cok cok daha önemli.
Seviyorum kendimi, esimi, evimi, bahcemi bana ait olan herseyi, bana ne el alemden...

canım güzel yazmışsında bu eve eşe çocuğa odaklanmayı erkeğinde yapması gerekiyor kadın tek taraflı istediği kadar yapsın boşşşşş maalesef
bende kaynıma sinir oluyorum sorumsuzun teki ancak maddi zararı dokunuyor bize.sürekli onun yüzünden eşimle tartışıyoruz geçen eşim diyo ki kardeşim seni sende beni öldüreceksin ama yine de bildiğini okuyor.kardeşi için evdeki huzurunu ve benim sinirlerimi bozuyor
benim de kimseyle işim olmaz önceliğim hep yuvamdır eşim ve çocuklarımdır ama erkek de böyle düşünmeli.sadece kadının düşünmesiyle olmuyor yine sinir oluyorum huzursuz oluyorum offff

Mihriban seni cok iyi anliyorum.
Var öyle kurnazlar, baskalarinin sirtinda yasamayi cok iyi becerenler.
Iste öylelerine acik acik yüzüne söylüyorum, kardesim git calis benim evimin riski senin icin degildir diye.
Birde kendi isteklerimi yüksek tutmaya calisiyorum cünkü cok tutarli olunca bu sefer erkekler eeeee zaten karim itinali davraniyor parayla bari anneme, veya kardesime yardim edeyim düsüncesi doguyor.
Yok arkadas, eger o yüzsüzler calismayi bilmiyorsa bu benim sucum degil, ne hali varsa görsün bana ne?
Ha hasta olur, özürlü olur, ölüm konusu olur Ammena yardim etmeyi cok severim ama göz göre göre tembelleri desteklemeye niyetim yok.
Allah herkese kol, bacak, göz ve beyin vermis, kullanmasini bilmeyen acisinida ceker.
Hayat böyle, kurallari ben yapmadim.
Hepimiz isterizki: armut pis, agzima düs olayi olsun ama olmuyor iste.
Kimseye parayla yardim etmiyoruz, ancak dogruyu göstererek o insana yardim edebliliriz.
Ben cok dogrucuyum, cokda dobrayim, kaybedecek insanlar bile olsa, bu benim korunma mekanizmam, kimsein hatri icin birsey yapmam, mantigima uymadikca.
Göz göre göre zarar görmeye tahammülüm yok.
Bende zor sartlar altinda bir yerlere geldim hala icime sinmis bu, simdi varkende savurmaya niyetim yok.
Karsimdakide cabalayacak, ancak bunu görürsem bir nebze bir ucundan yardim etmeye varim.
Kusura bakmayin cok uzun oldu ama rahatladim resmen.

evet dediklerin çok güzel ve çok doğru ama ben ne kadar paramızı idareli ve kendi zevkimiz için harcamaya çalışsamda bi şekilde eşimin ailesinin borcu çıkıyor çıldırıyorum. ben burdan kısıyorum onlar ordan yiyor. ah keşke eşimde sesini çıkarabilse o kadar mutlu olacaz ki. kocamdaki tek kusur birini kırmaktan korkması malesef

Ne kadar doğru yazmışsınız ,

İçimdekileri kağıda döksem bu kadar olurdu.
Yazdıklarınızın benzerlerini yaşadım ve yaşıyorum resmen içimdekilere tercüman oludunuz.

Tşekkür ederim.

aynen oyle arkadaşım..insanın başına gelmeden malesef anlaşılamıyor,bizde eşimin abisinin karısı yuzunden maddi manevi çok sorunlar yaşıyoruz..allah bildiği gibi yapsın bu tip insanları!

artık kimseye sinir olmamayı öğrendim saygıymıs tan ötürü içime atacagıma bir bir yuzlerıne söyluyorum varsın onlar sinir olsun bana ben neden olcakmısım.. zaten eşimle bu tür konularıda çok net bi şekılde konuştugum için oda biliyor artık sınırını,çizgisini..
bu hayata bi kere geliyorum ve kocamla huzurumu bozmak isteyen insanlara da asla prim vermıyorum.. onların oyunlarına da gelmıyorum zaten yukarda Allah var görüyor neyin ne oldugunu,,çoğu şeyi eşime söylemezken Allah eşime söyletir bazı seyleri onlara,,o huzurumu bozmak isteyenlerde sanarlarki ben söyletiyorum..varsın öyle bilsinler

ben en çok eşimin annesi ile erkek kardeşi arasındaki olan diyaloğa sinir oluyorum.eşimin erkek kardeşi 18 yaşında ve kayınvalidemle saçma sapan şakalaşmalarına evde benim yanımda güreş yapmalarına,birbirlerine abuk subuk hitap şekillerine uyuz oluyorum nefret ediyorum...asla kıskançlık değil benim ki sadece sinir oluyorum kayınvalidemin kaynıma 3 yaşında ki bebek muamelesi yapmasına sinir mi sinir oluyorum...kayınımın k.validemin benim yanımda poposunu ellemesine sinir oluyorummmmmmmmmm

Aman benim haddime mi eşimin soyundan birine sinir olmak...Onlar kusursuz!..
En çok, adil olmayı bilemeyen eşim sinirimi bozuyor.

Başkalarının sorunları yüzünden huzurumun kaçmasından, eşimin üzülmesinden. evimin kapısının dışındaki olaylar yüzünden üzülmekten
aile diye geçinenlerin birbirlerine zarar vermesinden ve sonra aaa biz kardeşiz akrabayız diye dönüp sarılmaya çalışmalarından riyakarlıklardan
insanların birbirlerine yapmacık davranmasından nefret ediyorum. Ama maalesef yaşam bu ve bazen sinirlerimize hakim olamayıp taşsakta idareci olmak
zorundayız çünkü biz anacız. ayrıca zorundalıklardan da nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…