eşinizin en sevdiğiniz huyu

öle bacım bacanak mühendis kardeşim mühendis kocam da öle yeminlen:):

kurana el bas. allah kitap çarpsın ki de. yoksam inanmam. nasıl olur ya, bu kadar mükemmel zeki bir aile.
küçükken neyle beslendiniz siz? yumurta çok iyi diolla doğru mu ki :26::26:

kurana el bas. allah kitap çarpsın ki de. yoksam inanmam. nasıl olur ya, bu kadar mükemmel zeki bir aile.
küçükken neyle beslendiniz siz? yumurta çok iyi diolla doğru mu ki :26::26:

allah vergisi anneden gelio napcan işte millet yan gelip yatarken biz sabaha kadar test çözdük şimdi sefasına çok göz dikilmesin hahahahha

bu konudan cok yıkım çıkar yazık oldu belki bende konu sahibine gelince konusuna bir diyeceğim yok ama ben insanlığın ne üniversiteye ne dereceye ne işe bakıldığını düşünüyorum ... ayıp etmişsin kişiliğinle derecenin ne alakası var eşime gelince o derece yapmış alanında

konuyu terk ediyorum.öyle görümcesi eltisi olmayan hatunla işim olmaz.birazdan ona tapan bir KV de çıkıverse köşeden...aman neme lazım yüreğim felan dayanmaz çatlayıveririm ortadan o yüzden

bye.........

konuyu terk ediyorum.öyle görümcesi eltisi olmayan hatunla işim olmaz.birazdan ona tapan bir KV de çıkıverse köşeden...aman neme lazım yüreğim felan dayanmaz çatlayıveririm ortadan o yüzden

bye.........

her halinle çatladın zaten arkadaşım ama hepsi doğru yani kv süperdir bana bayılır valla billa elti de yok görümce de:)

işin gırgırı geride kaldı. soğuk gerçek,kapı gibi yüzüme çarpıyor... bannnnn!!
sevgili mune..
benibanlamaonlarıbanla

Son düzenleme:
Konunuzun yeri Bdv yerine geyik topiği.

Forum kuralları belli olduğu halde niye buraya konu açtınız?

eşimin en sevdiğim özelliği ; benim gibi muhteşem ötesi bir hanfendiyle evli olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…