Eşinizin en sevmediğiniz huyu hangisidir?

Fazla iyi ve toz pembe bakması.
Ona göre kimse kötü birşey düşünemez ve kötü birşey yapamaz.
Keşke hayat bu kadar güzel olsa.

kızlar sizce eşlerimizin sinirli olduklarında huylarına mı gitmeliyiz....
onları yatıştırmakmı gerekir o an için

masallah benim esim kolay kolay sinirlenmez cok sakindir.ama sinirlenincede kimseyi tanimaz.
baskasina sinirlenmisse yatistiriyorum ben seviyorum,öpüyorum
ama bana sinirlenmisse ki ben daha cok sinirli olurum yatak odama gidip uzaniyorum.
hem ben yatisiyorum hem o.
sonra kuzu kuzu yanima geliyorŞeniz

erkekler birbirine çok benziyo galiba...
okuduklarım bi çok kişinin aynı şeylerden müzdarip olduğu..

ohh hayatım bazı şeyler oturmuş desene sizde..
böyle olabilmek önemli zaten birbirlerine girmeleri eşlerin hiç hoş değil..
biz eskiden çok yapardık bunu..ama artık çeki düzen vericem kendime..

ben sinirli olduğumdada çok bağarırım eşimde hemen yatıştırır beni ama ben onu yatıştıramıyorum ikimizde sinirli olmuyo..
kendisini törpülesin biraz yaa...

ay napcam hala anlamadım ki
susuyorum daha çok sinrleniyor
odadan çıkıyorum benim lafım bitmedi diyo
ben başlıyorum bağırmaya bu seferde kavga büyüyoo kaydirigubbakcemile3

ama sonunda yolunu buldum terapiye gidiyo şimdi artık çok iyi susmasını öğrendi galiba kaydirigubbakcemile3

hadi ya terapiye gitmesi çok güzel..benim eşimde susarım susma der..konuşurum bu böyle değil der susmak uzatmamak en iyisi bazen onun duymak istediklerini söylemek istemiyorum belkide..
benim doğrularım olamazmı..hiç ama hiç..neyseki yinede anlayışlı kimilerine göre..

En sinir olduğum huyu bazı şeyleriini benimle paylaşmaması.mesela ben işteyken yada evde yokken bi konu olur benimle paylaşmaz.en son duyarım neden sölemedin bana dediğimnde nebiliim aşkım hiç aklıma gelmedi der.klava: hani biz bayanlar genelde bişi olduğunda hemen kocamıza söleriz ama kocalarımızda böle bi huy yok :icecream:

hmm belki üzülmeni istemiyodur cnm

temizlik ve simetrik hastası her yaptığı iş düzgün yapar

ay benimkinde de var bu huy. ararım ne zaman geliceksin diye 10 dak. ya geliyorum der
1 saat sonra gelir. hasta eder beni. ya de işte 1 saat daha işim var diye dimi.
dağınıktı çok birde o huyuna sinir olurdum. onu hallettik.
artık dikkat ediyo. şu bekletmeyi de bir halletsek

hmm belki üzülmeni istemiyodur cnm

yok be cnm ortada çokta önemli bişi olmasada ben herşeyini benimle paylaşsın istiyorum.eşimin birilerine veya bana bişi anlatma gibi bi huyu yoktur :gitme:

ben esimin tartisma aninda susmasina..veya laf atip kacmasina yani kusmesine cildiriyorummmmmmmmmmmmmmmm!!!alsanaalsanasmile

küser 5 dk sonra hiçbişi olmamış gibi konuşmaya başlar
aşırı derecede uyuşuktur kalkana kadar saatler geçer
masaya yemeği hazırlarım yemek buz gibi olur gelene kadar
bi yere giderken ben hazırlanırım kocamın hazırlanmasını beklerim çok yavaştır

eşimin en sevmediğim huyları, çok kitap okuması,kendinin vazgeçilmez görmesi,espri anlayışının olmaması,kitaplarını benden daha çok sevmesi, bu yüzden kitaplarının bazılarını asimile ettim..
o sayısal zeka, ben sözel zeka, o asosyal ben sosyal...
o deli ben deli geçinip gidiyoruz işte:)))

Fazla iyi ve toz pembe bakması.
Ona göre kimse kötü birşey düşünemez ve kötü birşey yapamaz.
Keşke hayat bu kadar güzel olsa.

benim eşim de böyle. herkes iyidir.kötü insan yoktur ona göre. kendisine yanlış yapılsa bile her insan hata yapabilir mantığında. (yaşından belki bilmiyorum. 24 yaşında)
fazla iyi niyetli
futbol hastası
soru sorarım cevap alamam, konuşmayı sevmez fazla. ama arkadaşlarının yanında espriler havada uçuşur. (beni de öyle tavladı zaten :) )
giysilerine ütü yaptırmak istemez (benim işime geliyo ama ele güne karşı aaa)
fazlasıyla hayvan dostu ( 2 tavşanımız vardı öldü, balıklarımız ve muhabbet kuşumuz var.onay versem yarına köpek de girer eve)
sinirlenince gözü hiçbirşey görmez.birkaç kırıp dökme vukuatı oldu.
neyse başınızı ağrıtmayayım.say say biter mi.
gülün bile dikeni varken.

kendini çok anlayışlı çok açıksözlü hiçbirşeye alınmayan küsmeyen biri sanması ve

aslında aşırı alıngan küsen ve kapalı yani hiçbirşeyini paylaşmayan (annesi hariç) biri olması ve bunu söylediğimde aşırı derecede şaşırması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…