- Konu Sahibi nomunomuchua
-
evet cnm bencede en buyuk sansım esımden snra onlar...
bende kayınwalıdemde 46 kıloyuz..
34 beden gıyınıyoruz ve gıyım tarzımız aynı oldugu ıcın kıyafetlerıne ayakkabılarına bıle dalarım bazen..
kayınwalıdemı cok sevıyorum..
kırıldıgım bırsey olursa anne senbana bunu dedın ben cok kırıldım ben mı yanlıs anladım dıye sorarım..
oda yok kızım ben patavatsızlık yapmısım özür dilerim
yada yok annecım yanlıs anlamıssın sunu demek ıstemıstım der..
hallederız..
o daha bana hıc kızmadı..
yanı kızmasına ortam yaratmadım...
yada o bana kızsa bıle bellı etmedı bılemıycem..
amma kayınwalıdem ben hastayken calısıyorum dıye evımı temızleyıp yemegımı yapıp cekıp gıden bı kadın yanı..
hastayken sabaha kdr basımda sırkelı bezle oturan bı kadın...
hakkını oduyemem...
kendı annem kdr olmasada bende hakkı coktur yanı
aman ne olur hayal kurma korkutma beni:)
iyi anlaşmak güzel bişey tabi gelinel oğlunla ama benim kv m de yıllarca gelin hayali kurmuş. o ilk gelin de benim ama benim üzerimden kurduğu hayalleri yılllaaaaaaaaaarrrrrrrca eş,ime empoze etmiş. benimle yapacağı şeyleri falan filen. ooofffffffffff
anlatırken bile içim bayılıyor. nefret ettirdi herşeyden. damdan düşer gibi içimizde olmak istedi hep. bana adım atma fırsatı vermedi hiç. herşeye fikir verdi herşeyde yanımıda yanımızda aramızda olmak sitedi ama hep yardımcı olmak maksadlı gibi hep iyi olun der gibi o bize karışmazsa fikirvermmezse iyi olacmııcakmışız sandı. 30 yaşındayız ikimzide ama kadın hayallerini gerçekleştirmek için çok bunalttı beni. eşim de annesinin deidkleri olacak sanmış hep. ben o haayle uymayınca eşimle de ciddi sorunlar yaşadık. inan çok bunalttı bizi.....................,
hayal kurma bence:)
allah sizi nazardan korusun o zaman ne diyim maşallah
ayyy inşallah bende böyle bir kaynana olurum gelinime daha doğrusu oğluma böyle bir anne olurum umarım, saçımı sarıya boyatmam gerçi bana yakışmıyor46 kiloda olacağımı hiç sanmıyorum en son 46 kilo olduğum zamanı hatırlamıyorum bile belki orta okuldayımdır ozamanlarda
ama oğlumla iyi anlaşayım istiyorum birde olursa gelinimle ay olurmu acaba yaaaaaa hayal dünyasına daldım şimdi
maşallah yaa..Allah bozmasın.yazdıklarını okuyunca güldüm cünkü benim kv ben derece ateşle yatıyorum bademcikler şişmiş kış ortası geldi ayyy oğlum canım nasıl dondurma istedi dedii :) oğlu alsa yicek karsımda :) bu arada konu sahibi arkadaşım günde bir ara sen yine.biliyorum çok zor istemeyerek yapmak.benim konuyu oku istersen.biz aynmı sokaktayız hatta üst katlarımda kv annesi kardeşleri fln araya sıkışmısım iice .yakın olunca haftada bir eşimle gideriz normal rutinde eğer ben calışmıyosamçünkü bi süre calışmadım evdeydim neredeyse hergün kahvaltıya cağırıyolar ve eşim gidelim diye diretiyodu allahtan simdi çalıraşıyorum hatta eşim yine de o olmasada her akşam bi uğramamı ve aramamı bekledi.şimdi biraz farklı durumlar yaşıyoruz.bakalım bizde ne olcak..Allah bu durumda olan herkese sabır versin.
maşallah yaa..Allah bozmasın.yazdıklarını okuyunca güldüm cünkü benim kv ben derece ateşle yatıyorum bademcikler şişmiş kış ortası geldi ayyy oğlum canım nasıl dondurma istedi dedii :) oğlu alsa yicek karsımda :) bu arada konu sahibi arkadaşım günde bir ara sen yine.biliyorum çok zor istemeyerek yapmak.benim konuyu oku istersen.biz aynmı sokaktayız hatta üst katlarımda kv annesi kardeşleri fln araya sıkışmısım iice .yakın olunca haftada bir eşimle gideriz normal rutinde eğer ben calışmıyosamçünkü bi süre calışmadım evdeydim neredeyse hergün kahvaltıya cağırıyolar ve eşim gidelim diye diretiyodu allahtan simdi çalışıyorum hatta eşim yine de o olmasada her akşam bi uğramamı ve aramamı bekledi.şimdi biraz farklı durumlar yaşıyoruz.bakalım bizde ne olcak..Allah bu durumda olan herkese sabır versin.
kayınwalıdeme hep derler cok guzel anlasıyorsunuz nazar degmesın dıye...
kayınwalıdemde der kı ınsan kendı kızıyla nasıl anlasamazkı?
allah oyle bı sevgı verdı kı dogunalı ılk gordugumde ıste bu..
bu kız benım oglumun en buyuk sansı...
aynen hep bu cumlelerı kurar..
o yuzden hayal kurma..
kayınwalıdemın dedıgı gıbı allah verıyormus sevgısını ıcıne...
bide hıc karısma işlerine mesela...
sana fıkrını sorarsa soylersın...
benm kayınwalıdem bız esımle küstüğümüzde eşime cok kotu kızar..
hele ben aglarsam evden bıle kovmulugu vardır..
bıs nısanlıyken yuzugunu kaybetmıstı esım..
bende anlayısla karsılamıstım arkadası aldı cunku..
hırsızlık yaptı resmen...
neyse esım o gun eve gıdememıstı..
benı eve almaz annem yuzugum oladan dıye..
kı almazda ztn..
sabah esım ıse kalkar kayınwalıdem gıyındıkten snra ılk yuzugunu goturur verırdı tak dıye...
benm kayınwalıdem anlatılmaz ya ona bısey olursa naparım dıye cok korkuyorum..
esımden once ben toparlanamam..
evli değilim ama kayınvalidenle kıymetini bilin birbirinizin. bu devirde böyle kaynana bulamaz insan valla. kaynana derken bile bi garipsedim böyle bi kadınaabla olur olsa olsa yani ben de evli değilim. erkek arkadaşımın ailesini bir piknikte gördüm ilk olarak. daha sonrada babası rahatsızlanıp hastaneye yattığında geçmiş olsuna gittim o kadardır görüşmüşlüğümüz. çok tatlı, şeker insanlar. bana bayramlarda özel günlerde arayıp sormayı düşünmez misin diye soranlar oldu ama bence arada söz nişan gibi bi resmiyet yokken aramak hem baştan koyulması gereken mesafeyi bozar, hem de abesle iştigal bir durum olur gibi geldi :26: evli olsam da haftada bir gidilip, özel günlerde de aranır heralde diye düşünüyorum
Dogunalim valla çok şanslısin, Allah nazarlardan saklasin!
Hep iyi olun canim benin:)
saol pericim..
inş sizinde bole olur dıycem ama zor cok zor sızın...
neyse sen cok mutlusun ya o yeter bebegım
kayınwalıdeme hep derler cok guzel anlasıyorsunuz nazar degmesın dıye...
kayınwalıdemde der kı ınsan kendı kızıyla nasıl anlasamazkı?
allah oyle bı sevgı verdı kı dogunalı ılk gordugumde ıste bu..
bu kız benım oglumun en buyuk sansı...
aynen hep bu cumlelerı kurar..
o yuzden hayal kurma..
kayınwalıdemın dedıgı gıbı allah verıyormus sevgısını ıcıne...
bide hıc karısma işlerine mesela...
sana fıkrını sorarsa soylersın...
benm kayınwalıdem bız esımle küstüğümüzde eşime cok kotu kızar..
hele ben aglarsam evden bıle kovmulugu vardır..
bıs nısanlıyken yuzugunu kaybetmıstı esım..
bende anlayısla karsılamıstım arkadası aldı cunku..
hırsızlık yaptı resmen...
neyse esım o gun eve gıdememıstı..
benı eve almaz annem yuzugum oladan dıye..
kı almazda ztn..
sabah esım ıse kalkar kayınwalıdem gıyındıkten snra ılk yuzugunu goturur verırdı tak dıye...
benm kayınwalıdem anlatılmaz ya ona bısey olursa naparım dıye cok korkuyorum..
esımden once ben toparlanamam..
kv.ni cam fanus içine al..
Sit alanı ilan et..
Bişeyler yap o kadın türünün son örneği
zıkkım yıyesıce....
bak cok hırslandım sımdı..
benmkının yanına kampa koyalım kayınwalıdenı..
2 ayda adam eder bence..
cadıdır kaynanam azcık :)
gözlerını bolertıverır kızarsa
ağlamak istiyorummmm nerde böyle bir kaynana :84::84::84::84:
uzakta çoooooooook uzaklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?