- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.406
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Valla erkekler oyle kolay kolay rahatsiz olmuyorlar. Bizim uzuldugumuz seyler onlar icin hic bir sey ifade etmiyor. Cani bilir deyip gecerim ben de hep.Aynen öyle umarım vicdan olarak rahattır yada kısa zamanda rahatlar.
Benim eşimse çok vicdan yapar çok kafaya takar ona göre ben çok daha vicdansızım kişiden kişiye değişiyor.Valla erkekler oyle kolay kolay rahatsiz olmuyorlar. Bizim uzuldugumuz seyler onlar icin hic bir sey ifade etmiyor. Cani bilir deyip gecerim ben de hep.
Şuan çocuk yok olduğu zaman için düşünüyorum gidince huzursuz oluyorum yeterince kırıldığımı düşünüyorum.
Denedim idare edemedim onlarla aynı ortamda olmak bile geriyor beni gerçekten elimde değil.Henüz çocuk yok isé şimdiden bunu düşünmeyin .. hem çocuğunu kucağına alınca bak bakalim gonderiyormusun
Eşini değiştirmeyeceksen ailesine alış ne varki en fazla biraz idare ediceksin.
Gerçi hoş ben sevdiğim halde daraliyorsam sana Allah kolaylik versin
MaşallahKendini benim veya bir başkasının gitme sıklığına göre mi değerlendirceksin? Herkesin kv ile arasındaki iletişim aynı değildir kimisi çok sıkı fıkıdır. Kimisi merhaba merhaba. Kimisi de hiç konuşmuyordur...
Ben pat diye gidebilen veya hafta sonumu kv geçirebilen hatta kalmak istedikten sonra aylarca kvmle kalabilen bir insanım, çünkü onu seviyorum...
O da aynı şekilde bana gelmek istedikten sonra çıkıp gelebilir bunun için belirlediğimiz bir zaman yok...
Konya gelini misin canımDaha. Az bile gidiyorum cnm bazılarına göre
senden bi tık daha fazla gorusenler beraber yasiyor zaten canim. 2 gunde bir az diyor bi de:)))))Daha. Az bile gidiyorum cnm bazılarına göre
Ayda 1 giderim o ay ben gittiysem bidaha ki ay onu çağırırım. Bu şehirde bitek annesi var. Görümcelerim de ne zaman gelirse o zaman görürüm:)Onlar ne zamanda bir gelir?Siz ne zamanda bir gidersiniz?Çocuk doğduktan sonra durumlar değişti mi?Normal olan nedir?Ailelerin aynı şehirde olduğu evlilikte normal sıklık nedir?
Konum dışı yorumlara cevap vermeyeceğim teşekkürler.
Onlar ne zamanda bir gelir?Siz ne zamanda bir gidersiniz?Çocuk doğduktan sonra durumlar değişti mi?Normal olan nedir?Ailelerin aynı şehirde olduğu evlilikte normal sıklık nedir?
Konum dışı yorumlara cevap vermeyeceğim teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?