ayni seyi benim kocam´da diyor bana canim. Ben kendimi sevdirmiyormusum. Bayramda ben yardima giderim, dogumgünlerini kimse hatirlamaz, elimde pasta ile ben giderim, anneler gününde, babalar gününde tüm öz cocuklari telefon acmayi bile cok görürken yine sadece ben giderim, canlari sIkkIn oldugu zaman 5 saat benim kafami sisirirler dertlerinle, hizmet ederim, güleryüz gösteririm......amaaaa gel gelelimki herseye ragmen hep kusurluyum, hep kusurluyum. Artik güleryüz göstermiyorum, daha dogrusu gösteremiyorum biktim cünkü veeeeee tabiki buda kusur. Aslinda tek kusurum üniversite okuyor olmam, bundan nefret ediyorlar farkindayim, asaglik kompleksine kapilip beni sürekli ezmeye kücümsemeye calisiyorar.Yapcak bisey yok. Beni bilen biliyor, sevende cok seviyor. Onlarin sevgisine kalmadim cok sükür, istememde zaten öyle yalandan sevgi. Ama ne yalan söyliyeyim artik esimide sevmiyorum bu sebeplerden dolayi. Beni arkalayip bana destek olsaydi durum farkli olurdu. Yani anliyacagin arkadasim, sana aglama diyecegim ama diyemiyorum, kendimde agladim cünkü bütün gece. Ve ben aglarken esimimin bana lafi: Sen gercekten bunalimdasin bunlar icin aglanirmi bence git terapi ol" oldu.
Kıyafetlerımız ızınsızce gıyen evıme gıren gÖrÜmceme ve dolandırıcı ve yalancı kayınpederıme sınırın Ötesınde nefretttt edıyorummmmmm
Vallahi hic vaktim olmadi böyle seyler düsünmeye, cünkü ekmek parasi diyerekten cok calisiyoruz esimde bende.
Herkese iyi davranirim, kimseyle alip veremedigim olmaz. Olamaz, cünkü herkesin yolu ayri.
Esimle mutlu huzurlu ve güzel yasamaya bakarim. Demin bir arkadas aradi brunch`a gidelim diye, zira bugün pazar ve saat 9. Esimde kalkinca yine hayatimizla mesgul olacagiz, yani kendimizle alakali yasayacagiz, gülecegiz, sakalasacagiz.
Diyecegim su: cok ben merkezli yasadigimiz icin, kimseyi ne düsünecek nede onlar hakkinda yorum yapacak lüksümüz var. Herkes istedigi gibi yasasin. Isin ilginc yani kimsede bizim aramiza giremiyor, kale icten cok saglam.
Bunun tiyosunu yukarida verdim. Kimseyi önemsemeyin hayatinizda, sadece siz kendinizi, esinizi ve cocuklarinizi düsünün. Sirf ailenize odaklanin, evinize senlik nese getirin.
Su bunu yapti, bu bunu yapti diyerek hayatimi zehirlemeye hic niyetim yok.
Cünkü hayatim ve ailemin hayati, sagligi herseyden cok cok daha önemli.
Seviyorum kendimi, esimi, evimi, bahcemi bana ait olan herseyi, bana ne el alemden...
Mihriban seni cok iyi anliyorum.
Var öyle kurnazlar, baskalarinin sirtinda yasamayi cok iyi becerenler.
Iste öylelerine acik acik yüzüne söylüyorum, kardesim git calis benim evimin riski senin icin degildir diye.
Birde kendi isteklerimi yüksek tutmaya calisiyorum cünkü cok tutarli olunca bu sefer erkekler eeeee zaten karim itinali davraniyor parayla bari anneme, veya kardesime yardim edeyim düsüncesi doguyor.
Yok arkadas, eger o yüzsüzler calismayi bilmiyorsa bu benim sucum degil, ne hali varsa görsün bana ne?
Ha hasta olur, özürlü olur, ölüm konusu olur Ammena yardim etmeyi cok severim ama göz göre göre tembelleri desteklemeye niyetim yok.
Allah herkese kol, bacak, göz ve beyin vermis, kullanmasini bilmeyen acisinida ceker.
Hayat böyle, kurallari ben yapmadim.
Hepimiz isterizki: armut pis, agzima düs olayi olsun ama olmuyor iste.
Kimseye parayla yardim etmiyoruz, ancak dogruyu göstererek o insana yardim edebliliriz.
Ben cok dogrucuyum, cokda dobrayim, kaybedecek insanlar bile olsa, bu benim korunma mekanizmam, kimsein hatri icin birsey yapmam, mantigima uymadikca.
Göz göre göre zarar görmeye tahammülüm yok.
Bende zor sartlar altinda bir yerlere geldim hala icime sinmis bu, simdi varkende savurmaya niyetim yok.
Karsimdakide cabalayacak, ancak bunu görürsem bir nebze bir ucundan yardim etmeye varim.
Kusura bakmayin cok uzun oldu ama rahatladim resmen.
canım güzel yazmışsında bu eve eşe çocuğa odaklanmayı erkeğinde yapması gerekiyor kadın tek taraflı istediği kadar yapsın boşşşşş maalesef
bende kaynıma sinir oluyorum sorumsuzun teki ancak maddi zararı dokunuyor bize.sürekli onun yüzünden eşimle tartışıyoruz geçen eşim diyo ki kardeşim seni sende beni öldüreceksinama yine de bildiğini okuyor.kardeşi için evdeki huzurunu ve benim sinirlerimi bozuyor
benim de kimseyle işim olmaz önceliğim hep yuvamdır eşim ve çocuklarımdır ama erkek de böyle düşünmeli.sadece kadının düşünmesiyle olmuyor yine sinir oluyorum huzursuz oluyorum offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?