Eşinizin ailesinde veya çevresinde en çok kime sinir oluyorsunuz?

Hepsine sinir oluyorum. Çok görümcem var ama en çok bir tanesi beni benden ediyor :)

Dakikada bir fikir değiştiren,herkese evet diyen kayınpederime,içten pazarlıklı kayınvalideme.kibirli-kimseyi beğenmeyen kaynıma,aptallıkta sınır tanımayıp hepimizi borç batağına sokan görümceme SİNİR OLUYORUUUUUUUM ((

düşüncelerime tercüman yazı budur :)))) aynen görümceme sinir oluyorum dominantlıgına alıp karsına konusamamaya esimin üstüne cok düşmesine yanımda utanmadan bu hayatta en degerli sey ne ana ne estir , kardeştir diyicek kadar uyuzlaşmasına ona sinir oluyorum....

Hepsine sinir oluyorum. Çok görümcem var ama en çok bir tanesi beni benden ediyor :)

ay çok güldüm yaaa benimki düşünen ne cok insan varmıs konuyu gorunce en cok kaynana yazılmıstır diye dusunmustum görümceler acık ara önde maaşşallah

3 tane gorumceye 3 tane eltıye 3 tane kayınbıradere suru gıbı olan yegenlere bunların cocuklarına yanı bende tum sulalesıne hatta bazen dıyorumkı allahım tum gereksız ınsanları bu sulaledemı yarattın ozellıkle yarabbım

Hic kimseye.
Herkes dünyanin baska bir yerine dagilmis orada evlenmis ve yasiyorlar, egitimleriyle , ticaretleriyle mesguller.
Hepsi okumus kültürlü ve modern insanlar.
Hepsini ayri severiz.

Hic kimseye.
Herkes dünyanin baska bir yerine dagilmis orada evlenmis ve yasiyorlar, egitimleriyle , ticaretleriyle mesguller.
Hepsi okumus kültürlü ve modern insanlar.
Hepsini ayri severiz.

cok sanslısın cokk gercekten kulturlu olmak ayrı allah bozmasın ınsallah

ben hepsinden nefret ediyorum, hele kayınpeder karı gibi her şeye karışır, kaynanamda hiç ses çıkarmaz o bana laf söylerken, bir gün ağzımdan gelen gidecek pısırık kocam o zaman onları uyarmadığına pişman olacak.ben başka şehirdeyim ancak ne zaman memlekete gitsem, ağız tadımız kalmaz. annemlere gitmeme karışırlar. ıyy nefret ediyorum. kendi kızlarına öyle değiller ama.iki yüzlüler ne olacaklar,

rabbim herkese farklı bi dert veriyo. ben hepsinden nefret ediyorum akrabasından tut arkadaşlarına kadar hepsi kocamdan faydalanıyo kullanıyolar. ama kocam cok iyi niyetli biri kimsenin gercek yzünü görmüyo. eşimin tüm ailesi geneli üni.mezunu ama bi boktan anladıkları yok cahil ve kültürden uzaklar. herkesten nefret ediyorum iğreniyorum hatta

bende herşyi çok iyi biliyo modunda çen çen ama boş boş konuşan görümcemden illlet oluyorum tahammül edemyorum kendini övüp duruyor çok bilgiliymiş gibi başlıyo konuşmaya ama o da ne cahil cahil konular bahsediyo en fenasıda çoçuğu ile övüne övüne bi hal oldu çoçuğuda gözleriyle yiyicek bu gidişlee beni verem ettilerrrr

kaynanam
görümcem
görümcemin eşi
eltim
sıralama böyle kızlar
bu 4 lünün sürekli imalı lafları,küçümsemeleri beni çileden çıkartıyor

evet arkadaşlar görümcelere uyuz olan bir gelin daha var burda nefret ediyorum sırf oda gelecek die ailesinin bize gelmesini istemiyorum ve bende gidince görücem die ayaklarım geri geri gidiyorum

bir insan bu kadar mı sevimsiz itici olur yaaaa

Son düzenleme:
C hepsi :) ayırım yapmadan hepsine sinir oluyorum ama yılışık yılışık öpen kuzenlerine şu ara özellikle gıcık oluyorum. Eşimi aradıkları zaman telefonda isimlerini bile görünce tüm sinirlerim tepeme çıkıyor.

ben eltime gıcık oluyorum,
insan bi gülümseyip hal hatır sormazmı ya
soğuk nevale nolucak
kesin beni kıskanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…