onlar size nasilsa sizde oyle olun..bastan olusan samimiyete inanmiyorum zamanla olusur..size tavsiyem ailende olani onlara,onlarda olani ailene ve esinle evinde yasadiklarinizi da kimseye anlatma..
herseyi cok kafana takip buyutme ozellikle kayinvalidenin dediklerini ve bunlari esinle iliskine asla yansitma.herzaman guleryuzlu ve saygili ol onlara karsi..esinin ailesiyle anlasamasan bile disarida birsey dediklerinde onlara sahip cik..
aklima gelenleer bunlar..sordugun soruya birazda birseyler eklemek istedim..mutluluk dilerimm..
kesinlikle. katiliyorum...
asiri samimi olmak bana zarar verir, fazla yüz göz olunur
fazla resmiyetde araya sogukluk koyar
cünkü ailesiyle gülüp eglendikce esim benden daha mutlu oluyor, cok gururlaniyor ailesine uyum sagladigim icin.
işte sorunun cevapları
Tecrübeliyiz be egemcim
Güleryüzlüyüm, sakalasirim, muabbet eder, gülerim.
ama samimi miyim... herseyimi anlatacak veya herseylerini bilmek isteyecek kadar degil.
orta seker sanirim bi arkadasin demesi gibi
ne samimiyim nede fazla resmiyim.
haklısınız paylaşılacak konulara kesinlikle dikkat edilmeli konu okadar çok yönlü ki herkesden bişeyler dinleyip ortasını bulmak lazım
haklısın canım yılların tecrübesi
Ne kadar samimi olunursa olunsun arada belli bir mesafe olmalı, biraz resmiyet olmalı. İnsan evlendikten sonra kendi ailesi ile yeri geliyor resmi olabiliyor kaldı ki kayınvalide ve kayınpeder ile resmi olunması çok normal. Bir arkadaş durumu orta şekerli kahveye benzetmiş. Çok doğru söylemiş :)
Ne acı nede tatlı olacak bunu söylemeye çalıştım orta şekerli derken ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?