Eşinizin en çok sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleri

Sözlümün sevmediğim özellikleri;sokak ortasında şakalaşmaları,öpmesi,gerekmediği zamanlar sinirlenmesi,çok kıskanması...
Sevdiğim özellikleride;kavga ettiğimzde alttan alması,bana hediyeler alması(kim sevmezkiiiiii)herzaman 'ömrüm'demesi,sıcaklığı,temiz kalpliliği,sigaramı alması vs vs iştee....ahh hayatımm ya ösledimmmm

vay be böyle erkeklerde görecekmiydik ama aylesine bişey deme onun yanında sonra korumaya geçiyolar birden kızsanda knedin herkezin cevabını ver ona herşeyi iletme birden kaplan kesiliyolar

vay be böyle erkeklerde görecekmiydik ama aylesine bişey deme onun yanında sonra korumaya geçiyolar birden kızsanda knedin herkezin cevabını ver ona herşeyi iletme birden kaplan kesiliyolar

zaten çok uzağız ailesinden aramızda hiç konusu bile geçmez özel günler de falan ararım okadar...

ben esimle iki gündür konusmiyorum....kafam cok bozuk.....yarin bide tüp bebek tedavisine basliyacagim böyle moralle ne olcaksa öyle aglamak istiyorumki icim icime sigmiyor

canm yaaa olurmu morelini bozma senin en mutlu günün olcak neymiş derdin eger sakıncası yoksa anlatta dinleyek belkim çare buluruz ve de insan rahatlıyor gerçi kelin melhemi olsa başına sürermiş bende eşimle bozugum bu topigide öyle açmıştım ama maşallah yogun ilgi gördü

aaaaaaa arkadaşım niye bukadar unutkan bi doktora gitseydiniz yaaa çok ilginç

Son düzenleme:
Sevdiğim Huyları da;
Evde Başbaşayken Nasılsak Ailesinin Yanında da Öyleyiz (Hayatım, Aşkım v.s)
Ne Kendi Ailesine Ne Benim Aileme Saygısızlık Yapmaz..
Kendi Annesiyle Nasıl Herseyini Paylaşıyorsa Benim Annemle de Öyle..
Kıskançlık Yapmaz..
Giyimime Karışmaz..
Yalan Söylemez..
İstediğimde Her Yere Giderim.. (Haberi Mutlaka Olur)
Zaten Aynı Yerde Çalışıyoruz Arkadaşlarımız Ortak..
Haftanın 1 Günü Maçı Olur Arada Giderim İzlemeye..
Temizlik Yaparken Yardım Eder..
Çok Güzel Halı Silkeler

Çok Seviyorum Ben Böcüğümüü Çookkk

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bu topiği ben açtım eşimle hafif limoniydik ama canım sıkkınken açmıştım ama çok ilgi gördü çünkü niye hep kocalardan dertliyiz ve en çok üzenler onlar sevindirenlerde onlar hiç kimse onlar kadar açımasız olamıyor yada izin vermiyoruz ama onlar anamızı aglatıyor hiç sesimiz çıkmıyor paşa paşa kabulleniyoruz sanada bilgin olsun diye anlatıverdim kuzzzzzzu

of nasil anlatim bosver kafam iste bozuk anlamiyor beni bende onu anlamiyorum
aman hakkimizda hayirlisi ne diyim artik ama ben gidipte özür dilemicem hic beklemesin

aman zaten kimse kimseyi anlamıyorkiiii ama üzülme yaaa herşey geçer aaaaaa bi bakmışınki buda geçmiş allah yardımcın olsun

bu adamları toplayıp denize dökelimmi kızlar ama ne yaparız demi ayyy yazık yaaaaaaa ama yinede koçişlerimizişte biz böyle merhametliyiz demi

zaten kk kulübü olmasa kafayı sıyırcaz bu kocalardan ohooooooooo ben anlatsam destan olur arkadaşlarıyla bi gittiyse tamaam gece kaçtaa gelir bilinmez öffffff ne çok muş kötü huyu haaaa iyi huyuda çok allah biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…