Eşinizin en çok sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleri

kaç yıllık evlisiniz merak ettim

sevdıgım huyları temızlık yaparken yardım eder ( bı hatundan daha guzel temızlık yapar kendısı )
Gecelerı eger acıkmıs ısek hadı sen hazırlada yıyelım dedımde hemen hazırlar
az cocuga bak benım ısım var dedıgımde kızcemızle ılgılenır
evde sıkıldıgımı bıldıgı ıcın benı abuk sabuk yerlere uye yapıp sıkıntımı gıdermeye bayılırı ortam sozde yaratıyorya bana
Sevmedıklerım
sıgarayıı ıcerr ıcerrr askım bu cok dolmus bosaltırmısın
Dısarı cıkıcak ısek ben makyajımı yaparım hazırlanırım kızcemı yedırı hazırlarım ama benım ask bocugum hala lavaboda saclarınla ugrasır vazıyette ıkı saat beklerım (kendınede derım allahtan hatun degılsın adam bogar atardı senı )

Benim Herif Gece Çalışıyor Zaten.. Gece Dışarı Çıkma Lütfunda Bulunamaz..
Birde Geliyorum Dediği Zaman Dakiktir Gelir Hemen..

canım hoşgeldin ben bugün giremedim eşim uyuyunca girebildim anca edek kız sabaha dek sohbet hııı benimkine elgibi ekmek yel gibi gider ve dedim ya şişkocuk tamam cnm beni ekle arkadaş listene sohbet edek ben bilmiyorum eklemeyi ben seni haftaya beklerim okey

bu erkeklerin ne kadar ortak yönleri var ya:)) benim eşim de
harika temizlik yapar ve hep yardım eder çok hamarattır süper yemek yapar.
ve geç hazırlanma konusu ortak 1 saat beklediğimi bilirim son anda kıyafet değiştirmeye karar vermeler duşa girmeler sinir krizleri geçiririm:86::86:

Bugün Sabah İşteyken Baktım İncin Top Oynuyor Kimse Yok..
Neyseki Yarın Akşam 9 İtibariyle Allah İzin Verirse Burdayım..

dur bakalım enerjini harcama daha nişanlısın daha evlilik var sen kafayı yemeyi ozaman gör bacımmmmmmmmmmm

evt kuzum annem hep derdiki seni atar ama aylesini hiç kötüleez diye bende yokkkkkkk o beni çok seviyorum derdim ama şimdi evlendim 10yıllıkta evli olunca anlıyorumki anacıgım çokkkkkk haklıymış sen elsin nekadar koynuna girsende bi dedigini iki etmesende sen ona canım cigerim desende aynı yastıga baş koysanda o sana canın cıksın diyor her zaman aylesi önde oluyor öffffffffff bitmiyokiiii anlattıkca derdim açılıyo ve tekraradan kanıyor

ay benımkıde yanı allahdan son anda yıkanma partısı yapmıyor hehe ama on tane ust keısn degısoırodur bırını gıyer bırını cıkarı:d yatagın ustu askı ıle dolar toplardım oncelerı ama artık toplamıorum topluor artık:d

allah mutlulugunu daim etsin inşallah koca olursada böyle olması dilegiyle pek olmuyolarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…