• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin annesi,babası ve erkek kardeşiyle birarada oturmayı kabul eder misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ekşielma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eeee evleri yıkılacaksa kiraya çıkarlar..
Neden sizin yanınıza gelsinler ki?
Ne bu canım ya sizin evlenmenizi mi bekliyorlar yani?
Siz evlenmeseydiniz ne yapacaklarmış?

şuan bekarım temmuzda Allahın izniyle düğünüm var.ve biz bir ev aldık nişanlımla. benim korkum evlendikten sonra ailesinin yanımıza taşınmayı istemesi.siz böyle bi durumda ne yapardınız.eşiniz size böyle bi konuyu açsa ne derdiniz..

"Ev ev üstünde olmaz, birdaha bu konuyu hic acma, tavrim net ve kesin asla kabul edemem, istesemde edemem" derdim.....:delphin:

Evlerinin yikilmasi tabikide üzücü bir olay, lakin bunun hesabini sen cekmek zorunda degilsin...:kahve:

Laaleninde dedigi gibi tutsunlar bir ev kiraya ciksinlar, evmi yok?

Birde benim kafama takilan birsey var: Sana böyle bir teklif geldi diyelim, bu nisanlindanmi kaynaklanir ailesindenmi? Bence bu soru cok önemli.....

böyle bir teklifte bulunma ihtimalleri var mı ki :uhm:
eğer yoksa sadece sen kafanda düşünüyorsan hiç lafını bile edip akıllarına getirme
eğer böyle bir teklifde bulunursa nişanlın kesinlikle kabul etme canım.dediğin gibi gerekirse maddi yardımda bulunun ama onlara ayrı bir ev kiralayın.
aynı ev içinde kayınbaba kayın asla rahat edemezsin.anlaşmazlıklarda olabilir.hiç böyle bir risk alma canım

kesinlikle katılıyorum
geçici olarak 1-2 ay gibi bi süre olsa neyse de ev yıkılıp yenisini yapılana kadar birkaç yıl geçer evliliğininizn en güzel günlerini cümbür cemaat yaşayarak geçirmeyin
gerekirse maddi destek olun ama birlikte oturmayın

aynısını ben yaşadım..bir yıl kayınvalidem bekar kaynım ve ben aynı evde yaşadık...
kayınvalidem ve kaynım iyi insanlar olmasına rağmen
aynı çatı altında geçirdiğim güzel birşey hatırlamıyorum...
hep onlarlasınız onların hayatına onların alışkanlıklarına uymak zorundasınız geçinmek için...
bir arkadaşımı rahat rahat evime davet edemezdim etsemde onlar varken rahat rahat sohbet edilmezdiki..
kendi ailem gelse özelimiz yok rahat rahat konuşamazdık..
çok garip bişey...kendinizi o eve ait hissetmiyosunuz zaten zamanla...
eşimle tartışamazdım kavga edemezdim onlar varken aynı evde yaşarken bu mümkünmü...
yorgunum bacaklarımı uzatıp yayıla yayıla yatamazdım..insan banyo yaparken bile çekiniyo..mutlaka kavga oluyo atışıyosun itişiyosun..kaç kere ayrılma noktasına geldik...

yani anlatmakla bitmez....evi ayırdıkta rahatladım..kendi evimdeyim..eşimleyim..kayınvalidemede misafir gibi gider geliriz..böyle daha iyi...
eğer nişanlın bu konuyu açarsa nişanı atmak pahasına bile olsa kabul etme....sonrası daha acı olur...bu konuda canım asla taviz verme...

Back
X