eşinizin arkadaşları........?

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim.sıklılığı şöyle eşim izinde olduğunda yada vardiyalı çalıştığında hep evde dışarı pek çıkmaz.arkadaşlarıyla haberleştiğindede eve çağırıyor.evim derli toplu ama ne biliyim yabancı erkeklerin evime ben yokken girmesinden rahatsız oluyorum.onada sölemek istemiyorum yanlış anlar diye.1 saat yada en fazla 2 saat kalıyor arklarıyla ama ben yinede dışarda görüşmeleri taraftarıyım.sizinde eşleriniz böyle yapıyormu merakımdan açtım konuyu....

Yaa adam vardiyalı çalışyor, hafta tatilinde yada evde olduğu saatlerde 2 arkadaşını eve çağırıp 2 çift laf etmesi neden rahatsız ediyor anlamıyorum..
Siz evhanımı olsanız, eşiiz işteyken bayan arkadaşlarınızla gün yapıp eve davet etseniz, eşiniz de dese ki ben evde yokken bayanların evimde olmasından rahatsız oluyorum, evde görüşmeyin dışarı çıkın dese saçma olmaz mı....

Szi evdeyken gelmiyorlar, sizden hizmet beklemiyorlar.. Niçin rahatsız oluyorsunuz cidden anlamadım...
Sabahtan akşaa kahvehane köşeerinde oturup çene çalsaydı, evinin rızkını kahvede oyun masasında bıraksaydı, arkaaşlarıyla cafelerde gezip hesapları ödeyip dursaydı daha çok mu hoşunuza gidecekti....

Bence çok gereksiz bir ayrıntıya takılmışsınız...

aaaaaa
bence o hala bekar evi saniyor evi o yuzden rahat boyle
rahatsizligini belli et
rahatsiz oluyorum arkadaslarindan de
istemiyorum evimde bekar erkek de' rahat dolasamiyorum rahat giyinemiyorum hareket demiyorum de
aaaaa olurmu ole sey yaaa
daha eve sen gelmeden ne arkadasi bu yaaa
sen istermisin kocanin evli bir arkadasininin evine gidip otursun takilsin. evin hanimi gelsin bir baksin koltuga seninki yerlesmis,,aa hic hos degil yani bir munasip zamani vardir. senin evinede gelebilir ama munasip bir zamanda.
onlar bence internette oyun oynuyorlardir (erkekler ne kadara buyusede hala bir yanlari cocuk) ve hala bekarligin rehavetinde
hos birsey degil soylemelisin

ben esim disarda takilacagina evinde takilsin isterdim eger sizin durumunuzda olsaydim tabii. bence gayet normal bir durum bu tatlim...demek ki adamlar evlerinde rahat ediyor kaydirigubbakcemile2 hem ne guzel iste evcimen bir adam bulmussun sevinmen lazim. bazi kadinlar kocalari evde durmuyor diye dert yaniyor rahatsiz olma bence :icecream:

Sanırım siz de çalışıyorsunuz. ınsan işten eve gelince bedenen ve ruhen zaten yorgun oluyor. Bana göre ev huzur demektir. Evim relaks olduğum, kafa dinlediğim yerdir. Eve gelince istediğim gibi uzanmak, sırtımı dinlendirmek, üstümü başımı değişip, duş alıp, rahat kıyafetlerle dolaşmak isterim, ki buna da hakkım var.
Eşinizin arkadaşları neden empati kuramıyorlar ve ne kadar rahatlar. ınsanların bu rahatlığına ve aymazlığına şaşırıyorum ve çok kızıyorum.
Örneğin ben işten gelince duş alırım. Sizin de böyle bir alışkanlığınız var mesela, nasıl olacak bu durumda. Bu sadece bir örnek. Kendimi sizin yerinize koyuyorum ve eşinizi hiç haklı bulmuyorum. Birde şu var, siz etrafınızda ki insanlara ne kadar tolerans tanırsanız bu toleranslar zamanla onlar için alışkanlık oluyor. Sizin iyi niyetiniz, fedakarlığınız anlaşılmıyor ve hep böyle davranmanız şartmış gibi algılanıyor. Gün gelip isyan edince de en kötü insan oluyorsunuz ve yaptığınız fedakarlıklar hiç hatırlanmıyor. Ve de insanı zorla kötü davranmaya itiyorlar.
Ben kadınların da erkekler gibi egoist olmasından yanayım. Sanırım fedakarlık çoğu zaman işe yaramıyor ya da yaptığınız fedakarlıkların düzeyini anlayacak kapasitede olgun, empati kuran, ince fikirli insan çok az.Sonuç olarak asla taviz vermeyin bence. Bana göre eşiniz yanlış yapıyor.

Vallaha bilemiyorum ama bende böyle birseye pek sicak bakmazdim.:hulya:

Baba evindende alisik olmadigim icin belki. Babama isi geregi günde en az 5-10 defa telefon gelirdi, arkadaslari müsterileri arar gelirdi, evde oldugu zaman bile eve buyur etmez kendi disari cikar orda görüsürdü.
Rahmetli Annem bazen yahu buyur etsene iceri ayip desede, Babamda hayir olmaz benim üctane bekar kizim var, esim var, burasi benim mabedim, ne isi var elin adaminin burda derdi.

Esimde öyle, kardesleri ve en yakin akrabalari disinda eve arkadaslarini falan getirmez.
Zaten kendimde alisik olmadigim icin öyle birsey yapsada istemedigmi söylerdim.

Bence sende söyle canim, bu konudan rahatsiz oldugnu bilmeli esin.

canlarım eşim ben yokken çağırıyor arkadaşlarını.bigün biri öteki gün diğeri.eve gittiğimde evde olmuyolar yani..ben evdeyken benden habersiz kimse çağırmaz söyler çağırsada.ben yokken evde olmalarından rahatsızim.insanız ev dağınık olur belki çok yorulmuşum bişe yapamamışımdır.benim özelimin ben yokken görülmesine dayanamıyorum.helede bi erkek yabancı bir erkek tarafından.sizce abartıyormuyum?

insanin bu devirde babasina bile guven olmazken yanii de
arkadaslarini evimize getirme de
disaridan ne olacagi belli olmaz de kotu duygular besleyebilirler falan deee
de iste biseylerrr yaaaaa:hulya:

herğün olmazz arkdaş çagırması..haftada 1 veya 2ke zortak arkadaşlarımız gelir oda evlii çiftlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…