Eşinizin başka bir kadina iltifat etmesine tepki verir misiniz

Peki size göre bu gereksiz samimiyeti eşinize anlattınız mı ? Böyle böyle yapman sana normal gelebilir ama bana göre gereksiz dediniz mi ?

Evet eşimle konuştum arada eltimin başka olayları da oldu eşim böyle yaptığına ihtimal vermemiştim ama şimdi seni ne kadar üzdüğümü anlıyorum filan dedi dikkat de ediyor gerçekten ama geçmişte olanlar beni çok etkiledi ve atlatamıyorum, mesela eşim beni bi kere sofrada yanına çağırdı ve bu eltim eşime bağırmaya başladı onun ki can da bizim ki patlıcan mı vs diye kavga çıktı hemde bayram günüydü bir sürü olaylar olaylar ama bir şekilde eltim aklanıyor hep bunda kayınvalidemin de payı var kayırıyor onu

Bu takintiyi dalgaya vurarak yenin iste..Kadin oyle yanliz ki kayninin iltifatini yanlis anlıyor..Esinize soyleseniz de sasirip kalir eminim.Aslinda eltinize de uzulun yani..

Peki sizce eltime mesaj atıp herşeyi konuşup seninle artık görüşmek istemiyorum mu desem? İçim soğuyacak gibi geliyor böyle, yoksa onu hiç takmasam yokmuş gibi mi davransam siz olsanız ne yapardınız

E eltinize ağzının payını baş başkayken verin kim ne derse desin toplu ortamda çıkan kavgada kışkırtan her zaman ben öyle demek istemedim der sıyrılır haklı olur

Peki sizce eltime mesaj atıp herşeyi konuşup seninle artık görüşmek istemiyorum mu desem? İçim soğuyacak gibi geliyor böyle, yoksa onu hiç takmasam yokmuş gibi mi davransam siz olsanız ne yapardınız
Kesinlikle arama kademeli uzaklaş soğuk davran yok say. Birde ararsan düşünsene bu kadındaki potansiyelin ne laflar döndüreceğini

arama bence. mesafeni koru tamamen. eşin ne diyor bu duruma peki? yani görüşmek istemediğini biliyor mu?

arama bence. mesafeni koru tamamen. eşin ne diyor bu duruma peki? yani görüşmek istemediğini biliyor mu?

Evet biliyor saygı duyuyor açıkçası illa görüşelim vs demiyor kendisi de mesafe koydu cünkü hem ben de psikolojik sorunlar nüksetti hem de huzurumuz çok bozuldu

Evet biliyor saygı duyuyor açıkçası illa görüşelim vs demiyor kendisi de mesafe koydu cünkü hem ben de psikolojik sorunlar nüksetti hem de huzurumuz çok bozuldu
her zaman mesafeden yanayım, fazla yakınlık samimiyetten doğuyor tüm bu sıkıntılar.
eşiniz de mesafe koyduysa sizde çok problem etmeyin ama hala böyle laflar dönüyorsa o zaman da lafınızı esirgemeyin

normal insani söylemler bence.

Ne munasebet eltiyi aramayin sakin! Yavas yavas caktirmadan kesin gorusmeyi..Böyle böyle uzaklasirsiniz sizde..Ararsaniz kocasina falan kimbilir nasil anlatir..Isin rengi degisir yani ararsaniz.

şimdi bir anlık gazla yazma kadına, der ki yememiş içmemiş beni duşunmuş.
ciddiye almadığını göster çıldırt, mutlaka aşırı bir tepki verir sen mağdur ol:)

Ya o bana içindekileri birkaç kez kustu işte kimsenin karısı benden kiymetli değil dedi sen eşyalarını gezdin tozdun aldım dedi alakalı alakasız sürekli bi sorun çıkardı ama ben hiç içimdekileri söyleyemedim bi hesaplaşmak istiyorum sanki, eşimin ailesi de sürekli bu eltimle ilgili işte senin eşinle onlar birbirine çok düşkün en çok birbirlerini severler filan diyorlar ama eltimin eşime ve bana yapmadığı saygısızlık kalmadı bu nasıl düşkünlük anlamadım

Bence önemli olan sana da iltifat ediyor olup olmaması. Seni mahrum bıraktığı iltifatı başkasına söylüyorsa tabi kıskançlık yaratır. Onun dışında normal davranış ancak dozunda olmalı.

Kiskanabilecegim bir kadina ederse sana ne bundan derim . Net .

Eşimi gerçekten tanıyorsam o iltifatı sözü ne maksatla söylediğini anlarım. Ona göre de tavrımı koyarım.

Senin fesatlığın yüzünden iki kardeş birbirine girecek sen normal misin ya?
Eltim eltim diye kafayı yemişsin resmen
Ne istiyorsun sen ya?
Git tedavi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…