- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
- Konu Sahibi kocakuzusu
-
zaten kk kulübü olmasa kafayı sıyırcaz bu kocalardan ohooooooooo ben anlatsam destan olur arkadaşlarıyla bi gittiyse tamaam gece kaçtaa gelir bilinmez öffffff ne çok muş kötü huyu haaaa iyi huyuda çok allah biliyor
zaten kk kulübü olmasa kafayı sıyırcaz bu kocalardan ohooooooooo ben anlatsam destan olur arkadaşlarıyla bi gittiyse tamaam gece kaçtaa gelir bilinmez öffffff ne çok muş kötü huyu haaaa iyi huyuda çok allah biliyor
Geldim Kızlar Merhaba...
Sabaha Dek Tabi Sohbet Ederiz.. Bayılırım..
Ama Bu Hafta Gündüz Çalışıyorum Bu Sebeple Erken Yatıyorum..
Haftaya Full Çekerim Merak Etmeyin.. Geceye Dönüyorum
Eşim Kilo Almıyor.. Çünkü Ekmek Yemez..
Sadece Kahvaltı da Yer Onunda İçini Oyar Kabak Gibi...
Benim eşim de "ekmeğin içi kilo yapıyor" diye ekmeğin içini çıkarır. Dışını yer önce.
Sonra ekmeğin içini de nutellayla yer.
İçi ile dışını ayrı yer yani kilo yapmasın diye, alem adam..
sevdıgım huylarıtemızlık yaparken yardım eder ( bı hatundan daha guzel temızlık yapar kendısı )
Gecelerı eger acıkmıs ısek hadı sen hazırlada yıyelım dedımde hemen hazırlar
az cocuga bak benım ısım var dedıgımde kızcemızle ılgılenır
evde sıkıldıgımı bıldıgı ıcın benı abuk sabukyerlere uye yapıp sıkıntımı gıdermeye bayılırı ortam sozde yaratıyorya bana
Sevmedıklerım
sıgarayıı ıcerr ıcerrraskım bu cok dolmus bosaltırmısın
Dısarı cıkıcak ısek ben makyajımı yaparım hazırlanırım kızcemı yedırı hazırlarım ama benım ask bocugum hala lavaboda saclarınla ugrasır vazıyette ıkı saat beklerım (kendınede derım allahtan hatun degılsın adam bogar atardı senı)
canım hoşgeldin ben bugün giremedim eşim uyuyunca girebildim anca edek kız sabaha dek sohbet hııı benimkine elgibi ekmek yel gibi gider ve dedim ya şişkocuk tamam cnm beni ekle arkadaş listene sohbet edek ben bilmiyorum eklemeyi ben seni haftaya beklerim okey
vee az önce bir yenisini daha ekledi sevgili nişanlım, çevirmem gereken bi metin var ve benden daha iyi çeviri yaptığı kesin günlerdir söylüyorum tınmıyo sen çevirirken öğreneceksin diyor, çok sevgili yeğeni msj atmış amca benim çeviri ödevim var altından kalkamıyorum diye paşam onun ödevini çevirmeye gitti hemde benimki 20 sayfa onunki 100e yakın ayy sinir oldum sinirrrr
aslada alışamazlar onlar aileleriyle evlidir.benim eşimde öyleydi ailesiyle bir olur beni suçlardı.şimdi onları seçti ailesi anasıymış ben neticede el mişim.ailesine girmen gerekiyor yoksa dış kapının dış mandalı olarak kalıyorsun.
bu erkeklerin ne kadar ortak yönleri var ya:)) benim eşim de
harika temizlik yapar ve hep yardım eder çok hamarattır süper yemek yapar.
ve geç hazırlanma konusu ortak 1 saat beklediğimi bilirim son anda kıyafet değiştirmeye karar vermeler duşa girmeler sinir krizleri geçiririm:86::86:
Nutella Değil de Nerdeyse Her Kahvaltıda Bal - Kaymak
Hatunlar.. Nasılsınızz ??
vav süper besleniyor süper enerjiiiiii deposu
Sözlümün sevmediğim özellikleri;sokak ortasında şakalaşmaları,öpmesi,gerekmediği zamanlar sinirlenmesi,çok kıskanması...
Sevdiğim özellikleride;kavga ettiğimzde alttan alması,bana hediyeler alması(kim sevmezkiiiiii)herzaman 'ömrüm'demesi,sıcaklığı,temiz kalpliliği,sigaramı alması vs vs iştee....ahh hayatımm ya ösledimmmm
Aaaa Siz Yazınca Aklıma Geldi..
Büyük Tuvalete Çıkarken Gazetelerini ve Sigarasını Alır Gider.. Lavaboya Kül Atar.. Gazeteleri Yerde Bırakır.. (Küllük Koydum)
Klozetin Kapağını Kapatmaz..
İkimiz Gece Çalışıyoruz.. Ben Ondan Önce Çıkıyorum Evden, Yatağı Toplamaz..
Gece Gelince Üstünden Çıkanları Sepete Atmak Yerine Giyinme Odasına Bırakır..
Su İçer Bardak Masada..
Sigara İçer Dolar Küllük Boşaltmak Hiç Aklına Gelmez..
Bilgisayarı Evden Çıkarken Kapatmaz..
(Neyseki Sorun Değil Benim İçin 5 Dk. Almıyor.. Aklıma Gelince Yazdım.. Hepsi Aynı Dert Edilecek Bir Şey Yok Yani)
En Büyük Derdimiz Bu Olsun.. Allah Başka Dert Vermesin..
Aklıma Gelirse Yazcam YineHoşuma Gitti Bu Topik
evt sorun degil ama insan eşine diye diye dilinde tüy bitiyor
Sen Ne Diyorsunnnn Zıpkın GibiEnerji Küpü Benim Böcük
zaten çok uzağız ailesinden aramızda hiç konusu bile geçmez özel günler de falan ararım okadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?