eşinizin ailesini ne sıklıkla arıyorsunuz, ve eşiniz sizin ailenizi ?

Masallah kızlar ya..
Ben suan sevgilimle konusmayı bir tek alıskanlık edebildim hatta sehir dısında okuyan kuzenlerim aramadıgımdan isyanlarda... =)
Telefonla konusmayı pek sevmiyorum acıkcası konusacak birsey bulamıyorum.. :24:

kendi ailemle karşılıklı binalarda oturuyoruz oğlumada annem baktığı için sık sık görüşürüz eşimde annemi gerektiği zaman arar kayınvaldemlerle ayrı şehirdeyiz eşim kendi annesiyle haftada 2-3 görüşür bazen o arar bazen annesi ama sadece oğluyla konuşur benle konuşmaz gerekçede oğluyl akonuşunca benlede kon uşmuş oluyomuş ikimiz birmişiz:52: aramızda bitakım problemler olduğu için bende konuşmam pek çok nadir kandil vs olduğu zaman ararım eşim hala arada sırada niye annemle konuşmuyosun der ama bakışımdan anlıyo sanırım ısraqr etmiyo

Kendi ailem ve eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz..Kendi annemi canım sıkıldıkça ararım,ben aramasam o arar,hergün mutlaka konuşuruz..

Kayınvalidemi de çok severim,sağolsun çok iyidir..Hergün olmasa da,haftada birkaç kez konuşuruz,yine aynı şekilde ben aramasam o arar..Ama Cuma günleri annemi de kayınvalidemi de,işim olsa bile muhakkak er geç ararım..

Anne-babalar dışında,eşimin ve benim anneannemiz ve dedelerimiz yaşıyor,onları da mutlaka ararız haftada bir iki defa..

Eşimde arar annemi babamı,kendi ailesinden daha fazla arar hatırlarını alır..

Kötü anılarım olsaydı sanırım arayamazdım bende,mecbur değilim çünkü,sevdiğim ve istediğim için arıyorum..

Allah kıymet bilecek insanlarla karşılaştırsın herkesi:31:

Ben telefonda konusma özürlüsüyüm desem yeridir.Kendi annemlede konusamam pek 2 dk surmez sessiz kalirim. Ne konuscez diye dusunecegime neyse anne hadi gorusuruz derim:26: Sanirsam cok odunum

Kaynanamlara gelincede oyle. Ozel gunlerde mutlaka ararim. Onun disinda aramam. Esim arar haftada 3-4 kere belki daha cok. 1 kere uzatir bana konus diye. Oda monoton bi konusma olur. Havadan sudan,hal hatir okdr. Ne konuscagimi bilemem. Ama esim daha sklikla konusmami ister. Gorumcelerde oyle.. Sk sIk ararlar ama esimi haftada 1 de bana uzatir teli. Yine ayni monoton bi sekilde konusma olur.

Ben esime aile ara demem. Kendine kalmis..

eşimin ailesi ile aram kötü değil
eşiminki de benimkiyle, ama ben kimseyi aramam yapı olarak. sadece annemi ararım.
babamı bile aramam çünkü nasılsın iyi misinden sonra sohbet bitiyor ve bundan nefret ediyorum. sadece annemle saatlerce konuşuyoruz.
teyzelerim halam amcam kuzenlerim falan hep hiç aramadığımdan şikayetçi. hepsini hepsiyle görüşmeyi çok seviyorum ama telefonda konuşmaktan nefret ediyorum.

bunu eşime söylediğimde kendi ailesinin bana kuzenlerimden vs. daha yakın olduğunu çünkü ben onların kızı sayıldığımı söylüyor.

bazı arkadaşlar hergün aradıklarını, bazıları hiç aramadıklarını belirtmiş, demek ki bunun belli bir geleneği yok. :27:

ama dikkatimi çeken kimsenin eşi haftada bir annesini aramıyor. demek ki damatlar hakkaten aramıyormuş :47:

Back
X