evlenme asamasındayım insan nasıl davranacagını sasırıyor bazen tabiki bunun planı programı olmaz birazda oldugun gibi olmak gerekir fakat yinede tecrübeli olan arkadaslarımın önerilerini dinlemek isterim
evlenme asamasındayım insan nasıl davranacagını sasırıyor bazen tabiki bunun planı programı olmaz birazda oldugun gibi olmak gerekir fakat yinede tecrübeli olan arkadaslarımın önerilerini dinlemek isterim
5 gün sonra nasip olursa düğünüm var ..her zaman eşit davranmaya calısıyorum kendı aileme nasılsam onlarada öyleyim cokta memnunum oldugun gibi davranmak en güzeli yapmacıklık bi yere kadar gider sonra özüne döndüğünde huyun değişti olur en iyisi kendını nasıl tanıttıysan o şekil devam et mutluluklar
aslında gönül samimi olmak istiyor...ama bence resmi olmak en iyisi.... ..yoksa hiçbirzaman iyi olmuyorsun kötü oluyorsun...........
tabiki kişiden kişiye,aileden aileye değişir.....
nacizane fikrim..............
evet kesinlikle gönül samimi olmak istiyor ama insanız işte suistimal edilme düşüncesi acaba resmi olmak mı gerek diye düşündürmüyor degil yasayıp görcez tabi..
Orta şekerli kahve gibi olmak lazım en güzelide bu sanırım...
olduğun gibi davran diyeceğim ama karşı tarafı çok çok iyi tanımadan hemen samimi olma bence çokta soğuk durma ,tanıdıkça samimi olmaya başlarsın zaten
bunu basarabilenlerin fikirlerini çok merak ediyorum zaten:)
Güleryüzlüyüm, sakalasirim, muabbet eder, gülerim.
ama samimi miyim... herseyimi anlatacak veya herseylerini bilmek isteyecek kadar degil.
orta seker sanirim bi arkadasin demesi gibi
ne samimiyim nede fazla resmiyim.
Konuşursun muhabbet edersin tabikii ama çok özel şeylerde anlatılmaz ..
Orta şekeri ben söyledim en güzeli de bu zaten ..
Konuşursun muhabbet edersin tabikii ama çok özel şeylerde anlatılmaz ..
Orta şekeri ben söyledim en güzeli de bu zaten ..
ah işte onuda başarmak zor oluyor.:97::84:..başta samimi oluncadasonra tekrar resmiyete geçemiyorsun ....dikkat çekiyor.......:97:
onlar size nasilsa sizde oyle olun..bastan olusan samimiyete inanmiyorum zamanla olusur..size tavsiyem ailende olani onlara,onlarda olani ailene ve esinle evinde yasadiklarinizi da kimseye anlatma..
herseyi cok kafana takip buyutme ozellikle kayinvalidenin dediklerini ve bunlari esinle iliskine asla yansitma.herzaman guleryuzlu ve saygili ol onlara karsi..esinin ailesiyle anlasamasan bile disarida birsey dediklerinde onlara sahip cik..
aklima gelenleer bunlar..sordugun soruya birazda birseyler eklemek istedim..mutluluk dilerimm..
Orta şekerli kahve gibi olmak lazım en güzelide bu sanırım...
Güleryüzlüyüm, sakalasirim, muabbet eder, gülerim.
ama samimi miyim... herseyimi anlatacak veya herseylerini bilmek isteyecek kadar degil.
orta seker sanirim bi arkadasin demesi gibi
ne samimiyim nede fazla resmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?