- Konu Sahibi kocakuzusu
-
eşim oğlak burcu kibar biridir aslında ama oda kusur bulur mutlaka bu acılımı olmuş şöyle yapsaydınbenim eşim çok sever alışverişi..markettede saatlerce dolanırız...hatta bazen boş boş bile geziniriz.........marketten gelince aldıklarımızı birlikte yerleştiririz.....yemek ayırmaz....bazen yaparken yardımcı bile olur..ama mutlaka bir kusur bulur(2.tabağını alır).beni mutlu etmeye çalışır...ama sinirlendimi gözü dünyayı görmez...çok kırar..ama 9 yıldır evliyim.en ufak kavgamızı bile ailem veyahut ailesi hiç duymamıştır.........
canım bak benim eşim çok karışmaz ama ben artık insanları tanıdım çok açık giyinmiyorum yaka dekoltesi yada etekte dikkat ediyorum..eşim açık giymeme sinir olur renk konusunda takıntıları vardır ammada çok begenmedigim huyu varmış burayı bi okusa allahtan ki bilmiyor böylebi site oldunu
eşim oğlak burcu kibar biridir aslında ama oda kusur bulur mutlaka bu acılımı olmuş şöyle yapsaydın
komşumuz zeytinyağlı dolma yapmış ona dediki abla bunun tuzunumu kaçırdın
bende toprlamaya çalışıyorum yok biz tuzsuza alıştık sana tuzlu gelmiştir diye
kızkardeşide böreğe yumurta katmamış az pişirmiş
ona dediki bu yalancı börekmi yav
geçicek canım sabırlı olkocişimden genel olarak ewimizde yanlızken şikayetim yok istediklerimi yapıyo.amaaaaaaaaaaaa ailesine bana werdigi degerden daha fazlasını weriyo.annesi babası kardeşlerini benden daha çok sewiyo.bunu sordugumda duymamazlıktan geliyo.işin yokmu falan diyo.ailesiyle aramızda bi tartışma oldugununda onlardan taraf olup beni yanlız bırakıyo bu beni çok üzüyo.kızlar ben çok şeymi istiyorum istiyorumki ailesi ben olayım aşkım we ben bi aile olalım ama o ailesini onlardan tarafta seçiyo.sanki ewli deiliz manyak alışamadı.yorumlarınızı bekliyorum canlarım
aynen benimkide aynısı...benimkide yay burcu............
kocişimden genel olarak ewimizde yanlızken şikayetim yok istediklerimi yapıyo.amaaaaaaaaaaaa ailesine bana werdigi degerden daha fazlasını weriyo.annesi babası kardeşlerini benden daha çok sewiyo.bunu sordugumda duymamazlıktan geliyo.işin yokmu falan diyo.ailesiyle aramızda bi tartışma oldugununda onlardan taraf olup beni yanlız bırakıyo bu beni çok üzüyo.kızlar ben çok şeymi istiyorum istiyorumki ailesi ben olayım aşkım we ben bi aile olalım ama o ailesini onlardan tarafta seçiyo.sanki ewli deiliz manyak alışamadı.yorumlarınızı bekliyorum canlarım
eşimde akşam gezmesini pek sevmiyo birde diziler yüzünden eve kapandık anti ssoyal olduk vallahi bir tek perşembe günü yok bir şey fatma gül varmış ben bakmadım hiç onaevt dogru diyosun benim eşimde pazar market manyagı bırak çıkmasın bende pek sevmem öyle kapalı yerde havasız kkalıyor gibi oluyorum ama benimkininde tipik huyları vardır mesela akşam gezmesine gitmez dışarda dolaşmayı sever ama ev gezmesini sevmiyor adam ama bende bayılıyorum aman bu kocaları toplayıp denizemi atmak gerek bilmemki eee sonra ne yapcaz demi ama
geçicek canım sabırlı ol
rahat ol herşeyi duyma herşeyi görme inan tek üzülen sen olursun erkekler pek kafalarına takmaz böyle şeyleri tecrube konuşuyo burada
eşimin bildiği bir yemek var aramızda kalsın onuda iyi yapamıyo
ama hep onu anlatır patlıcanlı orman kebabı
iki saatte yapıyorum baştan savmıyorum diye....
ailesini dislayarak ,onlara olan sevgisini kiskanarak bi aile olusturamazsiniz
(esiniz belli ki bu tarz sorulardan bile rahatsiz oluyor, sakin ailesiyle yarisa, kiyasa girmeyin..
esinize yerinizin baska oldugunu gosterin ama once farkliligin farkina siz varin.)
aileyle yarisa girmek ,tam tersi esinizi ,sizden sogutabilir, belli ki ailesine de duskun..
bi kere hic ailesinin arkasindan konusmayin, onlari kiskandiginizi hissettirmeyin, ailenizin ve ailesinin yaninda onu her zaman oldugundan daha cok el ustunde tutun..
ailesine bu denli duskun bi erkek, ailesinin sizi ne kadar ,kabullendigini, sevdigini gorurse, sizi daha cok kabullenip sevecektir..sizin onun ailesini sahiplendiginizi gordugunde ,o zaman bi aile olursunuz..
yeni evlisin sanırım....bence sölediklerini yaptıgımda onu tatamamen kaybedecegim.ben istiyorumki işten geldiginde nasılsın diye sorsun beni öpsün ama o kardeşlerini annesini düşünüyo onların peşinden koşuyo bende uzaktan onların birbiriyle öpüşmesini izliyorum onlarda doydugu zaman halini hatrını iyice sordugu zaman bana geliyo.bende ona bu soru sormaktan kendimi alamıyorum.kaynanamlar benim alt katımda outuruyo bu arada.
yeni evlisin sanırım....
bence sölediklerini yaptıgımda onu tatamamen kaybedecegim.ben istiyorumki işten geldiginde nasılsın diye sorsun beni öpsün ama o kardeşlerini annesini düşünüyo onların peşinden koşuyo bende uzaktan onların birbiriyle öpüşmesini izliyorum onlarda doydugu zaman halini hatrını iyice sordugu zaman bana geliyo.bende ona bu soru sormaktan kendimi alamıyorum.kaynanamlar benim alt katımda outuruyo bu arada.
4 yıldır alışamadınmı canım eşinin huylarına bırak gitsin sende mevzu yapma2008 de ewlendim.yaşımda 20.
biz üst alt olaylarını geçtik artıkne güzel bir topicmiş bu:) eşimi çok seviyorum ama tabi bazı huyları var hoşuma gitmeyen aslan burcu ve hep lider olma isteği var, ama ben de altta kalacak bir tip değilim bu yüzden ilişkimizde sürekli bir atraksiyon mevcut:86:
biz üst alt olaylarını geçtik artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?