Eşinizin başka bir kadina iltifat etmesine tepki verir misiniz

Kıskançlıkta bir duygu kıskanmış olabilirim :) neden üzerine basa basa bunu belirttiniz anlamadım yani bu şekilde gocunacak değilim kıskanmış olsam onu da kabul edecek olgunlukta bir insanım
Ben kıskançlık bir duygu değil demiyorum zaten siz yazılandan anlamak istediğinizi anlıyorsunuz ya da öyle yapmak işinize geliyor bilemiyorum madem olgun birisiniz insanların bu şekilde kibar nazik birbirine iltifatlar etmesinin normal olduğunu da olgunlukla karşılarsanız daha mutlu olursunuz

Vallahi ilk defa bir yorumuna tam anlamıyla katılıyorum

Pek öyle bir insan degil kendi ailesindeki kadınlarla öyle sadece, bir kere eşimin bana yaptığı bir kibarliktan bahsediyordum hoşuma giden bir davranıştı kayınvalideme anlatıyordum daha konuşmam bitmeden eltim aman o bize de öyledir dedi ve konu bu şekilde kapandı, yani buna da üzülüyorum mesela onların eşi bi kuru dal alsın onlara özel oluyor ama benim eşim bana dünyaları verse o zaten hepimize öyle moduna giriyorlar bilmem ki anlatabiliyor muyum yani herkesin eşi eşinin davranışı kendine özel olmalıyken ben öyle hissedemiyorum

Eltinin, konu sahibinin kocası hakkında beni kıskanır, bana düşkün demesi bir bana mı pes dedirtti yaa..Yuh yani...Kocamın kardeşi bana düşkün demiş, cidden olay
Yok valla bende pes dedim bana normal gelmedi yukarda da yazdım. Böyle bir olay kime normal geliyorsa gelsin ayrıntılı açıklasın

eltin eşine karşı bir şey hissediyor olabilir mi peki, beni kıskanır,o bana da öyle falan demiş ya?

Haklısınız ben çok içime attım
Ve bazen biz kadınlar içimize ata ata pireyi deve yapabliyoruz ayda yılda bir kez olmuş bir olaysa konuyu kapatın fakat tekrarlayan bir durum oluşursa gerekeni yapın dökün içinizi fakat şu varki genelde eşimizi yiyoruz hayır karşı taraf eşinizden daha suçlu eşe bağrmak dha kolay geliyor bazen nedense halbuki karşı taraf bize uzak eşmz en yakınımz unutuyoruz bunu.. yani özetle siz ağrlığı eltiye verip yüklenin şayet bu durum sıkklaşırsa

Bicaklarim

Yürüme gibi algılamıyorum öyle bisey de yok yani sadece gereksiz samimiyet kurulmuş oluyor bana öyle geliyor

Bu salt eşimle ilgili bir durum değil, iltifat edip durduğu kişiyle benim elektriğim uymuyor, hoşlanmıyorsam, ve eşim iltifat olayını gerçekten abartmaya başlamışsa(herkesin bu konuda kıstasları farklıdır bana göre abartı raddesi başkasına göre olağandır) bunu mutlaka eşime belirtirdim.
Yürüme gibi algılayıp kıskanacak raddeye gelseydim ve aslında ortada böyle bir şey olmamış olsaydı yani tamamen benim algımdan kaynaklı olsaydı muhtemelen eşim bu konuda beni aydınlatır, yanlış anladığım duruma açıklık getirirdi, yani hala eşim olmaya devam ederdi.
Yok durum benim algım dışında zaten var olan bir durumsa eşim eltime yürüyorsa elbette eşim olmaya devam etmezdi

Aslında kendini çok iyi ifade etmişsin. Bence arkadaşlar başta yanlış anladı. Ben son 2 sayfaya yazdıklarına baktım. Birde ilk yorumuna ben seni haksız bulamadım. Sadece sana kızdığım nokta neden içindekileri ortaya söyleyip eltinin yaptığının yanlış olduğunu kocası oradayken belirtmiyorsun ?

eltin eşine karşı bir şey hissediyor olabilir mi peki, beni kıskanır,o bana da öyle falan demiş ya?

Sanmıyorum ama sürekli eşimden bahsediyor bana işte bilezik alacakmış eşim ona, en çok onun çocuğunu severmiş eşim yeğenleri arasında, göğüsleri açılmış bi kere eşim kıskanmış yani buna benzer pek çok şey, bi kere eşimden bahsediyorum bana dediki bana mı anlatıyorsun onu yani senden daha iyi tanıyorum demek istedi sanırım bilmiyorum ama kafam karıştı onunla ilgili eşim şimdi ona sadece eline sağlık filan diyor aslında böyle olsun istemezdim ama en ufak şeyi eltim kullanmaya başlıyor buda beni kırıyor

Yürüme gibi algılamıyorum öyle bisey de yok yani sadece gereksiz samimiyet kurulmuş oluyor bana öyle geliyor
Yorumlarda okudum akraba içine ilk defa girdiğinizde yabancılık çekmemeniz için sizin yanınızda olmak yerine odada tek bırakıp da mutfakta eltinizle muhabbete girmiş olması, eltinizin de bana düşkündür tarzı gereksiz yorumu elbette durumdan irite olmanıza neden olmuş. Aslında burda sizin meseleniz eşinizin nezaketli ince düşünceli olmasından ziyade bunun derecesi, iltifat ettiği kişinin buna yüklediği anlam ve bu esnada sizin konumunuz(ben yokmuşum gibi davranıyor demiştiniz)

Göğüslerim açıldı kıskandı mı dedi ?

Yapamıyorum ya olay çıkacak kötü olacak herşey diye geri çekiyorum kendimi çünkü eltim kayınvalidemin akrabası onu baya savunuyor ikisi birşekilde haklı çıkar diye düşünüyorum

ohaa bunu sana mı diyor goğuslerim açılmıştı kıskandı diye.
sen demedin mi ne alaka abla senin göğuslerin eşimi neden ilgilendirsin diye?
bu eltin eşinden hiç sevgi görmuyor heralde, ya da fazla şımartılmış ilgi manyaası. manyaası yerine başka laf vardı da demedim.

JES bunlardan bahsediyordum işte, eşinin yaptığı anlamsiz şeylerde vardı diğer konuda şuan tam hatırlamıyorum.

Olay bir iltifattan ibaret değil yani.

Göğüslerim açıldı kıskandı mı dedi ?

Tam olarak böyle dedi. Evleri müstakil bir ev ve eltim de kapının önünü süpürüyormus önü açılmış eşim de görmüş bunu kızmış vs.. eşime sordum bu olayı dediki üzerini değişmesini rica ettim sadece yoldan gelen geçenler oluyordu öyle daha uygun olur diye söyledim ama kıskanma filan değildi vs diyor

Reactions: JES
JES bunlardan bahsediyordum işte, eşinin yaptığı anlamsiz şeylerde vardı diğer konuda şuan tam hatırlamıyorum.

Olay bir iltifattan ibaret değil yani.
Gördüm gördüm konu sahibi de yazmış valla başta sadece iltifat diye yazmak yerine böyle anlatsa herkes ona göre yorum yapardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…