Eşinizin ailesiyle samimiyet mi resmiyet mi?

grimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
26
0
86
İstanbul
evlenme asamasındayım insan nasıl davranacagını sasırıyor bazen tabiki bunun planı programı olmaz birazda oldugun gibi olmak gerekir fakat yinede tecrübeli olan arkadaslarımın önerilerini dinlemek isterim

evlenme asamasındayım insan nasıl davranacagını sasırıyor bazen tabiki bunun planı programı olmaz birazda oldugun gibi olmak gerekir fakat yinede tecrübeli olan arkadaslarımın önerilerini dinlemek isterim

5 gün sonra nasip olursa düğünüm var ..her zaman eşit davranmaya calısıyorum kendı aileme nasılsam onlarada öyleyim cokta memnunum oldugun gibi davranmak en güzeli yapmacıklık bi yere kadar gider sonra özüne döndüğünde huyun değişti olur en iyisi kendını nasıl tanıttıysan o şekil devam et mutluluklar

aslında gönül samimi olmak istiyor...ama bence resmi olmak en iyisi......yoksa hiçbirzaman iyi olmuyorsun kötü oluyorsun...........
tabiki kişiden kişiye,aileden aileye değişir.....
nacizane fikrim..............

olduğun gibi davran diyeceğim ama karşı tarafı çok çok iyi tanımadan hemen samimi olma bence çokta soğuk durma ,tanıdıkça samimi olmaya başlarsın zaten

şimdiye kadar bende hep oldugum gibi davrandım hatta dahada özverili çok sükür bir terslik çıkmadı fakat bir yerde dogru mu yapıyorum diye durup düşündüm işte :26: cevabınız için tesekkürler sizede mutluluklar:)

aslında gönül samimi olmak istiyor...ama bence resmi olmak en iyisi......yoksa hiçbirzaman iyi olmuyorsun kötü oluyorsun...........
tabiki kişiden kişiye,aileden aileye değişir.....
nacizane fikrim..............

evet kesinlikle gönül samimi olmak istiyor ama insanız işte suistimal edilme düşüncesi acaba resmi olmak mı gerek diye düşündürmüyor degil yasayıp görcez tabi..

evet kesinlikle gönül samimi olmak istiyor ama insanız işte suistimal edilme düşüncesi acaba resmi olmak mı gerek diye düşündürmüyor degil yasayıp görcez tabi..

aynen öyle canım..biraz tepkinli olmak şart bence.duruma göre samimi olabilirsin....

olduğun gibi davran diyeceğim ama karşı tarafı çok çok iyi tanımadan hemen samimi olma bence çokta soğuk durma ,tanıdıkça samimi olmaya başlarsın zaten

evet tanımadan çok samimi olmamak gerek ama insan güler yüz göstermek istiyor ee birdenbire öyle davranınca insanlar çok samimi oldugunu düşünüyorlar ve bazen ipin ucu kaçıyor gibi geldi bana ince bir denge meselesi aslında

onlar size nasilsa sizde oyle olun..bastan olusan samimiyete inanmiyorum zamanla olusur..size tavsiyem ailende olani onlara,onlarda olani ailene ve esinle evinde yasadiklarinizi da kimseye anlatma..
herseyi cok kafana takip buyutme ozellikle kayinvalidenin dediklerini ve bunlari esinle iliskine asla yansitma.herzaman guleryuzlu ve saygili ol onlara karsi..esinin ailesiyle anlasamasan bile disarida birsey dediklerinde onlara sahip cik..
aklima gelenleer bunlar..sordugun soruya birazda birseyler eklemek istedim..mutluluk dilerimm..

Güleryüzlüyüm, sakalasirim, muabbet eder, gülerim.
ama samimi miyim... herseyimi anlatacak veya herseylerini bilmek isteyecek kadar degil.
orta seker sanirim bi arkadasin demesi gibi
ne samimiyim nede fazla resmiyim.

ama samimi miyim... herseyimi anlatacak veya herseylerini bilmek isteyecek kadar degil.

Konuşursun muhabbet edersin tabikii ama çok özel şeylerde anlatılmaz ..

Orta şekeri ben söyledim en güzeli de bu zaten ..

Konuşursun muhabbet edersin tabikii ama çok özel şeylerde anlatılmaz ..

Orta şekeri ben söyledim en güzeli de bu zaten ..

kesinlikle. katiliyorum...
asiri samimi olmak bana zarar verir, fazla yüz göz olunur
fazla resmiyetde araya sogukluk koyar
cünkü ailesiyle gülüp eglendikce esim benden daha mutlu oluyor, cok gururlaniyor ailesine uyum sagladigim icin.

ah işte onuda başarmak zor oluyor.:97::84:..başta samimi oluncada sonra tekrar resmiyete geçemiyorsun....dikkat çekiyor.......:97:

Kastım samimi olmak değil hani oturup konuşursun filan ama işin cılkını çıkarmadan yaparsın var böyle insanlar ..Sonrada dirsek gösteririler en başından yapacan bunları mesafeyi koruyacaksın ki sorun yaşanmasın..

Orta şekerli kahve gibi olmak lazım en güzelide bu sanırım...

işte sorunun cevapları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…