- Konu Sahibi kocakuzusu
-
biz üst alt olaylarını geçtik artık
18 yıllık bi koca sahibi olarak uzuuuunn bi liste yapmam lazım ama ben kısa kesiyim
1-traş olunca lavaboyu temizlemeden bırakması
2-klozetin kapağını indirmemesi
3-yemekten sonra sandalyeyi zahmet edip yerine itirmemesi
4-çorabının birini anyaya birini konyaya fırlatması
5-en can sıkıcısıda horlaması biz ona horlama değil de gürleme desek daha doğru olur :84::84::84:
amaaaaa en sevdiğim yanı eve gelince önce beni öper sonrada kızını..dargın bile olsak mutlaka öper bizi .... eli boş gelmez hiç bi akşam, bnm sigaramı kızımında abur cuburunu hiç unutmaz :87::87::87::87::87:[
ehhhhhh kolay gelsin ama bak güzel huyları kapatı veriyor demi kötü huylarını öbürleride tipik erkek
sevdiğimiz huyları da sorulmuş konuda.. ben eşimin en çok ailesine çok fazla düşkün olmamasını seviyorum..kesinlike her zaman ilk sırada ben gelirim. ailesinin yanında kesinlikle benimle tartışmaz aynı şekilde ben de öyle.ve nişan zamanlarımızda annesi çok fazla karışmaya kalkmıştı işlerimize o anda annesiyle konuştu ve noktayı koydu olaya.annesiyle dargınlığımız olmadı ama olumsuz şekilde hiçbirşeye karışmadı da yani sözünü geçirebiliyor ailesine ...
18 yıllık bi koca sahibi olarak uzuuuunn bi liste yapmam lazım ama ben kısa kesiyim
1-traş olunca lavaboyu temizlemeden bırakması
2-klozetin kapağını indirmemesi
3-yemekten sonra sandalyeyi zahmet edip yerine itirmemesi
4-çorabının birini anyaya birini konyaya fırlatması
5-en can sıkıcısıda horlaması biz ona horlama değil de gürleme desek daha doğru olur :84::84::84:
amaaaaa en sevdiğim yanı eve gelince önce beni öper sonrada kızını..dargın bile olsak mutlaka öper bizi .... eli boş gelmez hiç bi akşam, bnm sigaramı kızımında abur cuburunu hiç unutmaz :87::87::87::87::87:[
ehhhhhh kolay gelsin ama bak güzel huyları kapatı veriyor demi kötü huylarını öbürleride tipik erkek
Aaaa Siz Yazınca Aklıma Geldi..
Büyük Tuvalete Çıkarken Gazetelerini ve Sigarasını Alır Gider.. Lavaboya Kül Atar.. Gazeteleri Yerde Bırakır.. (Küllük Koydum)
Klozetin Kapağını Kapatmaz..
İkimiz Gece Çalışıyoruz.. Ben Ondan Önce Çıkıyorum Evden, Yatağı Toplamaz..
Gece Gelince Üstünden Çıkanları Sepete Atmak Yerine Giyinme Odasına Bırakır..
Su İçer Bardak Masada..
Sigara İçer Dolar Küllük Boşaltmak Hiç Aklına Gelmez..
Bilgisayarı Evden Çıkarken Kapatmaz..
(Neyseki Sorun Değil Benim İçin 5 Dk. Almıyor.. Aklıma Gelince Yazdım.. Hepsi Aynı Dert Edilecek Bir Şey Yok Yani)
En Büyük Derdimiz Bu Olsun.. Allah Başka Dert Vermesin..
Aklıma Gelirse Yazcam YineHoşuma Gitti Bu Topik
vay be böyle erkeklerde görecekmiydik ama aylesine bişey deme onun yanında sonra korumaya geçiyolar birden kızsanda knedin herkezin cevabını ver ona herşeyi iletme birden kaplan kesiliyolar
ben esimle iki gündür konusmiyorum....kafam cok bozuk.....yarin bide tüp bebek tedavisine basliyacagim böyle moralle ne olcaksa öyle aglamak istiyorumki icim icime sigmiyor
12 yıllık evliyim ve listeye ekleme yapayım.
- Kıyafetlerindeki lekelerden o gün ne yediği hemen farkedilir. Gizli saklısı yoktur yani
- Sürekli birşeyleri unutur. Evlendiğimizden beri sürekli kilit değiştiriyoruz kimbilir nahatarını nerde unutuyor. Kaçıncı güneş gözlüğünü ve şemsiyesini kaybetti bilemiyoruz saymayı bıraktık
-Araba konusunda hele çok tedirginim. Öyle lüks pahalı birşey olsun istemiyorum çünkü sürekli anahtarı üstünde kalıyor. Neyseki hala hırsızlar farkına varmadı.
Maalesef çocuğumuz yok ama maşallah eşim yokluğunu pek hissettirmiyor...
Aaaa Siz Yazınca Aklıma Geldi..
Büyük Tuvalete Çıkarken Gazetelerini ve Sigarasını Alır Gider.. Lavaboya Kül Atar.. Gazeteleri Yerde Bırakır.. (Küllük Koydum)
Klozetin Kapağını Kapatmaz..
İkimiz Gece Çalışıyoruz.. Ben Ondan Önce Çıkıyorum Evden, Yatağı Toplamaz..
Gece Gelince Üstünden Çıkanları Sepete Atmak Yerine Giyinme Odasına Bırakır..
Su İçer Bardak Masada..
Sigara İçer Dolar Küllük Boşaltmak Hiç Aklına Gelmez..
Bilgisayarı Evden Çıkarken Kapatmaz..
(Neyseki Sorun Değil Benim İçin 5 Dk. Almıyor.. Aklıma Gelince Yazdım.. Hepsi Aynı Dert Edilecek Bir Şey Yok Yani)
En Büyük Derdimiz Bu Olsun.. Allah Başka Dert Vermesin..
Aklıma Gelirse Yazcam YineHoşuma Gitti Bu Topik
çoğu şeyleri ortak...
benim eşim de kirlilerini sepetin içini açıp koymaya üşenir hep sepetin üstünde dışarda bulurum:)
küllüğü hep dolu bırakır ve neden böyle yapıyorsun diye sorduğumda çöpe dökersem yangın çıkabilir cevabını verir ben de her seferinde çok zeki olduğunu söylerim::86::86:
ayy ben bu topiğee bayıldım..bayıldım.. evet evli değilim ama ama sonuç olarak bir gün kısmet olursa evlenicemm... burda da görünen o ki yaşanmış ve test edilmiş bir çok öğreti mevcut..faydalanmamak kayıp olur zannımcayorumlarınız ve forumu aydınlattığınız için kendi adıma şimdiden teşekkür ediyorum...
of nasil anlatim bosver kafam iste bozuk anlamiyor beni bende onu anlamiyorum
aman hakkimizda hayirlisi ne diyim artik ama ben gidipte özür dilemicem hic beklemesin
çoğu şeyleri ortak...
benim eşim de kirlilerini sepetin içini açıp koymaya üşenir hep sepetin üstünde dışarda bulurum:)
küllüğü hep dolu bırakır ve neden böyle yapıyorsun diye sorduğumda çöpe dökersem yangın çıkabilir cevabını verir ben de her seferinde çok zeki olduğunu söylerim::86::86:
Söndürdüğü Sigaranın Saatlerce Yandığını Düşünüyorlar..Nedense Ben Söndürünce 5 dk Sona Dökerim Hiçte Yangın Çıkmaz
ewet listeye devam edelim....
1 saat sonra geliyorum der ama en az 2 saat sonra gelir.
yemek hazır hadi gel dediğimde tamm geliyorum der ama kafadan bi 10 dk bekleriz
bi pazar günü evdeyim onda da dinleneyim demesine sinir oluyorumm...nasılsa çıkıcaz neden her hafta sölerki bunu
bu adamları toplayıp denize dökelimmi kızlar ama ne yaparız demi ayyy yazık yaaaaaaa ama yinede koçişlerimizişte biz böyle merhametliyiz demi
aynen canım ya
akşam 7 de yemek hazırdır eşim 7 de gelir bazen pijama giymesi traşı evi dolanıp kontrol etmesi 9 u bulur
tabi ben artık sinirlenmiyorum sabırla bekliyorum
sonra bir pazar günü kendime ayıramadım diyip durur ee biz bi pazar günü olsun çıkmıyalımmı yani dimi
bide akşam dizilerin sonlarına doğru uyuyo beni deli ediyo
beraber sonuna dek izleyelim iki yorum yapalım dimi..
bende kk ye gelip burdan yapıyorum yorumları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?