Eşinizin en sevdiği tarz ınız hangisi?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Eşinizin sizde en sevdiği tarz hangisidir?
Dekolte bir kıyafet mi,giydiğiniz jean ve tşörtünüzmü,ev haliniz mi,yoksa abiye kıyafetli haliniz mi?
Ve sizin en tuttuğunuz tarzınız?
Haydi işyerinmden çıkar ayak bir konu açtım,eve geçince tek tek okuyacağım bakalım kim nasıl?Şeniz

eşim spor giyinmeyi sever bende ona uyarım ve bu halimi beğenir:)))

eşim eşofman ve spor ayakkabı gimemden hoşlanır. Ama bunlar hiç benim tarzım değildir. Ben takım takıştırayım, süsleneyim, topuklular giyineyim isterim. Yani KOKOŞUM. En spor halimde bile bir kokoşluk yaparım muhakkak. Bu da benim tarzımmmmmm

Benim eşimde tayt ve üzerine giydiğim uzun tunikli halimi çok seviyor:asigim:
Bugün beni gene aynı tarz giydirdi,kottan yada takımdan daha ayrı oluyorsun diyor.
Bende bu halimi beğeniyorum ama eşim istiyor diye sürekli böyle giyinmek durumunda kalınca pek haz vermemeye başlıyor insana..

Ben en kötü halim dediğim durumlarda eşimden iltifat alırım , çok özenli olduğumu düşündüğüm durumlarda ise bir tepki alamam , tarz konusunda tam bir muammadayım , hangi halimi beğenir hiç bilmiyorum , ona sorsan herhalini derde..

ne kıyafet ne bişey,
sanırım bu hamile halime bayılıyor,
sürekli çok yakıştığını söyleyip duruyor
ve hep hamile kal sen diyor:))

Klasik tarz giyindiğimde beğeniyor. Evli havasına bürünüyorsun diyor :asigim:
Günlük olarak spor kıyafetleri tercih ettiğim için değişik geliyor gözüne :asigim:

ben spor giyiniyorum esimle 19 yasinda evlendim o 31 yasindaydi heralde takim elbise topuklu giyipp dolascak halim yo o klasik giyiniyodu spora dondu ben hala spor giyinmeye calisiyrm dugun dernek olursa azcik susleniyorum tamam oluyo iste

Benim eşim evde şeker gibi olmama bayılır, yaniz cicili bicili gecelikler falan.
Dışarda özellikle iş yarimde takım elbise giymem için zorlar beni.

Jean pantolonla birlikte giydiğim beyaz tişörtlerin bana çok yakıştığını söyler.
Boyum 1.75 bacak boyumda uzun, o öyle diyor işte...:asigim:

benim eşimde beni her halim le beğenir yakışmayan bişey olursa bunu kibarca söler bende onun her halini beğenirim ona yakışmayan bişey giydiğinde bende kibarca sölerim

Benim kocam bir alemsırnaşık şey
Kışın kalın kalın kazaklar giysem dünyalar onun olur. Çok üşürüm kıyamaz bana. Ben de hiç sevmem öyle sıkıcı giyinmeyi. Ama geçen gün annem yeni eşofman almış yumuşacık. Kocam eve geldiğinde bayıldı üzerimdeki eşofmana.:1hug:
Normalde dışarı çıktığımızda elbiselerimi çok beğenir ve bana çok yakıştırır. Her renk ve modelde hem yazlık hem de kışlık elbisem çoktur,ben de severim açıkçası..:icecream:

ben süsü,makyaj,saç felan çok önem veririm kışta olsa öyle kalın kat kat kazaklar giyemem yani biraz kokoşluktan hoşlanırım eşimde biraz sadeliği sever ama giyim tarzı olarak klasik giyimimi sever ve bana yakıştırır hafta sonlarıda birlikte spor giyiniriz :dance:

Benim eşim de sadelikten hoşlananlardan. Bi jean bi tişört giydiğimde dünyalar onun. Ama tabi bi düğünde, davette abiye ve hafif dekolte giymemden hoşlanır. Yerine ve zamanına göre yani.:kahve:

Benim Aşkim Benim Herhalimi çok Beyenir Ve Bende Onun Her Halini çok Beyenirim Giyim Tarzlarimizi Mekana Ve Zamana Göre Ayarlariz.

eşim benim süslenmeme tahammül bile edemiy..bide dekolte giydigimde çok kızıo..çok kıskanç ey allahım...çarşaf giydircek die korkuom..neler var kıskançlıgı bi duysanız..en sevdigi halim kapalı giyindigim zaman:)

benım nısanlım'da bana fıstıkyeşil rengını cok yakıstırır bakmaya doyamazyerimseniben ew halımı cok beğenır bırde bıze geldıgınde eşofmanlı felan hep dısarı cıktığımız ıcın çok suslusun der hep:roflol:heralde bu halım sade gelıyor ona...
kızlar bırde gelılık bakmaya gıttık aşkımla bır tane denedım aşkımada gösterdım bayıldı bana dıyorkı aşkım çok güzel oldun yaa,görseniz gözleri kamastı benı öyle beyazlar ıcınde görunce sen hep gelınlık giy diyor:roflol::roflol:
her halıyle her halının aşığıyım dıyor sımdıde:dance::asigim:

Back
X