eltiden kesinlikle uzak durulmalı kayınvalide ya da görümce bazen iyi olabiliyor ama elti eğer kültürsüz cahil ve seviyesizse asla ve asla hiçbirşey anlatmamak lazım. çünkü eltiler ikinci gelini çok kıskanırlar bu bir gerçek. bende ikinci gelinim ve kimseyle kavgam dövüşüm laf dalaşım olan birisi değilim ama o ben geldikten sonra öyle samimi oldu ki aileyle bu arada seninki gibi nişanlılığımdan başlayıp bana sürekli aileyi kötüledi ama en aşağılayıcı şekilde. sanırım benim nişanı atmamı planlıyordu ama başaramadı. onların benim ve ailem hakkında söylediği bütün kötü lafları ben dinlemek istemesemde bana gelip anlattı ve bende sinirlenip gaza gelip onları kötüledim ama kesinlikle onun kötülediğinin çeyreği kadar bile değildi. sonra gidip benim anlattıklarımıda onlara anlattı. zaten kafadan biraz sakat arkadaş bazı sebeplerden ötürü. normalde acınacak birisi böyle entrikalar çevirmese. her neyse herkesin hanımefendiliği ve ağırbaşlılığıyla hayran olduğu beni kayınvalidemlerden soğuttu şimdi bana karşı çok önyargılılar onunla ise gayet samimiler. eşim çok üzülüyor sen bu kadar iyi birisiyken onun gibi bir şeytanı sevmeleri ağırıma gidiyor diyor. ama neyapayım onlar yıllardır eltimin ne mal olduğunu anlamadılarsa hata eşimin ailesinde. bende gayet resmi davranıyorum öyle de olacak.