Eşinizin başka bir kadina iltifat etmesine tepki verir misiniz

Normal tabii ki ya 2021 türkiyesinde konuşulan konulara bak
Biraz medeni bir yorum yapınca hemen beğenmedim basılıyor bu sitede de. Güvenmediğiniz, sözlerinin altında durmadan anlam arayacağınız insanlarla evlenmeyin. Eltime, kuzenine iltifat etmesi normal mi ne ya bahsedilen kişilerle alakalı yanlış şeyler düşünmek bile değişik bir zihniyet

Hıhı değişik zihniyette bir insanım ben siz medeni sorular altında takılın mümkünse

Gerçekten şaşırıyorum böyle insanlara beni tanımaz etmez hakkımda ahkam kesebiliyor, hayır fikrini normal bir şekilde belirtse sonsuz saygım var ama herşeyi bi bunlar biliyor ya herkes geri kafalı herkes fesat herkes yobaz neymiş güvenmediğimiz adamlarla evlenmeyecekmişiz ilişki koçu konuştu

İlişki koçluğuyla hiç alakası yok. Eşimin eltime ve kuzenine yan gözle bakacağını düşünecek raddeye gelsem iş orda kopardı zaten. Elti dediğimiz kişi eşinizin abisinin eşi bilmem farkında mısınız? İnsanlar da şaşırdı doğal olarak eşinize bu yakıştırmayı yapmanıza.

Normal tabiki

Insanlar gayet güzel fikirlerini belirttiler yorumumun muhatabı siz ve mağara konulu mesajı yazan arkadaş. Kaldı ki eşim beni eltimle aldatıyor demedim benim sorum bambaşka bir soru aradaki farkı anlamanızı beklemiyorum, medeni bir şekilde düşüncelerini belirtmeyi öğrenmenizi dilerim malum 2021 yılındayız laf sokmak sanal diye kafamıza göre ahkam kesmek de bir medeniyetsizliktir.

Böyle tabular yüzündn kimse kmseye 2 güzel söz söyleyemez çekinir oldu ne kdar tuhaf iş arkadasm erkek bugn çok şık olmuşsun dediğimde neden eşi bu lafımı kıskansın bu kötü mü yada tam tersi bana söylendiğinde insanlara biraz güzel bakabilsek keşke ne güzel olurdu

Aslında iltifat etmeyi ben de çok severim bu konuda biraz eşimin düşüncesiz 2 3 hareketi biraz da eltimin bu konuyu çok dillendirmesi kafami karıştırdı ve dikkatimi bu yöne çekti, mesela eşim eltime aaa ne güzel üzerindeki dediğin de eltim de mutlu olup tesekkür ederim deyip olayı kapatsa sorun olmayabilirdi ama sürekli görüyorsun bana çok düşkün beni kıskanır beni beğenir gibi söylemler artık bıkkınlık verdi, eşimde zaman zaman ortam da sanki ben yokmuşum gibi davranarak durumu daha kronik hale getirdi bu konuda hassaslastim

Aslında 2021 türkiyesindeyiz yorumunu direkt sizin için söylemedim. Neyse şu sıralar stresli bir dönemdeyim o yüzden yanlış ifade etmiş olabilirim ancak Türkiye çok çeşitli insan yapılarını içinde barındıran bir ülke. Haremlik-selamlık ya da kuzen evliliklerinin olduğu bir ailede iltifatlar pek hoş karşılanmayabilir. Ama seküler ya da muhafazakarlıkla pek ilgisi olmayan bir ailede gayet normal hatta hoş karşılanabilir. Eğer konunuz kıskançlıktan ziyade bana neden iltifat etmiyor da başkalarına ediyor ise o apayrı bir durum.

Ne diyo la bu gebeşler

Madem muhatabınız biziz alıntılamayı gayet iyi biliyorsunuz alıntılayın da bizde görüp cevap verelim Cileklivanilinn e katılıyorum kıskanıyorsunuz işte kıskanmak nedir bir insan ne düşünerek eltisine kuzenine edilen iltifattan rahatsız olur ki ? Kendinizi istediğiniz kadar avutun içinizdekiyle en son siz baş başa kalacaksınız ben eşimin eltime ettiği iltifattan alınıp kıskanıp konu açacak raddeye gelirsem o adam artık eşim olmaz ayrıca sanal diye ahkam falan kestiğim yok istediği kadar sanal olsun tek rahatsızlığınızda şikayetçi olup mahkemeye taşıyabilirsiniz durumu ayrıca medeniyeti kocam ailesine iltifat ediyor diye kıskançlıktan konu açan sizden öğrenecek değilim

Zor dönemden geçiyor olduğunuzu ben bilemem ki, neyse ben de size yanlış bisey söylediysem kusura bakmayın, ikimizin ailesi de seküler haremlik selamlık tarzı bir yaşantımız yok ikimizde üniversite mezunu gayet modern insanlarız, yukarda da yazdım durumu size de tekrar edeyim böyle bir durum sevgilik dönemi boyunca benim hiç dikkatimi çekmedi belki de eşim o zamanlarda da böyleydi ama ben algıda seçici olmamıştım henüz bilemiyorum evlendik ve ilk kez esimin ailesinin yanına gittiğimiz de eşim benimle hiç ilgilenmedi ve sürekli eltimle konuştu güldü hatta bir ara salonda yalnız kaldım ben mutfağa yanlarına gittim konuşup gülüyorlar vs buna biraz kırıldım cünkü eşim bizim evimize geldiği zaman herkes etrafında pervane oldu yabancılık çekmesin diye, sonra eltim sürekli eşimin onu kiskandigini filan anlatmaya başladı ve daha bir sürü olaylar yaşandı, baktım eşim ailede ki kadınlara çok düşkün davranıyor ama özellikle kadınlara mesela kardeşlerine erkek kuzenlerine o kadar kibar değil hatta kaba bile diyebiliriz, yani zaman icin de gözüme batmaya başladı bu durum ben mı abartıyorum yoksa buna herkes mı kızıp tepki gösterir diye konuşmak istedim

Bana hoş bir benzetme gibi gelmedi o yüzden sordum, geri kalanına ise zaten ben de katılıyorum iyi niyetle nezaketle iltifat edilmesi olağan bir durumdur ama belli ki konu sahibini rahatsız eden durumlar oluşmuş ki ona olağan gelmemiş, saygı duymak gerek.

Düşünyorm benmde eltm var ara ara eşm onada iltifat eder fakat eltm bu durumı beni kıskanıyor boyutuna taşırsa muhtemelen kaymvaldeme bundan rahatsz oldğmu söylerdim o da olmadı eşmde varken onunda eşi varken aynı ortamda dile getirirdm ki gözler önüne serılsn rahatsz oldğum açık ve net olun kendinizi yiyip bitirmeye gerek yok rahatszsanz herkesn oldugu ortamda dile getirin bombayı atın gerisini onun kocası düşünsün

Kıskançlıkta bir duygu kıskanmış olabilirim :) neden üzerine basa basa bunu belirttiniz anlamadım yani bu şekilde gocunacak değilim kıskanmış olsam onu da kabul edecek olgunlukta bir insanım

eşin kadınlarla oturup kalkmayı sohbet etmeyi sever mi?
böyle kişiler var tanıyorum, laf seviyolar, kadınların başkaları hakkında konuşmalarını falan o sohbete katılmayı seviyolar.
kadınlara hep kilo vermişsin, ya da almışsın, maşallah yaramış, çok yakışmış tarzı yorumlar yapanlar.
ben pek sevmem.
evet ve benim eşim çok guzel olmuşsun dese bir kadına, evet canım çok guzel olmuş değil mi der gulumseyerek onaylarım, ama evde de canına okurum.
ben sevmiyorum,saygısızlık gibi geliyor benim yanımda başkasına iltifat etmesi. kendi annesine kardeşine, benim kardeşime iltifat etmesinde sıkıntı yok ama bunlar haricinde herhangi birine iltifat etmez, edeceği zaman da sinirleneceğimi bilir. ben de asla kimseye vay yakışıklı olmuşsun, gömlek açmış seni falan demem. ne alaka yani?
istediği kadar mağaradan çıkmış desinler, toplumun çok fazla kısmından da modern bakış açısına sahibim. ama yanımda başkasını övmesi benim gözumde beni yermesidir.
laf diyecekler az ötede desinler, biz böyle gayet mutluyuz. birbirlerinin sınırlarını bilen ve ona göre davranabilen çiftler az tartışırlar. daha mutludurlar.

Hoş olup olmadığı kişiye göre değiştiği için yorum yapmayacağım saygı duyuyorum size ve şu konuda size katılıyorum demişsiniz ya rahatsız eden durumlar olmuş ki ona olağan gelmiyor peki siz eşinizin elitinize veya kuzeninize ettiği iltifattan rahatsız olacak raddeye gelseniz yani artık bir kibarlık değil (siz hoşlanmadığınız için daha kibar ifade ediyorum) bir yürüme gibi algılayıp kıskanacak raddede olsanız bu kişi sizin hala eşiniz olur muydu ?

Haklısınız ben çok içime attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…