Eşinizin ailesiyle samimiyet mi resmiyet mi?

benim kaynanam yok ama görümcelerim ve kızları var...bin kaynanadan beterler....kızları bile yorum yapabiliyor.çünkü eşim buna izin verdi...çok fenalar çok...başta bana karşı kötü olsalarda bir ömür birlikte yüzyüze bakacaz diye samimi oldum ve hepsi teker teker tokat gibi çarptılar yüzüme...anlatılmaz yaşanır...ben onlara şeytanın avukatları diyorum...yazsam herşeyi yine içim acıcak...eşimde hep onları savunur haksız olduklarını bile bile...bittiler artık bitirdim...
6 ayda bir gidiyorum misafir gibi küs değilim ama samimide hiç değilim...sadece mecburi hizmet gibi işte ...6 yıl oldu evleneli...hala altınlarımla ilgili yorum yapabiliyorlar...yaşattıklarının fazlasını rabbimde onlarada çocuklarında yaşatsın diyorum sadece....sakın samimi olmaaaa sakın....

biz ailecek abimin eşi ile çok samimiyizdir
hakkaten ablalarımdan ayırmam ama o da ayırmadı .
yani resmi olsa bilmem nasıl olurdu ,
ama kendim aynı şeyi söyleyemicem maalesef.
zaten uzakta da olduklarından samimiyeti ilerletebilecek kadar da birlikte olamıyoruz zaten.
kardeşlerini kendi kardeşlerimden ayırmak istemesem de
yapılan iyiliklerin karşılığı görülemeyince insan üzülüyor.
karşılık derken ben bir sey yaptım onlar da bana yapsın manasında bir karsılık beklemiyorum.
ama bir teşekkür , yapılan şeye gercekten sevinildigine dair bir iki cümle söz laf hic fena olmaz aslında.
ben kardesim gibi görmeye calısırken karsı taraf caba göstermeyince nereye kadar

eltiden kesinlikle uzak durulmalı kayınvalide ya da görümce bazen iyi olabiliyor ama elti eğer kültürsüz cahil ve seviyesizse asla ve asla hiçbirşey anlatmamak lazım. çünkü eltiler ikinci gelini çok kıskanırlar bu bir gerçek. bende ikinci gelinim ve kimseyle kavgam dövüşüm laf dalaşım olan birisi değilim ama o ben geldikten sonra öyle samimi oldu ki aileyle bu arada seninki gibi nişanlılığımdan başlayıp bana sürekli aileyi kötüledi ama en aşağılayıcı şekilde. sanırım benim nişanı atmamı planlıyordu ama başaramadı. onların benim ve ailem hakkında söylediği bütün kötü lafları ben dinlemek istemesemde bana gelip anlattı ve bende sinirlenip gaza gelip onları kötüledim ama kesinlikle onun kötülediğinin çeyreği kadar bile değildi. sonra gidip benim anlattıklarımıda onlara anlattı. zaten kafadan biraz sakat arkadaş bazı sebeplerden ötürü. normalde acınacak birisi böyle entrikalar çevirmese. her neyse herkesin hanımefendiliği ve ağırbaşlılığıyla hayran olduğu beni kayınvalidemlerden soğuttu şimdi bana karşı çok önyargılılar onunla ise gayet samimiler. eşim çok üzülüyor sen bu kadar iyi birisiyken onun gibi bir şeytanı sevmeleri ağırıma gidiyor diyor. ama neyapayım onlar yıllardır eltimin ne mal olduğunu anlamadılarsa hata eşimin ailesinde. bende gayet resmi davranıyorum öyle de olacak.

bendekide aynı psikopat...her kötülüğü yapabilecek biri...ama çok şey paylaştım zamanında...ama oda benle paylaştı ...hep alttan aldım onu normal biri değil diye...yakın olmaya çalıştım...ama oda yaptı yapacağını...eşimin ailesinde elle tutulur kimse yok şuan benim gönlümde...yabancı oldum böylede devam edecek...

canım ben onlara nişanlandığım günden beri anne baba diyorum; ablasını da yeğenlerini de akrabalarını da çok seviyorum;
benden sonra sülale daha fazla görüşür oldu
ayda 1 toplanıyoruz sohebtler gezmeler
yeğenlerini ben bile özlüyorum o kadar seviyorum yani
ama yine de bazı konularda kendi ailen gibi olmuyor; hijyen sorunumuz var mesela bizim; annen olsa söylersin ama onun annesne söyleyemiyorsun
geçenlerde yeğenimin yüzünü bulaşık süngeriyle sildi mesela :S
çok fazla samimi olunca yüzgöz olup laçka muhabbetlere dönüşebiliyor diyaloglar
ben onları çok seviyorum ve sık sık da gidiyoruz ama ince bir çizgi var orayı aşmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…