''biz kocaman bir aileyiz'' ayakları cuk oturmuş
size hak veriyorum, samimiyet çok ama çok az bir kısmında iyi yönde sonuç vermiştir. türkiye şartlarındaki kayınvalidelerde arada muhakkak bir resmiyet olmalı. saygıya amenna ama samimiyet fazla yakınlaşma
tesekkur ederim :89:
resmiyet dememin sebebi yasayip gordugum icin...
gorumcelerimle samimi oldum suan bazilariyla konusmuyorumsamimiyet boyle bir sonuc dogurdu, yaramadi...yaramiyor...
keske en basindan mesafeli davransaymisim...
ama kiz kardesim gibi gormek istemistim...samimi olmaktaki niyetim buydu...
kayinvalidemle ise her zaman aramizda resmiyet vardir...
bu demek degil ki yuzune gulmuyorum...
guleryuzluyumdur, sevecenimdir onun yaninda da ama mesafe baya vardir...resmiyet gibi bir sey var yani arada...
hep ''siz'' diye hitap ederim...
kendisi ne kadar samimi olursa olsun onun gibi yakinlasmamaya calisiyorum...
kendisi de hic sikayetci degil, hatta kizlari benden sogutmuyorsa beni seviyor derim yani...
sessiz diyormus benim icin, resmi oldugum icin kadincagiz beni sessiz saniyor sanirim
sizinle aynı durumu yaşıyoruz =) ben de güvenince kolay samimiyet kurarım ama nişanlımın kız kardeşleri ile bu yüzden samimiyetten çekiniyorum. beraberken sadece onlar konuşursa konuşuyorum, bu yüzden beni sessiz sanıyorlarhalbuki alakası yok
arada arayıp soruyorum ama sınırı aşmalarına izin vermiyorum. sebepte işte tam olarak söylediğiniz gibi kötüye doğru bir gidişat olmasından çekiniyorum. en iyisi de bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?