Peki size göre bu gereksiz samimiyeti eşinize anlattınız mı ? Böyle böyle yapman sana normal gelebilir ama bana göre gereksiz dediniz mi ?
Bu takintiyi dalgaya vurarak yenin iste..Kadin oyle yanliz ki kayninin iltifatini yanlis anlıyor..Esinize soyleseniz de sasirip kalir eminim.Aslinda eltinize de uzulun yani..Aslında eşime zaman zaman ben de üzülüyorum cünkü cidden kibar bir insan bana karşı ufak tefek hataları oldu evet ama hatalarını kabul edip düzeltmeye çalışan birisi gelin görün ki bu konu ben de takıntı haline geldi
eşimin bu yazdığınız kişilere iltifat etmesini kötü algılamam, hatta çevremizde eşimin bir arkadaşı genel olarak çok samimidir herkese iltifat eder öyle konuşur bunlar bana çok abes gelmedi. ama konunun devamında okuduğum şeylerden kadın olarak herkes rahatsızlık duyar. göğüslerim açıldı beni kıskandı dediği an o eltiyle ilişkimi keserim, eşime de bir güzel ağzının payını veririm. benim eşimin kardeşi böyle bir durumda göğüslerimin açıklığını görüp rahatsız olursa kafasını çevirir, üstünü giyin daha uygun olur demez. bazen kibarlık yanlış anlaşılabiliyor. eltin de muhtemelen senden önce ben vardım bu ailede psikolojisiyle aman senin eşin bana çok düşkündür filan diyip ortalık kızıştırıyor ki çok çirkin bir tabir bence. eşimin kardeşleriyle birlikte büyüdük sayılır, elti geldiğinde böyle bir şey söylemeyi kendime yakıştıramam. bunun yerine ablası gibi görüyor beni derim. takılmanız konusunda sonraki yorumlarda hak verdim size
E eltinize ağzının payını baş başkayken verin kim ne derse desin toplu ortamda çıkan kavgada kışkırtan her zaman ben öyle demek istemedim der sıyrılır haklı olurEvet eşimle konuştum arada eltimin başka olayları da oldu eşim böyle yaptığına ihtimal vermemiştim ama şimdi seni ne kadar üzdüğümü anlıyorum filan dedi dikkat de ediyor gerçekten ama geçmişte olanlar beni çok etkiledi ve atlatamıyorum, mesela eşim beni bi kere sofrada yanına çağırdı ve bu eltim eşime bağırmaya başladı onun ki can da bizim ki patlıcan mı vs diye kavga çıktı hemde bayram günüydü bir sürü olaylar olaylar ama bir şekilde eltim aklanıyor hep bunda kayınvalidemin de payı var kayırıyor onu
Kesinlikle arama kademeli uzaklaş soğuk davran yok say. Birde ararsan düşünsene bu kadındaki potansiyelin ne laflar döndüreceğiniPeki sizce eltime mesaj atıp herşeyi konuşup seninle artık görüşmek istemiyorum mu desem? İçim soğuyacak gibi geliyor böyle, yoksa onu hiç takmasam yokmuş gibi mi davransam siz olsanız ne yapardınız
Kesinlikle arama kademeli uzaklaş soğuk davran yok say. Birde ararsan düşünsene bu kadındaki potansiyelin ne laflar döndüreceğini
arama bence. mesafeni koru tamamen. eşin ne diyor bu duruma peki? yani görüşmek istemediğini biliyor mu?Peki sizce eltime mesaj atıp herşeyi konuşup seninle artık görüşmek istemiyorum mu desem? İçim soğuyacak gibi geliyor böyle, yoksa onu hiç takmasam yokmuş gibi mi davransam siz olsanız ne yapardınız
arama bence. mesafeni koru tamamen. eşin ne diyor bu duruma peki? yani görüşmek istemediğini biliyor mu?
her zaman mesafeden yanayım, fazla yakınlık samimiyetten doğuyor tüm bu sıkıntılar.Evet biliyor saygı duyuyor açıkçası illa görüşelim vs demiyor kendisi de mesafe koydu cünkü hem ben de psikolojik sorunlar nüksetti hem de huzurumuz çok bozuldu
SakınPeki sizce eltime mesaj atıp herşeyi konuşup seninle artık görüşmek istemiyorum mu desem? İçim soğuyacak gibi geliyor böyle, yoksa onu hiç takmasam yokmuş gibi mi davransam siz olsanız ne yapardınız
normal insani söylemler bence.Konuyu farklı bir yere açmıştım ama burda daha çok yorum geleceğini düşündüm,
Mesela eltinize olabilir, kuzenlerine olabilir, tanıdık eş dost olabilir veya tv'de olan kadınlar olabilir. Üzerindeki güzelmiş, ooo baya kilo vermişsin, tatil yaramış sana gibi söylemler sizce normal mi
Ne munasebet eltiyi aramayin sakin! Yavas yavas caktirmadan kesin gorusmeyi..Böyle böyle uzaklasirsiniz sizde..Ararsaniz kocasina falan kimbilir nasil anlatir..Isin rengi degisir yani ararsaniz.Peki sizce eltime mesaj atıp herşeyi konuşup seninle artık görüşmek istemiyorum mu desem? İçim soğuyacak gibi geliyor böyle, yoksa onu hiç takmasam yokmuş gibi mi davransam siz olsanız ne yapardınız
şimdi bir anlık gazla yazma kadına, der ki yememiş içmemiş beni duşunmuş.
ciddiye almadığını göster çıldırt, mutlaka aşırı bir tepki verir sen mağdur ol:)
Senin fesatlığın yüzünden iki kardeş birbirine girecek sen normal misin ya?Ya o bana içindekileri birkaç kez kustu işte kimsenin karısı benden kiymetli değil dedi sen eşyalarını gezdin tozdun aldım dedi alakalı alakasız sürekli bi sorun çıkardı ama ben hiç içimdekileri söyleyemedim bi hesaplaşmak istiyorum sanki, eşimin ailesi de sürekli bu eltimle ilgili işte senin eşinle onlar birbirine çok düşkün en çok birbirlerini severler filan diyorlar ama eltimin eşime ve bana yapmadığı saygısızlık kalmadı bu nasıl düşkünlük anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?