Eşinizin ailesini ne sıklıkta arar sorarsınız?

maşallah yaa..Allah bozmasın.yazdıklarını okuyunca güldüm cünkü benim kv ben derece ateşle yatıyorum bademcikler şişmiş kış ortası geldi ayyy oğlum canım nasıl dondurma istedi dedii :) oğlu alsa yicek karsımda :) bu arada konu sahibi arkadaşım günde bir ara sen yine.biliyorum çok zor istemeyerek yapmak.benim konuyu oku istersen.biz aynmı sokaktayız hatta üst katlarımda kv annesi kardeşleri fln araya sıkışmısım iice .yakın olunca haftada bir eşimle gideriz normal rutinde eğer ben calışmıyosamçünkü bi süre calışmadım evdeydim neredeyse hergün kahvaltıya cağırıyolar ve eşim gidelim diye diretiyodu allahtan simdi çalışıyorum hatta eşim yine de o olmasada her akşam bi uğramamı ve aramamı bekledi.şimdi biraz farklı durumlar yaşıyoruz.bakalım bizde ne olcak..Allah bu durumda olan herkese sabır versin.

hayallerim oğlum ve gelinim
nihahahhhhhhhhhh nihahahhhhhhhhhhhh nihahahhhhhhhhhhhh (Hayati Hamza gülüşü)

kayınwalıdeme hep derler cok guzel anlasıyorsunuz nazar degmesın dıye...
kayınwalıdemde der kı ınsan kendı kızıyla nasıl anlasamazkı?
allah oyle bı sevgı verdı kı dogunalı ılk gordugumde ıste bu..
bu kız benım oglumun en buyuk sansı...

aynen hep bu cumlelerı kurar..
o yuzden hayal kurma..
kayınwalıdemın dedıgı gıbı allah verıyormus sevgısını ıcıne...

bide hıc karısma işlerine mesela...
sana fıkrını sorarsa soylersın...
benm kayınwalıdem bız esımle küstüğümüzde eşime cok kotu kızar..
hele ben aglarsam evden bıle kovmulugu vardır..

bıs nısanlıyken yuzugunu kaybetmıstı esım..
bende anlayısla karsılamıstım arkadası aldı cunku..
hırsızlık yaptı resmen...
neyse esım o gun eve gıdememıstı..
benı eve almaz annem yuzugum oladan dıye..
kı almazda ztn..
sabah esım ıse kalkar kayınwalıdem gıyındıkten snra ılk yuzugunu goturur verırdı tak dıye...
benm kayınwalıdem anlatılmaz ya ona bısey olursa naparım dıye cok korkuyorum..
esımden once ben toparlanamam..

rakamlar cıkmamıs 15 günde bir ara dedim :) günde bi kez gibi anlaşılmış.diceksin dalga mı geciyon diye sonra :)

zıkkım yıyesıce....
bak cok hırslandım sımdı..
benmkının yanına kampa koyalım kayınwalıdenı..
2 ayda adam eder bence..
cadıdır kaynanam azcık :)
gözlerını bolertıverır kızarsa

inan herşeyi zaman gösterecek, bakalım dediğim gibi aslında benim hayallerim daha çok oğlumla ilgili onla anne oğlul gibi değilde iki arkadaş gibi olmak isterim her zaman özellikle genç bir erkek olduğunda inş. böyle olur
konu sahibininde konusunda meşgul ediyorum ama bişi paylaşmak istedim yeri gelmişken

oğlum ana okulunda 4,5 yaşında şuan bi kızdan hoşlanıyormuş kızın adı eda her kelimesinden ondan bahsediyor falan dans yapcaklar sene sonunda edayla eşleşmek istiyorum diyor hep, ben pek üstünde durmuyorum sormuyorum o anlatırsa dinliyorum, geçen yeğenim sormuş şöyle gelişmiş konuda yeğenim büyük 16 yaşında gel senle evleneelim gibi bişi demiş oğluma oğlumda ben edayı seviyorum onla evlencem falan demiş ama sonra demişki ben çok üzülüyorum eda benimle hiç oynamıyor demiş bana hep git diyo bizim yanımızdan demiş :))) ay ben nasıl üzüldümmmmmmmmmm
içimden dedimki benim oğlumu beğenmicek kızın alnını karışlarım ben oyy kokoş kız dedim
kaynanalık damarım şimdiden tuttu galiba

Son düzenleme:

ben esımle sevgılıyken esım aılesıyle tanıstırdıktan snra gıttım evlerıne haftada bır..
cunku utandım ceee dıyıp kaybolmaya..
snra telefonda arardım haftada bı oda benı haftada bır..
snra kendı aramızda yuzuk taktık ama aılelerımız bılıodu..
yuzukten snra..
kv esıme dedıkı..
madem bole evlılık kararı aldın ılk adımı attın..
dogunalın annesı babası senın annen babandan bundan snra ole hıtap etmelısın dedı..
dedım bana tas geldı..:)
anne baba demem lazım herhalde dedım...
snra bı gun kv mı aradım kuafordeymıs...
anne napıyosun dedım..
sen ne dedın bana dedı..
anne dedım ..
bıdaha de kurban olurum soyleyen dılıne nerdesın sen geleım dedı..
gel anne yurttayım dedım...
snra kp mı aradım onada baba dedım..
hemen bulusmuslar bana hedıye almıslar..
kayınwalıdem salına salına gelmıstı hedıyesıyle..
cocuk gıbı hopluyo ama anne dedın sen dıyo..

ben sıgara kullanıyorum..
kp sıgarama kdr alır gelırdı..
kp kv ben otururuz..
kayınpederım kahve yapar..
yakarız sıgaralarıda dedıkodu yaparız :)

benim kv mde ben bu şehre geldiğimde herrgün aradı beni. ama anlatamam nasıl boğulduğumu. gitmiş bizim eve perde bakıyor bilmem ne. sürekli bizle uğraşıyor. odak noktası gibi. şananın annemle bile gün aşırı 2 günde bir konuşuyorum ama kv herrrrrgün arıyor. araması bişey değil. ya bana bi fırsat bırakmıyor ki bişey sorayım bi fikrini alayım ya da yardım isteyeyim. neye ihti,yacımız olacağını neler alacağımızı kestirip kendi bakıyor almaya çalışıyor şurda iyisi var gidin bir bakın isterseniz diyor. ama benim üzerimde hiç bu kadar ilgili bir çift göz olmadı ve gerçekten çok buınaltıcıydı. herrrşeyimiz düşünmek siter bizden 10 adım önde gider.
ya kadın bırak biz alalım biz bakalım geze geze bakalım. yeri, gelsin senden yardım isteyelim. kötü niyetli değil belki ama herşeyin o kadar farkındaki bu insanı gerçekten çok geriyor.herşeyinizden haberim var modunda.

benim adım arkadaşına randevu vermiş akşamm geliriz diye. gitmedim. sen git anne dedim. arkadaşlarının arasın katmayı düşündü beni yaveri gibi yanında gezdrmek isted. oooffffffff ne kötü günlerdi........

kv.ni cam fanus içine al..
sit alanı ilan et..
bişeyler yap o kadın türünün son örneği

hahahyyy yok güzelim be insanın içinde olcak ben 4,5 sene bekledim düzelir diye ama nafile

Eşimin teyzeleri arar sorar bi tek beni, ben de onları ararım sürekli...

Ama ailesi hiç aramaz beni, eşimi ararlar, selam söyle derler o kadar. Nasıldır iyi midir vs hiç sormazlar beni. Zaten bazı kötü şeyler de yaşadık. Bir iki defa aradım, bir daha da aramam. Eşim de söylemez zaten ara diye, biliyo çünkü benim haklı olduğumu... Bi ziyaretlerine gittiğimde görürüm, onda da laubali olmama kararı aldım zaten yüz vermem bi daha. Eşim de benim ailemi aramıyo, üstelik onlar hiç bişey yapmadı eşime iyilikten başka. Ben ne arayacakmışım banane.

ilk 2 sene heeeeeer hafta sonu arardım, arardık. ama baktım, kıymet bilen yok (aradığım için kıymet verilmesini beklemiyorum, normalde yaptıklarımın kıymeti yoktu). en başta aramayı kestim, telefonu 0 lı aramalara kapattırdım. 4,5 senedir 1 kere bile aramadım, aradıklarında konuşmadığım zamanlar da oldu. sonra ne söylenirse söylensin, ne yapılırsa yapılsın kibarlık nedeniyle tebessüm etmeyi kestim. ne yalan söyliyeyim, artık "normal" oldu annesi. hatta eşim bile farkında.

boşuna değilmiş "deveye diken, insana ..." diye başlayan laf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…