- 5 Ekim 2020
- 14.599
- 39.933
- 548
- 36
Konuyu farklı bir yere açmıştım ama burda daha çok yorum geleceğini düşündüm,
Mesela eltinize olabilir, kuzenlerine olabilir, tanıdık eş dost olabilir veya tv'de olan kadınlar olabilir. Üzerindeki güzelmiş, ooo baya kilo vermişsin, tatil yaramış sana gibi söylemler sizce normal mi
Sanmıyorum ama sürekli eşimden bahsediyor bana işte bilezik alacakmış eşim ona, en çok onun çocuğunu severmiş eşim yeğenleri arasında, göğüsleri açılmış bi kere eşim kıskanmış yani buna benzer pek çok şey, bi kere eşimden bahsediyorum bana dediki bana mı anlatıyorsun onu yani senden daha iyi tanıyorum demek istedi sanırım bilmiyorum ama kafam karıştı onunla ilgili eşim şimdi ona sadece eline sağlık filan diyor aslında böyle olsun istemezdim ama en ufak şeyi eltim kullanmaya başlıyor buda beni kırıyor
Senin fesatlığın yüzünden iki kardeş birbirine girecek sen normal misin ya?
Eltim eltim diye kafayı yemişsin resmen
Ne istiyorsun sen ya?
Git tedavi ol
İltifat var iltifat var.Konuyu farklı bir yere açmıştım ama burda daha çok yorum geleceğini düşündüm,
Mesela eltinize olabilir, kuzenlerine olabilir, tanıdık eş dost olabilir veya tv'de olan kadınlar olabilir. Üzerindeki güzelmiş, ooo baya kilo vermişsin, tatil yaramış sana gibi söylemler sizce normal mi
Sizin sorununuz kocanızın iltifat etmesi değil, sizin sorununuz kocanızın eltinizle akraba sınırını aşan vıcık vıcık ilişkisi, bunun etraf tarafından bile bunun fark edilmesi ve eşinizin siz çileden çıkana kadar eltinize abisinin yapmadığı kocalğın boşluğunu doldurmaya hevesli davranışları, ne demek yengesinin göğüslerine bakmak, baktığı yetmiyormuş gibi başkasıda görecek diye rahatsız olmak, birde bunu dillendirmek, bunu insanın ancak kocası yapar ya da sizle başbala gezmeye gittiğinde onuda alalım ne demek, geçen konunuzda bahsetmiştiniz, bahanesi daha komikti eşi onu gezdirmiyor diye böyle söylemiş,ne demek aile içine yeni karıştığınız ilk biraraya gelmede sizi ortamda tek bırakıp, elti ile mutfağa kapanıp gülüşmek, siz ortama girdiğinizde sizi yok saymak, sizin yanınızda sizde yeni elbise almışken sizi es geçip ona iltifat etmek siz eltinize kızıp duruyorsunuz ama asıl olayın kaynağı eşiniz, bence kayınvalideniz ve diğer insanlarda bunun farkında, o yüzden o kadına birşey demiyorlar,sizin kocanız eltinize kocasının yapmadığı eşlik görevinin eksikliğini gidermek için saçma sapan davrandığı için olmuş bütün bunlar, kadın kötü niyetli olabilir ama kafasından uydurmamış, bence karşınıza alıp hesaplaşacağınız kişi eşiniz üçüncü biri değil, zaten eşiniz ayağını denk alıp, karısına kendi ilişkileri ile ilgili böyle ucu açık konuşan kadınla muhattap olmasa, yok saysa, aile içinde sizi yücelten davranışlarda bulunsa sizin sorununuz falan kalmaz. Sizin gibi kadınlar hep sorunu dışarıda aradıklarından, böyle sorunları çözemiyorlar, evlilikler iki kişiliktir, üçüncü kişiler ancak taraflardan biri çanak tutar, izin verirse sorun olur, burada da sorunu gidermek için yapmanız gereken eşe gereken ayarı vermektir. Eşiniz sizin rahaysız olduğunuzu bildiği için aile ortamında bir iki defa o kadının size yaptığı sınırı aşan yorumları ile ilgili ağzının payını verse, gözle görülür şekilde tavrını belli edip uzak dursa ortada sorun falan kalmaz. Sorun bakalım eşinize kız kardeşiniz varsa onun kocası size göğüslerin görünüyor, etraftan bakarkar, git üzerini değiştir diye sizi uyarsa o iyi niyetl anlarmıymış?
Eşin niye izin veriyor madem ?Hahah fesatlık mı? Eltimin sürekli eşim hakkında değişik konuşması normal eşimin elimi tutmasına yanına çağırmasına karışıp olay çıkarması normal ben fesatım yani? İnşallah sizin eltiniz böyle olur gül gibi geçinip gidersiniz ne diyelim
Eski elti konusunun linkini bırakır mısınız. Ona göre değerlendirelim.Flörtöz nasıl oluyor mesela?
Eşin niye izin veriyor madem ?
Kardeşinin karısı değil mi?
Abartıyorsun ya
Madem böyle pis bir aile bunlar neden içindesin
Velev ki etlinin gözü var eşinde
Eşin abisinin karısına yan gözle bakıcak bir tip mi ?
İki kardeş girecek sizin yüzünüzden birbirine
Kesinlikle abarttığını düşünüyorum
Kıskançlıktan iftira atıyorsun
Adamın elini tuttuysa adamda tutturmayacak o zaman abisinin karısı bu
Eski elti konusunun linkini bırakır mısınız. Ona göre değerlendirelim.
Öküz oğluna katlanan kadın bulmuş kaynanan, bana insaflı geldi yine, çoğusu oğullarının değer vermediklerine değer vermez. Sen de diyeydin ya orda '' Kaynım nerde kaldı? '' diye.Hayır yanlış anlıyorsunuz, eşim benim elimi tuttuğu için eltim olay çıkardı önce bırak bırak çocuk gibi sürekli el ele mi dolaşacaksınız dedi sonra eşim buna tepki gösterince tüm gezinti boyunca surat astı olay bu, leş bir aile değiller kayınvalidemi kayınbabami sever sayarım sadece kayınvalidem bu eltimi çok kayırıyor yaptığı bir yanlışta bir kayınvalide olarak böyle yapma demiyor o da nasılsa arkamdalar tavrıyla hareket ediyor, iftira atmıyorum öyle birseyden Allah korusun sadece bu konulara kendi içimde bir cevap bulamadigim için burda paylaşmak istedim en objektif bakış açısı burda veriliyor, sizin görüşünüze de saygı duyarım herkesin hassasiyet düzeyi farklı
Ben olsam gülerek eltime dönüp "kıskandın mı" derdim. Gayet mutlu ve rahat görünürdüm. Eğer neden böyle dedin diye cıngar çıkarırsa da, aa şaka yaptım tatlım, kocamdan kıskanacak halin yok ahahaha derdim.Hayır yanlış anlıyorsunuz, eşim benim elimi tuttuğu için eltim olay çıkardı önce bırak bırak çocuk gibi sürekli el ele mi dolaşacaksınız dedi sonra eşim buna tepki gösterince tüm gezinti boyunca surat astı olay bu, leş bir aile değiller kayınvalidemi kayınbabami sever sayarım sadece kayınvalidem bu eltimi çok kayırıyor yaptığı bir yanlışta bir kayınvalide olarak böyle yapma demiyor o da nasılsa arkamdalar tavrıyla hareket ediyor, iftira atmıyorum öyle birseyden Allah korusun sadece bu konulara kendi içimde bir cevap bulamadigim için burda paylaşmak istedim en objektif bakış açısı burda veriliyor, sizin görüşünüze de saygı duyarım herkesin hassasiyet düzeyi farklı
Ben olsam gülerek eltime dönüp "kıskandın mı" derdim. Gayet mutlu ve rahat görünürdüm. Eğer neden böyle dedin diye cıngar çıkarırsa da, aa şaka yaptım tatlım, kocamdan kıskanacak halin yok ahahaha derdim.
İşte bende onu diyorum arkadaşım bir adam hangi düşünceyle kardeşinin karısına ziynet almaya niyetlenip söz vermej ne demek, sizce kişinin abisinin karısına sana altın takı alacağım diye söz vermesi normal mi? Sorsan eminim kocası almamıştı üzlmştü der. Eltin olmamış şeyleri uydurup söylüyorsa, kocan inkar ediyorsa ,kocan milletin içinde alacak karşısına konışacak, senin benim evliliğinle ilgili sorunun ne, neden olmamış şeyleri eşime anlatıyorsun diye,takı konusu açıldığında öyle birşey yoksa bu komuşma yapılabilirdi mesela, iş bu raddeye çoktan gelmiş çünkü, eğer eşin bunu yapamıyorsa bence eltin haklı kocan ikili oynuyor ve o aramalar gerçekleşmiş.Bunları hep konuştuk eşimle bana hak verdi hareketlerine dikkat de ediyor ama o biraz kendini çekip mesafe koyunca eltim eskiden biz şöyleydik onunla evlendi değişti gibi laflar etmeye başladı, yani eşim kendini düzeltse de eltim düzeltmedi en son görüşmemiz de bile ki bu ağustos ayına tekabül ediyor eşimin ona bilezik almak istediğinden vs bahsetti, eşim onu uyarmıştı böyle yapma artık diye o da küsmüştü sonra bana dediki işte ben o zaman size küsmüştüm ama eşin bana uzun uzun mesajlar attı özür diledi barıştım ama eşimde öyle bisey yapmadığını söylüyor yani bilemiyorum bisey oluyor ve ikisi de farklı konuşuyor ama genelde durumu kizistiran eltim oluyor ona kızma sebebim bu
Yavşama tınısıyla nezaket tınısı farklıdır.Konuyu farklı bir yere açmıştım ama burda daha çok yorum geleceğini düşündüm,
Belki ayı kardeşinden dolayı acıyordur yengesine adam, kaynana da öyle yapıyor büyük ihtimal zaten. Bugün iyi tarafımdan kalktım belki de.İşte bende onu diyorum arkadaşım bir adam hangi düşünceyle kardeşinin karısına ziynet almaya niyetlenip söz vermej ne demek, sizce kişinin abisinin karısına sana altın takı alacağım diye söz vermesi normal mi? Sorsan eminim kocası almamıştı üzlmştü der. Eltin olmamış şeyleri uydurup söylüyorsa, kocan inkar ediyorsa ,kocan milletin içinde alacak karşısına konışacak, senin benim evliliğinle ilgili sorunun ne, neden olmamış şeyleri eşime anlatıyorsun diye,takı konusu açıldığında öyle birşey yoksa bu komuşma yapılabilirdi mesela, iş bu raddeye çoktan gelmiş çünkü, eğer eşin bunu yapamıyorsa bence eltin haklı kocan ikili oynuyor ve o aramalar gerçekleşmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?