Eşinizin ailesiyle görüşme sıktığınız nedir?

Valla erkekler oyle kolay kolay rahatsiz olmuyorlar. Bizim uzuldugumuz seyler onlar icin hic bir sey ifade etmiyor. Cani bilir deyip gecerim ben de hep.
Benim eşimse çok vicdan yapar çok kafaya takar ona göre ben çok daha vicdansızım kişiden kişiye değişiyor.

Şuan çocuk yok olduğu zaman için düşünüyorum gidince huzursuz oluyorum yeterince kırıldığımı düşünüyorum.

Henüz çocuk yok isé şimdiden bunu düşünmeyin .. hem çocuğunu kucağına alınca bak bakalim gonderiyormusun
Eşini değiştirmeyeceksen ailesine alış ne varki en fazla biraz idare ediceksin.
Gerçi hoş ben sevdiğim halde daraliyorsam sana Allah kolaylik versin

Denedim idare edemedim onlarla aynı ortamda olmak bile geriyor beni gerçekten elimde değil.

Hamileyken 15dk yurume mesafesine ragmen 2ay hic gorusmedigim oldu. Simdi oglum 20aylik haftada 1mutlaka gideriz. Bnm isime geliyor ama

Kendini benim veya bir başkasının gitme sıklığına göre mi değerlendirceksin? Herkesin kv ile arasındaki iletişim aynı değildir kimisi çok sıkı fıkıdır. Kimisi merhaba merhaba. Kimisi de hiç konuşmuyordur...

Ben pat diye gidebilen veya hafta sonumu kv geçirebilen hatta kalmak istedikten sonra aylarca kvmle kalabilen bir insanım, çünkü onu seviyorum...
O da aynı şekilde bana gelmek istedikten sonra çıkıp gelebilir bunun için belirlediğimiz bir zaman yok...

Maşallah

Şarkıdaki gibi senede bir gün diyeceğim
Çünkü farklı şehirlerdeyiz 12 yılda 4 kez evime geldiler.
Aynı şehirde çocuk bakımı gibi zorunlu bişey yoksa haftada 1 i geçmemeli diye düşünüyorum hadi biri onlar gelsin biri de siz gitmiş olun haftada 2 yeterli

Off benimkisi herhafta sonu burnumun dibinde biter. Ozellikle mi yapiyor ne esimle yalniz kalamiyorum. Annem de calisiyor yalniz haftasonlari gorusuyoruz.
Sen annene git bura benim evim biz otururuz oglusumla dedi bana..

Ayda 1 giderim o ay ben gittiysem bidaha ki ay onu çağırırım. Bu şehirde bitek annesi var. Görümcelerim de ne zaman gelirse o zaman görürüm:)
Allaha yakın bana uzak olsunlar modundayım. Bebek olunca durum değişebilir ilk zamanlar ama yüz vermeyi düşünmüyorum.

Haftada bir ben giderim ayda bir onlar gelir malum hayat şartları ama ben bunu bi sorumluluk olarak görmekten ziyade hadi kızım kalk babaanneye gidelim özlemişlerdir bizi der çıkarız

kendi ailesinde günlerce kalmamızı sorun etmediği halde, benim ailemde ikinci gün de kalmayı istedim diye "bizim evimiz yok mu neden burda kalıyormuşuz" lafını duyduğumdan beri, yani bi kaç saat öncesinden beri, artık onun ailesi bana uzak allaha yakın olsun modundayım.

Bizim belli bir zamanımız yada sayımız yok. İki taraf icin de söylüyorum bunu: bazen 3 hafta gitmediğimiz olur bazen haftada 3 gün üst üste gideriz. Bunu bize ilk evlendiğimizde bir uzman söylemişti. Aile ziyaretlerinde kendinize kural koymayin diye. Onlar da biz söylenince gelirler bize.

Haftada bir. Bazen haftada iki bazen on günde bir. Değişiyor. Kendi annemlere gidiş sıklığımız da hemen hemen böyle. Pek taviz vermem bu konuda. Onlar bize seyrek gelirler. Zaten biz gidiyoruz sürekli. Onların gelmesi saçma geliyor biraz. Maksat görüşmekse onlarda görüşüyoruz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…