Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya yerine göre değişiyo.... bazen jean , bazen abiye bazen zarif..... hepsine bayılıyo nereye gideceksek oraya göre aldığım tüm kıyafetleri beğenir hatta ona kılık alırkende ben seçerim zevkime güvenir...
benim aşkım kurban olduğum her halimi beeğenir benim.ama özel bir günse o gün kendime daha çok bakarım o da sen nesin böyle manken misin filan derrr her halimle beğenir beni..en sevdiği huyumsa zaten aşırı temiz olmam:d güzel olduğumu söylemesi için farklı olmama gerek yokk .. her zaman söylerr bunuu tabi şu da varr abiye filan giyinmişsem yada kıyafet olarak çok çok güzelsem kıskançlığından deli olur git çıkar derrr kısaca her tarzımı beğenir ama en memnun olduğu tarzım pantolon ve üzerine gömlek tunik s.giydiğim zamanlar işine geliyor çünküüü