- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi kocakuzusu
-
canım tedavilerin hayırlı olur inşallahben esimle iki gündür konusmiyorum....kafam cok bozuk.....yarin bide tüp bebek tedavisine basliyacagim böyle moralle ne olcaksa öyle aglamak istiyorumki icim icime sigmiyor
ya benim eşimde 2 defa kiltliyo bende sinirleniyorum bazen içimden12 yıllık evliyim ve listeye ekleme yapayım.
- Kıyafetlerindeki lekelerden o gün ne yediği hemen farkedilir. Gizli saklısı yoktur yani
- Sürekli birşeyleri unutur. Evlendiğimizden beri sürekli kilit değiştiriyoruz kimbilir nahatarını nerde unutuyor. Kaçıncı güneş gözlüğünü ve şemsiyesini kaybetti bilemiyoruz saymayı bıraktık
-Araba konusunda hele çok tedirginim. Öyle lüks pahalı birşey olsun istemiyorum çünkü sürekli anahtarı üstünde kalıyor. Neyseki hala hırsızlar farkına varmadı.
Maalesef çocuğumuz yok ama maşallah eşim yokluğunu pek hissettirmiyor...
paylaşırsan belki yardımcı olabilirizof nasil anlatim bosver kafam iste bozuk anlamiyor beni bende onu anlamiyorum
aman hakkimizda hayirlisi ne diyim artik ama ben gidipte özür dilemicem hic beklemesin
12 yıllık evliyim ve listeye ekleme yapayım.
- Kıyafetlerindeki lekelerden o gün ne yediği hemen farkedilir. Gizli saklısı yoktur yani
- Sürekli birşeyleri unutur. Evlendiğimizden beri sürekli kilit değiştiriyoruz kimbilir nahatarını nerde unutuyor. Kaçıncı güneş gözlüğünü ve şemsiyesini kaybetti bilemiyoruz saymayı bıraktık
-Araba konusunda hele çok tedirginim. Öyle lüks pahalı birşey olsun istemiyorum çünkü sürekli anahtarı üstünde kalıyor. Neyseki hala hırsızlar farkına varmadı.
Maalesef çocuğumuz yok ama maşallah eşim yokluğunu pek hissettirmiyor...
canım tedavilerin hayırlı olur inşallah
bizimde 8 sene sonra tedavisiz oldu
yeni evlendiğimde bir düşük oldu sonra birde hamile kalamamıştım neden olmadığı halde...
of nasil anlatim bosver kafam iste bozuk anlamiyor beni bende onu anlamiyorum
aman hakkimizda hayirlisi ne diyim artik ama ben gidipte özür dilemicem hic beklemesin
ewet listeye devam edelim....
1 saat sonra geliyorum der ama en az 2 saat sonra gelir.
yemek hazır hadi gel dediğimde tamm geliyorum der ama kafadan bi 10 dk bekleriz
bi pazar günü evdeyim onda da dinleneyim demesine sinir oluyorumm...nasılsa çıkıcaz neden her hafta sölerki bunu
süper ama eşin kilo almıyomu benimkide seninki gibi beslenirdi ama evlendimizde 68di şimdi 98 oldu şişkocuk ama şimdi yemiyor öyle alışıyolar herşeye zaman bırak ama çokkkk kilo alıyolar öyle beslenincede
Geldim Kızlar Merhaba...
Sabaha Dek Tabi Sohbet Ederiz.. Bayılırım..
Ama Bu Hafta Gündüz Çalışıyorum Bu Sebeple Erken Yatıyorum..
Haftaya Full Çekerim Merak Etmeyin.. Geceye Dönüyorum
Eşim Kilo Almıyor.. Çünkü Ekmek Yemez..
Sadece Kahvaltı da Yer Onunda İçini Oyar Kabak Gibi...
Benim eşim de "ekmeğin içi kilo yapıyor" diye ekmeğin içini çıkarır. Dışını yer önce.
Sonra ekmeğin içini de nutellayla yer.
İçi ile dışını ayrı yer yani kilo yapmasın diye, alem adam..
kocişimden genel olarak ewimizde yanlızken şikayetim yok istediklerimi yapıyo.amaaaaaaaaaaaa ailesine bana werdigi degerden daha fazlasını weriyo.annesi babası kardeşlerini benden daha çok sewiyo.bunu sordugumda duymamazlıktan geliyo.işin yokmu falan diyo.ailesiyle aramızda bi tartışma oldugununda onlardan taraf olup beni yanlız bırakıyo bu beni çok üzüyo.kızlar ben çok şeymi istiyorum istiyorumki ailesi ben olayım aşkım we ben bi aile olalım ama o ailesini onlardan tarafta seçiyo.sanki ewli deiliz manyak alışamadı.yorumlarınızı bekliyorum canlarım
canım bak benim eşim çok karışmaz ama ben artık insanları tanıdım çok açık giyinmiyorum yaka dekoltesi yada etekte dikkat ediyorum..
ailesini dislayarak ,onlara olan sevgisini kiskanarak bi aile olusturamazsiniz
(esiniz belli ki bu tarz sorulardan bile rahatsiz oluyor, sakin ailesiyle yarisa, kiyasa girmeyin..
esinize yerinizin baska oldugunu gosterin ama once farkliligin farkina siz varin.)
aileyle yarisa girmek ,tam tersi esinizi ,sizden sogutabilir, belli ki ailesine de duskun..
bi kere hic ailesinin arkasindan konusmayin, onlari kiskandiginizi hissettirmeyin, ailenizin ve ailesinin yaninda onu her zaman oldugundan daha cok el ustunde tutun..
ailesine bu denli duskun bi erkek, ailesinin sizi ne kadar ,kabullendigini, sevdigini gorurse, sizi daha cok kabullenip sevecektir..sizin onun ailesini sahiplendiginizi gordugunde ,o zaman bi aile olursunuz..
eşimde akşam gezmesini pek sevmiyo birde diziler yüzünden eve kapandık anti ssoyal olduk vallahi bir tek perşembe günü yok bir şey fatma gül varmış ben bakmadım hiç ona
birine gidilicekse perşembe gidiyoruz..
bence sölediklerini yaptıgımda onu tatamamen kaybedecegim.ben istiyorumki işten geldiginde nasılsın diye sorsun beni öpsün ama o kardeşlerini annesini düşünüyo onların peşinden koşuyo bende uzaktan onların birbiriyle öpüşmesini izliyorum onlarda doydugu zaman halini hatrını iyice sordugu zaman bana geliyo.bende ona bu soru sormaktan kendimi alamıyorum.kaynanamlar benim alt katımda outuruyo bu arada.
ne güzel bir topicmiş bu:) eşimi çok seviyorum ama tabi bazı huyları var hoşuma gitmeyen aslan burcu ve hep lider olma isteği var, ama ben de altta kalacak bir tip değilim bu yüzden ilişkimizde sürekli bir atraksiyon mevcut:86:
Benim eşim de "ekmeğin içi kilo yapıyor" diye ekmeğin içini çıkarır. Dışını yer önce.
Sonra ekmeğin içini de nutellayla yer.
İçi ile dışını ayrı yer yani kilo yapmasın diye, alem adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?