Eşinizin ailesini ne sıklıkta arar sorarsınız?

Periyodumuz yoktur..
İşi vardır, özlemiştir, aramamışımdır o arar..
Sesi çıkmıyordur, merak ederim ben ararım..
Şükürler olsun gayet rahatım bu konuda..
Eşim de ilişkimizi bildiği için asla ama asla "ara, sor, git, gel" demez..
Zaten yeri gelince ben kalkıp giderim o işten oraya gelir..
Çok şükür, maşallah diyeyim

Ben 4 yıldır aramayanlara çok özendim
Bir de arkadaş gibiyiz diyenlere eskiden özenirdim ama
kv ile arkadaş anne kız olunamayacağını anladım..
Allah bozmasın sizinkisini..
Eşinle hiç sorunun olmasa bile şu sorun büyük sorun oluyor valla.
hoş bizde sorun çok

gerçekten öyle çok haklısın canım..ben aslında önceden söylediğin gibi arayasım geliyordu arıyordum o zamanlar ki epey bi süre saf gibi çok sevip değer verdim hep aradım sordum gittim geldim özel günlerini kutladım ama noldu bana başka oğluna başka hele bi süre sonra oğlunun yanında bana neler etti oğlu idrak edemedi bi kere daha laf saydı baktım oğlunun gözlerine bakıyor tabi benimkide benim tarafımda olunca epey bi bozuldu..neyse uzun lafın kısası ben de epeydr hiç aramıyorum arada selamımı gönderirim ya da özel günlerde ararım o kadar..şimdiden bu kadar laçkalaştırmaya gerek yok hevesli de görünüyosun bi yandan..neyse canım mesafe resmiyet bunların hepsi kesinlikle en iyisi öbür türlü kim ne demiş kim ne yapmış alıp başını gidiyor benim ailemin karışmadığı yerde karışma hakkı buluyorlar kendilerinde

daha ortada soz bile yok ustelik
kiz sen ölmû$ün aglayanin yok
aynen öyle valla canım neyse toparladık durumu

çok şanslısın.
sevebilmek herkese nasip olmaz.
yaşadığı hayatı eşini ve eşinin ailesini gerçekten sorgusuzca, içinde kırgınlık ve uhdeler olmadan sevebilmek çok güzel ve herkese nasip olmayacak şeyler.....

MESAFE
MESAFE MESAFE...ÇÖZÜM BU...

İşte olay bu ,amma o mesafeyi koyabilmek asıl mesele ,sen mesafeli kalmaya çalıştıkça eş daha fazla anacı babacı kesiliyorsa ne olacak bir düşünün; evlilk için kurduğunuz o güzeliim pespembe hayaller <hadi bakalım ayıklayalım pirinç taşını hep beraber.Eğer karşılıklı bir diyalog yoksa ve her şekilde bu veya başka konuda tartışmalar yaşanıyorsa mesafe koymanında çözümü yok gibi görünüyor.Eşini insan kavun değilki koklayııp alsın kaldıki şimdi kokladığımız kavunlar bile kelek çıkıyorken:)bizler eş seçtiğimizi düşünüyoruz erkek veya kadın hiç farketmez,sadece kadınlar kayınvalide problemi yaşamıyor ki bazı kız anneleri var ki maazallah diyesim geliyor inanın...Sonuç olarak şunu demek isterim eş seçimi kadar o nişanlılık döneminde ailenin hal ve hareketleri de mümkün mertebe göz önünde bulundurulmalı ,baktınızkş uymuyor iyi düşünüp kararı ona göre vermeli ; bu bir ömür kızlar benden sizlere abla tavsiyesi haddim olmayarak sevgi ile kalın...

evet cnm bencede en buyuk sansım esımden snra onlar...
bende kayınwalıdemde 46 kıloyuz..
34 beden gıyınıyoruz ve gıyım tarzımız aynı oldugu ıcın kıyafetlerıne ayakkabılarına bıle dalarım bazen..
kayınwalıdemı cok sevıyorum..
kırıldıgım bırsey olursa anne senbana bunu dedın ben cok kırıldım ben mı yanlıs anladım dıye sorarım..
oda yok kızım ben patavatsızlık yapmısım özür dilerim
yada yok annecım yanlıs anlamıssın sunu demek ıstemıstım der..
hallederız..
o daha bana hıc kızmadı..
yanı kızmasına ortam yaratmadım...
yada o bana kızsa bıle bellı etmedı bılemıycem..

amma kayınwalıdem ben hastayken calısıyorum dıye evımı temızleyıp yemegımı yapıp cekıp gıden bı kadın yanı..
hastayken sabaha kdr basımda sırkelı bezle oturan bı kadın...
hakkını oduyemem...
kendı annem kdr olmasada bende hakkı coktur yanı

aradaki mesafeye göre değişiyor ablam mesela hergun zevkle arar çünkü annesi yerıne koyabılıcek kadr seviyo.
keşke iyi olsalarda hergün sabah akşam arasak diimi?
ben bayramda dahi aramam gıder elını öper aksamada kalkarım.
cuma dogum gunuymus haberım bıle yoktu zaten unutmusumda o nedenle ne ugradım ne aradım 3 haftada bır falan ole aksamları oturmaya gıder kalkarız o bu durumdan cok sıkayetcı ama esımınde benımde içimizden fazlası gelmiyor.
yanı bu durum herkese gore degısır ama zorla guzellık olmuyor bu gerçek.

Bu tip kurala bağlanan şeylerin tümü bana da yapmacık geliyor.

İçinden gelmeyen insan bayramda, kandilde bile aramaz. İnsanın sevmediği birini içinden gelmeden özel günlerde araması bile yapmacıklık değil mi ?

Dolayısıyla içinizden gelmiyorsa eşinizle bunu açıkça konuşmanız ve içinizden gelmediğini söylemeniz yeterli olur herhalde. Böylece bayram ve kandil vs de de aramanız gerekmez.

ben kilolara takıldım

46 kilo kaynanamı olur layn :))))
kaynana dediğin şöyle en aşağı 80 kilo çeker, kısa boylu tıknaz olur, eşarbını boynunun altında düğüm yapar, 40den diz altı çorap giyer dizinin hemen altında biten bir etek yürüdükçe eteğin altından çorabın bittiği yer görünür, ayağında polaris 5 nokta anne ayakkbısı, elinde kahverengi anne çantası
kaynana dediğin böyle olur ayol

o kadının senin kaynanan olduğuna eminmisin

Son düzenleme:

çok alemsin walla
benim kv mde asortiktir.genç görünür, benden zayftır. anne derken emin olamıyorum bazen:)
eşarbı meşarbı yok. o dediğin tarzzz aslaaaaa giyinmez:)
yiyeceklerin glisemik endeksinden bahseder, bazen hatta ağzım açık kalıyor bunu da mı biliyor die. onun anlattıklaırnı ben zaten biliyorum da onun bu kadar çok şey bilmesi ve her bildiğini her ortamda anlatmak zorunda gibi olması bazen ciddi boğuyor beni. ya da çok bildiğinden değil de öğrendiği bildiği herşeyi dökmeye çalışıyormuş gibi gelir bana.

1,5 ay önce yüzyüze görüştük onun dışında aramadım,onlar da aramadı
eşim aratmıyo zaten telefonu kapattıktan sonra üzülüyorum ağlıyorum diye..

ayrıca eşim de aynı şekilde konuşmuyo,gittikçe görüşüyoruz,ayrı şehirlerde olduğumuz için sık sık da gitmiyoruz...
oldukça soğuk ve resmi bi ilişkimiz var..böyle de güzel,hayal etmemiştim ama alıştım....

ben evli değilim müstakbel kayınvalide adayımı haftada 1 , iki haftada 1 arıyorum 15 dk konuşuyorum sonra kapatıyorum bu kadarı bana yetiyo.
mesafemi korumaya çalışıyorum o beni çok sahiplenmek istiyor yalnızlıktan korkuyor ama ben uzun süre ve sık sık görüşünce çok bunaldığımı ve mutsuz olduğumu fark ettim , o yüzden biraz daha az aralıklarla ve kısa süreli görüşmeye çalışacağım.

başkaları için konuştuğu gibi benim için de konuşcak biliyorum. insan bi arar bir ziyaret eder cık cık filan diyecek ama ne yapayım öbür türlü boğuluyorum onun ailesinin sorunları akrabaları iç içe vıcık vıcık daha nişanlı bile değilim sıkıldım valla.

evet cnm haklısın..
bende ılk tanıstıgımda dumur olmustum..
bnm kayınwalıdem adıdas esofmanlarını cok sever mesela..
hergun spora gıder..
carsıya topuklu ayakkabısı olmadan asla cıkaramazsın..
makyajsız asla cıkmaz..
belınde sacları var ve platin sarısı...
mını etek gıymeyı cok sever..
normal gunlerde tayt tunık derı ceket takılır .:)

oyle bırını gorursen o benım kayınwalıdem....
yesıl gozlu sarısın tam bı afet yanı..
benı cok benzetıyolar kızın olsa bu kdr benzemez dıyolar...
huylarımız bıle aynı yanı..
ben onu alır yatırır gıdıklarım catlar gulmekten..
snra o benı kovalar..
öle bı anne ıste o

allah sizi nazardan korusun o zaman ne diyim maşallah
ayyy inşallah bende böyle bir kaynana olurum gelinime daha doğrusu oğluma böyle bir anne olurum umarım, saçımı sarıya boyatmam gerçi bana yakışmıyor 46 kiloda olacağımı hiç sanmıyorum en son 46 kilo olduğum zamanı hatırlamıyorum bile belki orta okuldayımdır ozamanlarda
ama oğlumla iyi anlaşayım istiyorum birde olursa gelinimle ay olurmu acaba yaaaaaa hayal dünyasına daldım şimdi

evli değilim ama kayınvalidenle kıymetini bilin birbirinizin. bu devirde böyle kaynana bulamaz insan valla. kaynana derken bile bi garipsedim böyle bi kadına abla olur olsa olsa yani ben de evli değilim. erkek arkadaşımın ailesini bir piknikte gördüm ilk olarak. daha sonrada babası rahatsızlanıp hastaneye yattığında geçmiş olsuna gittim o kadardır görüşmüşlüğümüz. çok tatlı, şeker insanlar. bana bayramlarda özel günlerde arayıp sormayı düşünmez misin diye soranlar oldu ama bence arada söz nişan gibi bi resmiyet yokken aramak hem baştan koyulması gereken mesafeyi bozar, hem de abesle iştigal bir durum olur gibi geldi :26: evli olsam da haftada bir gidilip, özel günlerde de aranır heralde diye düşünüyorum

aman ne olur hayal kurma korkutma beni:)
iyi anlaşmak güzel bişey tabi gelinel oğlunla ama benim kv m de yıllarca gelin hayali kurmuş. o ilk gelin de benim ama benim üzerimden kurduğu hayalleri yılllaaaaaaaaaarrrrrrrca eş,ime empoze etmiş. benimle yapacağı şeyleri falan filen. ooofffffffffff
anlatırken bile içim bayılıyor. nefret ettirdi herşeyden. damdan düşer gibi içimizde olmak istedi hep. bana adım atma fırsatı vermedi hiç. herşeye fikir verdi herşeyde yanımıda yanımızda aramızda olmak sitedi ama hep yardımcı olmak maksadlı gibi hep iyi olun der gibi o bize karışmazsa fikirvermmezse iyi olacmııcakmışız sandı. 30 yaşındayız ikimzide ama kadın hayallerini gerçekleştirmek için çok bunalttı beni. eşim de annesinin deidkleri olacak sanmış hep. ben o haayle uymayınca eşimle de ciddi sorunlar yaşadık. inan çok bunalttı bizi.....................,
hayal kurma bence:)

aynen bizi anlatmışsın canım ama 34 beden kaynana olur mu kızzz
benim kaynanam tombiştir ama kokoşluğumuz aynı, ben onun takılarına göz dikerim oda al kızım senin olsun der, bende ona allı pullu bluzlerden alırım bayılır
her özel günde kargoyla hediyemi postalar sağolsun,canım birşey istese hemen kargoyla gönderir.

Dogunalim valla çok şanslısin, Allah nazarlardan saklasin!
Hep iyi olun canim benin:)

nişanlıyken 2 3 günde bir ayrı ayrı hem kv hem kp yi arardım,
evlendim,
okul,dersane ev derken şimdi hiç zamanım olmuyor.
çoğunlukla o beni arıyor,Allah razı olsun bi kere bile niye aramıyorsun diye laf soktuğu olmadı,
anlıyor halimi.
okul tatil olduğunda ben arıyorum ama çoğunluk kayınvalidemin,
zaten hatun beni arıyor hiç konuşturmuyor:
''gurbanın olurumm seniiiiiinn,sizin yaptığınız yemeğide sizide yerim,gurbaaaan''
diyor o yöresel şivesiyle her cümlemin sonunda
bana bişey kalmıyor: )
bide babanneye verdi mi telefonu tamamdır buyu şamataya
''itiiiin olurum civciiiiv nörüyon neşşşşaaasiiin gulüüüm,gurban olurum gurban olurum saağğaaa'' der,
sonra benin sesimi bile duymadan ''haydi kapat kapat çok yazmasın'' der çat diye kapatır
eşimin ailesi tam bir komedi dükkanı: ))
özledim şimdi bi arayayım kv mi :)))
bu arada eşim karışmaz ne sıklıkta aradığıma çünkü o benden de beter,hiç aramıyor ailesini,
onlar ararsa konuşuyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…