Eşinizin en çok sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleri

ben esimle iki gündür konusmiyorum....kafam cok bozuk.....yarin bide tüp bebek tedavisine basliyacagim böyle moralle ne olcaksa öyle aglamak istiyorumki icim icime sigmiyor
canım tedavilerin hayırlı olur inşallah
bizimde 8 sene sonra tedavisiz oldu
yeni evlendiğimde bir düşük oldu sonra birde hamile kalamamıştım neden olmadığı halde...

of nasil anlatim bosver kafam iste bozuk anlamiyor beni bende onu anlamiyorum
aman hakkimizda hayirlisi ne diyim artik ama ben gidipte özür dilemicem hic beklemesin

ya benim eşimde 2 defa kiltliyo bende sinirleniyorum bazen içimden

aman hakkimizda hayirlisi ne diyim artik ama ben gidipte özür dilemicem hic beklemesin
paylaşırsan belki yardımcı olabiliriz

ewet listeye devam edelim....
1 saat sonra geliyorum der ama en az 2 saat sonra gelir.
yemek hazır hadi gel dediğimde tamm geliyorum der ama kafadan bi 10 dk bekleriz
bi pazar günü evdeyim onda da dinleneyim demesine sinir oluyorumm...nasılsa çıkıcaz neden her hafta sölerki bunu

canım tedavilerin hayırlı olur inşallah
bizimde 8 sene sonra tedavisiz oldu
yeni evlendiğimde bir düşük oldu sonra birde hamile kalamamıştım neden olmadığı halde...

cok sagol canim benim2 kizim var hikayem cok uzun onun icin anlatirsam sabah olur .....sabahleyinde misafirler var kahvaltiya uykum hic yok neyseki kizlarim uyudu....yasim 26 21 yasinda

Ozur dileyerek girmeyin zaten, kafanizin bozuldugu olayi anlatin ona, icinde Sen kelimesi gecmesin ama, neden boyle oluyor, Ben sunu soyle yapiyorum, ondan mi oluyor? Anlayamadiginizi ozellikle anlatin, Olayin ozunde siz kendi dusuncenizi anlatin ama bu bir suclama konusmasi olmasin..

ayakta konusmayin ama araya gozyaslarinizida koyun,iciniz rahatlar hem, hem sizin ne kadar uzuldugunuzu gorur, yaptigi sey herneyse birdahakine aglayacaginiz aklina gelir, cok cesur giremez olaya ! (erkeler aglayan kadina dayanamiyor) yani surekli yapmayin tabi de ,cok sikistiniz mi acin cesmeleri, sut liman olsun hersey :90: inatlasan, kusen kadindan vazgeciyor erkekler bir sure sonra, duygularina dokunun derim ben

aynen canım ya
akşam 7 de yemek hazırdır eşim 7 de gelir bazen pijama giymesi traşı evi dolanıp kontrol etmesi 9 u bulur
tabi ben artık sinirlenmiyorum sabırla bekliyorum
sonra bir pazar günü kendime ayıramadım diyip durur ee biz bi pazar günü olsun çıkmıyalımmı yani dimi
bide akşam dizilerin sonlarına doğru uyuyo beni deli ediyo
beraber sonuna dek izleyelim iki yorum yapalım dimi..
bende kk ye gelip burdan yapıyorum yorumları..

Geldim Kızlar Merhaba...

Sabaha Dek Tabi Sohbet Ederiz.. Bayılırım..
Ama Bu Hafta Gündüz Çalışıyorum Bu Sebeple Erken Yatıyorum..
Haftaya Full Çekerim Merak Etmeyin.. Geceye Dönüyorum

Eşim Kilo Almıyor.. Çünkü Ekmek Yemez..
Sadece Kahvaltı da Yer Onunda İçini Oyar Kabak Gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim eşim de "ekmeğin içi kilo yapıyor" diye ekmeğin içini çıkarır. Dışını yer önce.
Sonra ekmeğin içini de nutellayla yer.
İçi ile dışını ayrı yer yani kilo yapmasın diye, alem adam..

vee az önce bir yenisini daha ekledi sevgili nişanlım, çevirmem gereken bi metin var ve benden daha iyi çeviri yaptığı kesin günlerdir söylüyorum tınmıyo sen çevirirken öğreneceksin diyor, çok sevgili yeğeni msj atmış amca benim çeviri ödevim var altından kalkamıyorum diye paşam onun ödevini çevirmeye gitti hemde benimki 20 sayfa onunki 100e yakın ayy sinir oldum sinirrrr

cnm ya tipik türk erkegi anlattıgın bende 10yıllık evliyim aylesine kesinlikle laf söyletmez söylersemde duymamazlıktan gelir hep onlar haklıdır ben yanlış anlamışımdır der aman bu erkekler varya ömrümüzü tüketiyolar farkında degiliz

canım bak benim eşim çok karışmaz ama ben artık insanları tanıdım çok açık giyinmiyorum yaka dekoltesi yada etekte dikkat ediyorum..

evt canım ben tesettürlüyüm ama evde bayanlar arasındada giydime karışıyor eee bende aççık giymiyomki sadece dışarda giyemedimi içimde uhte kalmasın diye evde giyiyorum sadece egomu tatmin etmek

aslada alışamazlar onlar aileleriyle evlidir.benim eşimde öyleydi ailesiyle bir olur beni suçlardı.şimdi onları seçti ailesi anasıymış ben neticede el mişim.ailesine girmen gerekiyor yoksa dış kapının dış mandalı olarak kalıyorsun.

açıklamana bayıldım bende çok eşimle böyle sorunlar yaşıyorum ama onu kimseyle paylaşamıyorum sebep buuuuuuuuuuuuuuuu

ohooooooo bizim perşembede var vadi günü kurtlar vadisi ama bende biraz arkadaşlara gidelim istiyorum ama yok adam eve geldimi kapanıp kalıyor

senle biz aynı sorunları yaşıyoruz arkadaşım işte bu sorun var ya geçmiyor sen bu duyguyu atamıyon bu adamın içine yerleşi ben şimdi eşim nerde gittimi panigi oluyorum ben siz gitmesine dayanamıyorum ama ilk başta olanlardan kaynaklanıyor bence eşinin gözünde onları iyice büyütme sonra adamlar çıldırıyor senin yapma dedigin şey onlARA cazip geliyor

ah cnm evlilikte sorun çıkmayan diyen zaten yalan söyler
zaten çok seviyoruz ama kusur kadı kızındada olur der lerya
ama burda içimizi döküyoruz ice çekiştiriyoz aman duymasınlar kısssssssssss

Nutella Değil de Nerdeyse Her Kahvaltıda Bal - Kaymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…