Eşinizin en çok sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleri

eşim açık giymeme sinir olur renk konusunda takıntıları vardır ammada çok begenmedigim huyu varmış burayı bi okusa allahtan ki bilmiyor böylebi site oldunu

kocişimden genel olarak ewimizde yanlızken şikayetim yok istediklerimi yapıyo.amaaaaaaaaaaaa ailesine bana werdigi degerden daha fazlasını weriyo.annesi babası kardeşlerini benden daha çok sewiyo.bunu sordugumda duymamazlıktan geliyo.işin yokmu falan diyo.ailesiyle aramızda bi tartışma oldugununda onlardan taraf olup beni yanlız bırakıyo bu beni çok üzüyo.kızlar ben çok şeymi istiyorum istiyorumki ailesi ben olayım aşkım we ben bi aile olalım ama o ailesini onlardan tarafta seçiyo.sanki ewli deiliz manyak alışamadı.yorumlarınızı bekliyorum canlarım

eşim oğlak burcu kibar biridir aslında ama oda kusur bulur mutlaka bu acılımı olmuş şöyle yapsaydın
komşumuz zeytinyağlı dolma yapmış ona dediki abla bunun tuzunumu kaçırdın
bende toprlamaya çalışıyorum yok biz tuzsuza alıştık sana tuzlu gelmiştir diye
kızkardeşide böreğe yumurta katmamış az pişirmiş
ona dediki bu yalancı börekmi yav

eşim açık giymeme sinir olur renk konusunda takıntıları vardır ammada çok begenmedigim huyu varmış burayı bi okusa allahtan ki bilmiyor böylebi site oldunu
canım bak benim eşim çok karışmaz ama ben artık insanları tanıdım çok açık giyinmiyorum yaka dekoltesi yada etekte dikkat ediyorum..

aynen benimkide aynısı...benimkide yay burcu............

geçicek canım sabırlı ol
rahat ol herşeyi duyma herşeyi görme inan tek üzülen sen olursun erkekler pek kafalarına takmaz böyle şeyleri tecrube konuşuyo burada

aynen benimkide aynısı...benimkide yay burcu............

eşimin bildiği bir yemek var aramızda kalsın onuda iyi yapamıyo
ama hep onu anlatır patlıcanlı orman kebabı
iki saatte yapıyorum baştan savmıyorum diye....

ailesini dislayarak ,onlara olan sevgisini kiskanarak bi aile olusturamazsiniz

(esiniz belli ki bu tarz sorulardan bile rahatsiz oluyor, sakin ailesiyle yarisa, kiyasa girmeyin..
esinize yerinizin baska oldugunu gosterin ama once farkliligin farkina siz varin.)

aileyle yarisa girmek ,tam tersi esinizi ,sizden sogutabilir, belli ki ailesine de duskun..
bi kere hic ailesinin arkasindan konusmayin, onlari kiskandiginizi hissettirmeyin, ailenizin ve ailesinin yaninda onu her zaman oldugundan daha cok el ustunde tutun..
ailesine bu denli duskun bi erkek, ailesinin sizi ne kadar ,kabullendigini, sevdigini gorurse, sizi daha cok kabullenip sevecektir..sizin onun ailesini sahiplendiginizi gordugunde ,o zaman bi aile olursunuz..

eşimde akşam gezmesini pek sevmiyo birde diziler yüzünden eve kapandık anti ssoyal olduk vallahi bir tek perşembe günü yok bir şey fatma gül varmış ben bakmadım hiç ona
birine gidilicekse perşembe gidiyoruz..

geçicek canım sabırlı ol
rahat ol herşeyi duyma herşeyi görme inan tek üzülen sen olursun erkekler pek kafalarına takmaz böyle şeyleri tecrube konuşuyo burada

wallahi bende sabrediyorum ama sabırda bir yere kadar.ama inş bebegimz olsun oda aile oldugumuzun farkına varıcak.zaten bu yüzden sabrediyorum

bence sölediklerini yaptıgımda onu tatamamen kaybedecegim.ben istiyorumki işten geldiginde nasılsın diye sorsun beni öpsün ama o kardeşlerini annesini düşünüyo onların peşinden koşuyo bende uzaktan onların birbiriyle öpüşmesini izliyorum onlarda doydugu zaman halini hatrını iyice sordugu zaman bana geliyo.bende ona bu soru sormaktan kendimi alamıyorum.kaynanamlar benim alt katımda outuruyo bu arada.

yeni evlisin sanırım....

allah korusun kaybetmezsin, korkma

tecrube konusuyor tatlim burda, hepimiz ayni yollardan gectik, aklini kullanlar bu savastan zaferle cikiyor , saniyor musun herkesin evliligi evlendigi gunden itibaren gunluk gulistanlikti?
Erken yasta evlendin sanirim, henuz cok genc oldugunu tahmin ediyorum,endislenme tamam mi? o bir kez opuyorsa annesini, sen iki kez op kayin valideyi , bak neler olacak ozaman..

esin simdi bi ara surecte, kimse ,kimseyi kiskanmasin istiyor, herseyi sirasiyla yapiyor..
bayramlarda dusunsene , buyuklerden baslamaz miyiz el opmeye? onun gibi bir merasim bu opusme seanslari da:)
sirani bekliceksin sansin yok , ama sunu da soyliyeyim, tavsiyeye uyar dediklerimiz yaparsan, bir kac aya goreceksin ki esin geldimi ,hareketle ustune atlayamasa bile, gozleriyle seni ariyor olacak , gozleri seni bulunca isildayacak, sana sarilmak icin, herkesi hemen opup sana kosacak

Son düzenleme:
ne güzel bir topicmiş bu:) eşimi çok seviyorum ama tabi bazı huyları var hoşuma gitmeyen aslan burcu ve hep lider olma isteği var, ama ben de altta kalacak bir tip değilim bu yüzden ilişkimizde sürekli bir atraksiyon mevcut:86:

2008 de ewlendim.yaşımda 20.
4 yıldır alışamadınmı canım eşinin huylarına bırak gitsin sende mevzu yapma
eşin bu defada kıskançlık yapıyor diycek
kaybetmezsin aksine kazanırsın inan

biz üst alt olaylarını geçtik artık

18 yıllık bi koca sahibi olarak uzuuuunn bi liste yapmam lazım ama ben kısa kesiyim

1-traş olunca lavaboyu temizlemeden bırakması
2-klozetin kapağını indirmemesi
3-yemekten sonra sandalyeyi zahmet edip yerine itirmemesi
4-çorabının birini anyaya birini konyaya fırlatması
5-en can sıkıcısıda horlaması biz ona horlama değil de gürleme desek daha doğru olur :84::84::84:

amaaaaa en sevdiğim yanı eve gelince önce beni öper sonrada kızını..dargın bile olsak mutlaka öper bizi .... eli boş gelmez hiç bi akşam, bnm sigaramı kızımında abur cuburunu hiç unutmaz :87::87::87::87::87:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…