Çalışmayan kadınlar da evde olunca arkadaşlarına gidiyor yada onları eve çağırmıyorlar mı? Yani eşiniz evdeyse ve arkadaşlarını çağırmışsa neden sorun ediyorsunuz ki. Orası onunda evi bırakın çağırsın. Size bir eziyetleri yokmuş. Bir anda tüm alışkanlıklarını bırakmasını beklemeyin. Zamanla her şey düzelir. Ayrıca pek sorun edecek bir şey de yok ortada.
canım tamamda biz kadınız evde olmamız çok doğal arkadaşlarımızla...o nlar erkek çok istiyorsa çıksın dışarda görüşsün eve çağırmak niyee...birde kendinin gitmesinide istemiyorum sık sık bazen abartıyor..belki kimilerin egöre dert deil ama ben takıyorum işte.bekarken okyde evlendi artık hala eski alışkanlıklar..belki zamanla düzelir ama şunu çok iyi biliyorumki insan değişmek isterse değişiyor zaman aşımıyla değil...:sm_confused:
43 yaşınad ve 20 yıllık evliyim. Size hayat tecrübemi aktardım.
Böyle sorun ederseniz ve bunu eşinize hissettirirseniz inanın inadına yapar.
Haaa dışarıya çıksın diyosunuz kiii bunu sakın istemeyin çünkü bu sefer gecenin bir vakti gelir ve siz evde yalnız başınıza saatler geçirmek zorunda kalırsınız.
İki tarafın birbirini bu kadar sıkması ve kasması hiç iyi sonuç vermez. Unutmayınki sıkılan şey parmaklarınızın arasından fışkırır. Bence biraz relaks olun lütfen. Orası eşinizinde evi.
Size katıldığım tek nokta şu olabilir: Eğer eşiniz arkadaşlarını eve toplayıp siz işten geldikten sonra birde onlara hizmet ettiriyorsa, (yemek, çay servisi falan gibi) işte bu noktada baştan sona kadar haklısınız.
kızlar siz işteyken eşinizde evde olduğunda arkadaşlarını eve çağırıyorsa nasıl bakardınız olaya? mesela her gün evde diyelim hergün değişik bir arkadaşı eve geliyor evde onunla pc de yada tv de zaman geçiriyor bi kaç saat? ne düşünürdünüz fikir verin bana lütfen:):sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?