Eşinizin ailesinin yalanları

Bence görümcen veya bu tür yalan söyleyenler hayatta kendini yanliz hissedip ilgi bekleyenler !!
Cok yazik aciyorum aslinda böyle insanlara aslinda, cok kötü !!

canım benim kayınvalidemde aynısı.en ufak şeyi bile yalan katarak anlatır abartır ilgi çekmek için diyordum ilk başta ama bu kadarıda olmaz ya bence hasta tedavi edilmesi lazım...

Sönmezim nedir bu bunlardan çektiğin senin ...
Madem yalan söylüyor hep takma kafana sende boşver salla gitsin..
Sen badem gözlünle mutlu ol yeter canım...

birtanede kayınpederden örnek vereyim o zaman
baktımki geçen yaz badem çok üzgün anladım bişey oldu
2 saatlik uğraştan sonra öğrendim
çok ciddi bir hastalığını olduğunu söylemiş ismini yazmayacağım anlayacaksınız
bende dedimki böyle bir hastalığı olan adamın 3 çocuğu nasıl olur
badem de dediki annemin vefatından sonra olmuş psikolojikmiş
doktora gitmiş 500 tl lazımmış ankarada özel bir hastaneye gitmesi lazımmış
dedimki yalan parada vermiyoruz
tabi anlaşıldı sonra yalan olduğu

sönmezcim bu biraz polyannacılık olucak ama bence şanslısın o aileden melek gibi bir adam çıkmış.çok fazla kafana takma bence bazı insanlar kendilerine ilgi gösterilemediğini düşündükleri için böyle yalanlara başvururlar.üzme kendini boşuna

bak bekarım anlamam::delphin:.
anladığım ,aganigi olayımı için oğlundan para istemiş :jeyyar:,

Adam var ya menfaat için erkekliğinden vazgeçiyor,pessss :1shok:
Ki erkeklerin en laf söylenmezidir,en büyük kompleksidir bu konu,adam bunu bile malzeme yaptıysa ben onun diğer değerlerinden de şüpheye düşerim :oklava:
Yok Sönmezim yok,bunları para dolu çukura atsan,bunlar gene de ne kırpabilirim diye düşünürken öyle oscarlık senaryolar yazar ki ödülden ödüle koşarlar vallahi :delphin:

hayrett yaaaa
nasilda somuruyorlar insaniiii pes pes peessss
arkadasim sizde bu kadar iyi niyetli olmayin yaaaaaaaaaaaaaaaa

sönmezcim bu biraz polyannacılık olucak ama bence şanslısın o aileden melek gibi bir adam çıkmış.çok fazla kafana takma bence bazı insanlar kendilerine ilgi gösterilemediğini düşündükleri için böyle yalanlara başvururlar.üzme kendini boşuna

bende onu düşünüyorum canoo
bazen takılırım badem gözlüme seni nerden almışlar diye

inanmiyorum böyle insanlardami var yaaaaaaa allah sana yardim etsin o zaman bunlar yalanlarla yuvada yikarlar sen kocana sahip cik onlardan uzak dur

AYY ÜZÜLME YANLIZ DEĞıLSıN.BAZI ıNSANLAR VARDIR KALPLERı KAPKARADIR O YÜZDEN HERYERı SıMSıYAH GÖRÜRLER.ıŞTE BıZDE O SıMSıYAH GÖRENLERıN ıÇıNDEN KENDıMıZE GÖKKUŞAĞI GıBı BAKABıLEN EŞLER BULMUŞUZ.UMARIM O RENGARENK BAKAN GÖZLERıNE HıÇBıŞEY OLMAZ.DıLERıM SEN,BEN VE TÜM EŞLERıNıN AıLESı TARAFINDAN YARALANAN ıNSANLAR FERAHA ÇIKAR.RABBıM HERKESı HERZAMAN MUTLU, HUZURLU VE SAĞLIKLI ETSıN ıÇıNDEDE BıZıM YUVAMIZI.yerimseniben

Düşünüyorum acaba sadece benim badem gözlümünmü ailesi böyle.Hani ilgi çekmek yada çıkar için yalan söyleyenler olur ya.Sadece bademin ailesimi böyle.Sizlerde varmı?Ben örnek vereyim varsa sizde ekleyin;
Van'da oturuyoruz.Görümcem telefon etti dediki kolum kırıldı platin taktılar.Sonra öğrendikki sadece düşmüş morarmış

Görümcen bir yalan söylemis, sen de bütün aile sürekli yalan söyler gibi baslik atmissin kardesim...

Bunu O'na sor ki yüzü kizarir belki. Hani birinin yalani cikinca utanir ya... belki o da utanir.. senin de icin rahatlar:lepi:

Görümcen bir yalan söylemis, sen de bütün aile sürekli yalan söyler gibi baslik atmissin kardesim...

Bunu O'na sor ki yüzü kizarir belki. Hani birinin yalani cikinca utanir ya... belki o da utanir.. senin de icin rahatlar:lepi:

canım benim
eşimin ailesi derken anne baba kardeşleri kastettim
annesi vefat etmiş tanışmadık
keşke tüm konuyu okusaydında arada kayınpederimle ilgili olan kısmıda atlamasaydın
dediğin gibi olsaydı şükür türkçe kelime bilgim var aile değil de görümcem derdim dimi şekerim

canım bence dertleri kendilerini acındırarak sizden para kopartmak...
bu yalandan öte bir şey sahtekarlık düpe düz...
görümcen babasından görmüş o da aynı şeyi yapıyor...
normal geliyor ona...
bir de hastalığı kullanmak hasta olmadığı halde, dilencilik gibi bir şey...
terbiyesizlik inan aklıma başka bir şey gelmiyor...
eşin kabul edecek ailesinin böyle olduğunu ve size bulaştırmayacak...
başka yolu yok sen hasta olursun inan bun saçmalıklar yüzünden...

ayy ablacığım benimde görümcem yalancının önde gideni . ya bi insan bu kadarmı atar.
gidip beni kayınvalideme şikayet eder.nişanlıma şikayet eder. yok çok para harcıyomuşum yok efendm har vurup harman savvuruyomuşm.bunu ona sölediğimde yemn ederim ben sölemedim diyodu . ya bide öle bişeyki ben onun abisinin parasını Almadm annesininkini almadm .ne diye böle yapıosa bilmiorm . bizim yandaki apartmnda teyzesi oturuo.oraya gelir benim yanıma gelmz.nie gelmedn diyincede tam geliodm şöle oldu böle oldu vs.der . üstüne üstelik babasından benim yanıma geliyor diye izin alır.sevgilisine aralıksız kontör atar . ama hala çocuğun çok zengin olduğunu söyler.işe gtmz sevglisiyle buluşur.ailesi onu iste bilir. daha neler neler. . . :bbo:

Back
X