- 6 Aralık 2009
- 6.224
- 2.940
- 723
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
kızlar sizce eşlerimizin sinirli olduklarında huylarına mı gitmeliyiz....
onları yatıştırmakmı gerekir o an için
masallah benim esim kolay kolay sinirlenmez cok sakindir.ama sinirlenincede kimseyi tanimaz.
baskasina sinirlenmisse yatistiriyorum ben seviyorum,öpüyorum
ama bana sinirlenmisse ki ben daha cok sinirli olurum yatak odama gidip uzaniyorum.
hem ben yatisiyorum hem o.
sonra kuzu kuzu yanima geliyorŞeniz
En sinir olduğum huyu bazı şeyleriini benimle paylaşmaması.mesela ben işteyken yada evde yokken bi konu olur benimle paylaşmaz.en son duyarım neden sölemedin bana dediğimnde nebiliim aşkım hiç aklıma gelmedi der.klava: hani biz bayanlar genelde bişi olduğunda hemen kocamıza söleriz ama kocalarımızda böle bi huy yok :icecream:
hmm belki üzülmeni istemiyodur cnm
topiğin hayırlı olsun canım
eşimin beni en sinir eden huyu beni dükkanda saatlerce bekletmesidirakşamları işe gider ben dükkanda bekliyo olurum ararım hadi nezaman gelcen birazdan işim bitiyo der gene ararım az kaldı der beni çıldırtır delikafaduldenbenim işim uzun sürcek sen eve git demez lmaz:bazı akşamlar dokuzbuçuğa kadar beklediğim olmuşturÇok üzgünüm çoook tabi gelince bi kavga bütün sinirimi çıkarırımalsanaalsanasmileÇok üzgünüm çoook:dilcikar:
hmm belki üzülmeni istemiyodur cnm
yok be cnm ortada çokta önemli bişi olmasada ben herşeyini benimle paylaşsın istiyorum.eşimin birilerine veya bana bişi anlatma gibi bi huyu yoktur :gitme:
Fazla iyi ve toz pembe bakması.
Ona göre kimse kötü birşey düşünemez ve kötü birşey yapamaz.
Keşke hayat bu kadar güzel olsa.
ben esimin tartisma aninda susmasina..veya laf atip kacmasina yani kusmesine cildiriyorummmmmmmmmmmmmmmm!!!alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?