eşinizin en sevdiğiniz huyu

Konunuzun yeri Bdv yerine geyik topiği.

Forum kuralları belli olduğu halde niye buraya konu açtınız?

eşimin en sevdiğim özelliği ; benim gibi muhteşem ötesi bir hanfendiyle evli olması

ne güzel takdir ettim sana tırtılınla mutluluklar o zaman

nedir bu ban? banada ban'ar maz değil mi.. vallahi ben bdv okuyordum sonra buraya girip çıkamadım başım döndü gözüm karardı sonra gülme krizi ard arda ardını alamadım valla
eşimin en sevdiğim huyu
beni çok sevmesi

amca kzıım hukukçu teyze oğlum doktor buna da yeminlen:)))

ben burdaki acizlere daha çok acıdım kendi halimden memnunum cnm

konunun bu halde oldugunu bilmeden girdim,
eyvah eyvah dedim!
ve siz gercekten boyle dusunuyorsunuz...

hep zeki degil akıllı insanlarla iliski kurmak gerektigini soylemisimdir,
bu yazdıklarınız kanıtı gibi.

ben 5 saatiir gülüyorum allah hepsinden razı olsun

konunun bu halde oldugunu bilmeden girdim,
eyvah eyvah dedim!
ve siz gercekten boyle dusunuyorsunuz...

hep zeki degil akıllı insanlarla iliski kurmak gerektigini soylemisimdir,
bu yazdıklarınız kanıtı gibi.

konuyu bu hale getiren buraki hatunlar düzgün cvp yazsalardı byle olmazdı bi baştan bak baklım

konuyu bu hale getiren buraki hatunlar düzgün cvp yazsalardı byle olmazdı bi baştan bak baklım

Millete çamur atmanıza gerek yok
Bir değil iki değil kaç konunuz böyle
Hatta birinde ileri gidip birine 'manyağa bak' demişsiniz
Diploma başka şey edep başka işte
Yol yordam öğrenmiş olsanız zaten dert bölümüne hadi kocişlerimizi övelim diye konu açmazsınız

Hala konuşabiliyosunuz ya pes..

hay maşallah hemde 108811000099610 kere bu dediklerini kız halimle ben bile yapmıyorum

isteyen istedigini yazsın bana, megalomanlasmak insanın icinden gelen bir sey,
saka yollu soru sormakla bir tutulur gelmiyor.

muhendismissiniz anlarsınız;
bilgi yarıcap gibidir, o arttıkca hacmimizin/dagarcıgımızın ne kadar bos oldugunu farketmek gerektigini dusunurum hep.

neyse, iyi eglenceler...

Ne kocalar var arkadaş yaa:26::26::26:
ama bende bu konu buraya uygun olmadgını düşünüyorum.adı üstünde 'bir Derdim var' !

Birde cevap yazan üyeye ''manyak'' diyorsunuz..
Sonrada bizlere aciz diyorsun..
Biraz saygı diyoruz değilmi,

sorunlumusun kaşınıyormusun sanane ben açmak istiyorum böle bir konu evet havalıyım var mı manyağa bak

bence de kavga etmeyi bırakın bakiimm hımmm

Yazıların sol altında çok değişik bir buton var. üçgen şeklinde içinde beyaz bir ünlem var. Adı Kötü İçerik Bildir butonu. Amacı küfür ve hakaretin yanında, eğer bir konu bir bölüme ait değilse bunu da bildirmemize yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…