eşinizin arkadaşları........?

jeelibon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
357
0
96
Ankara
kızlar siz işteyken eşinizde evde olduğunda arkadaşlarını eve çağırıyorsa nasıl bakardınız olaya? mesela her gün evde diyelim hergün değişik bir arkadaşı eve geliyor evde onunla pc de yada tv de zaman geçiriyor bi kaç saat? ne düşünürdünüz fikir verin bana lütfen:):sm_confused:

cnm bu arkadasları evlı mı bekar mı
ve neden herzaman sızdeler
bazen eşin gıtse olmaz mı?

canım eşin çalışmıyo mufisfisfis
başıma böyle bişey gelmedi ama eğer sık sık eve arkadaş çağırsaydı bu durumdan rahatsız olurdum belkibenneyaptımki
birde niye eve çağırıyor ki sürekli o da gidebilir arkadaşına yada dışarda da buluşabilir arkadaşlarıyla değil mi

arkadaşım mevzu biraz ilginç.erkekler evde uzun süre oturamazlar,çünkü görüşmeler ve işler dışarıdadır.genelde erkeklerin eve geç gelmesi problem olurken seninki hep evde.birde bu eve çaya gelen arkadaşlar var.bencesen biran önce tavrını göster.

ben evde değilken bir arkadaşı gelebilir tabi..ama bunun suyunu cıkarmamak lazım..

kızlar teşekkür ederim.arkadaşları evlide olana var bekar olanlarda.oda onlara gider arada bir onlarda geliyorlar.biz yeni evliyiz evimi gösteriyor anlamıyorumki.intten ya araba bakarlar ya oyuna oynarlar yada ne biliym işte klasik erkek tipleri..ne desem nasıl tepki versem bilemiyorum hiç bitmiyor benim kocamla dertlerim ya

bekarken arkadaşları sürekli gelip gidermiş evli bekar farketmez.şimdi aynen devam hiç değişmedi.eşim çalışır ama vardiyalı çalışır bazende ücretsiz ine çıkar yani iş dengeli değil.keşke öyle bi işte çalışsaki başını kaldıramasa evde kalınca ayar oluyorum.............

Çalışmayan kadınlar da evde olunca arkadaşlarına gidiyor yada onları eve çağırmıyorlar mı? Yani eşiniz evdeyse ve arkadaşlarını çağırmışsa neden sorun ediyorsunuz ki. Orası onunda evi bırakın çağırsın. Size bir eziyetleri yokmuş. Bir anda tüm alışkanlıklarını bırakmasını beklemeyin. Zamanla her şey düzelir. Ayrıca pek sorun edecek bir şey de yok ortada.

canım tamamda biz kadınız evde olmamız çok doğal arkadaşlarımızla...o nlar erkek çok istiyorsa çıksın dışarda görüşsün eve çağırmak niyee...birde kendinin gitmesinide istemiyorum sık sık bazen abartıyor..belki kimilerin egöre dert deil ama ben takıyorum işte.bekarken okyde evlendi artık hala eski alışkanlıklar..belki zamanla düzelir ama şunu çok iyi biliyorumki insan değişmek isterse değişiyor zaman aşımıyla değil...:sm_confused:

43 yaşınad ve 20 yıllık evliyim. Size hayat tecrübemi aktardım.
Böyle sorun ederseniz ve bunu eşinize hissettirirseniz inanın inadına yapar.
Haaa dışarıya çıksın diyosunuz kiii bunu sakın istemeyin çünkü bu sefer gecenin bir vakti gelir ve siz evde yalnız başınıza saatler geçirmek zorunda kalırsınız.
İki tarafın birbirini bu kadar sıkması ve kasması hiç iyi sonuç vermez. Unutmayınki sıkılan şey parmaklarınızın arasından fışkırır. Bence biraz relaks olun lütfen. Orası eşinizinde evi.
Size katıldığım tek nokta şu olabilir: Eğer eşiniz arkadaşlarını eve toplayıp siz işten geldikten sonra birde onlara hizmet ettiriyorsa, (yemek, çay servisi falan gibi) işte bu noktada baştan sona kadar haklısınız.

teşekkür edrrim bi ablam büyüğümsünüz eve ttecrübesiz ve çok yeni evliyim.önerilerinizi dikkate alıcam.eşim çok şükür şimdilik öyle bir girişimde bulunmadı inş bulunmazda gerçektende bunu hiç kaldıramazdım.şimdilik sorun etmiycem ama ilersi olursa rahat duramıycam eminimki.çünkü rahatsız oluyorum.elimde değil.:sm_confused:

evınız hayatınız ortak degılmı...
sızın arkadaslarınız cevrenız nasıl gelıyosa esınızınde gelmesı normal degılmı ..
hergun dısarı cıksa arkadasları ıle bulussa bus eferde esım dısarda napıyo demezmısınız..

çok sosyal ve paylaşımcı bir eşiniz var illahi ki kötü düşünmekte gerekilmez bencekaydirigubbakcemile

jelıbon
evlı olanlar eslerıyle gelse
hanı sızde tanıssanız

bızde bu sekılde benden habersız cagırmaz
bızde haberlı gıderız

erkekler pc tv basındayken
bızde bayanlar olarak vakıt gecırırırz
yerıne gore hep beraber de oturuyoruz

sende esıne desen
cok sıkılıyorum yalnız rahat edemıyorum yanınızda dıye...
bu sadece bır önerii....

canım valla kafam karıştı istersen evden cıkar gibi yap saklan takip et bakalım ne yapiyolar bana bu durum biraz tuhaf geldi erkek dediğin calışır

Ben yokken evime başkalarının gelmesini ben de istemem.
Dışarda buluşacak bir sürü yer var. Evimi bıraktığım gibi bulmak isterim.:sinifsinif:

Ya bu kadar sorun etmeyin bence ne sıklıkta çağırdığına bağlı tabiki..
İnsanlar neden bu kadar tepkililer misafir olayına anlamam..
Sürekli gelmeleri tabiki hoş değil.!!Sizinle hiç vakit geçirmiyor mu eşiniz.?

benim eşimin de evi bekarken öyleymiş...ama su an hiç gelen giden yok....alışmış insanlar siz de evde olmayınca gelirler tabi...iş saatlerinizin farklı olması cok kötü....
siz evde olsanız o saatlerde gelemezlerdi...ben şahsen kızardım eşime bekar evi değil artık sonucta...ne bileyim banyomda orkidim de olur sütyenim de donum da yani uygun bulmuyorum cok sık olmasını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…