- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
kendini çok anlayışlı çok açıksözlü hiçbirşeye alınmayan küsmeyen biri sanması ve
aslında aşırı alıngan küsen ve kapalı yani hiçbirşeyini paylaşmayan (annesi hariç) biri olması ve bunu söylediğimde aşırı derecede şaşırması
bundanda biraz var bnimkinde
temizlik ve simetrik hastası her yaptığı iş düzgün yapar
eşimin en sevmediğim huyu,çok var hangisini sayayım dermişim :))en çok sinir olduğum hasta olması daha doğrusu hastalığını abartması.bi başı ağrısa yatakdöşek yatar,naz yapar,hatta vasiyet bile yazdığı oldu :)şimdi eşim bi hapşırsa heemn panik oluyo valla.hiç çelilmiyo hastalığı.sensakın hasta olma senin hastalıkların bana gelsin diyom :)
ohh hayatım bazı şeyler oturmuş desene sizde..
böyle olabilmek önemli zaten birbirlerine girmeleri eşlerin hiç hoş değil..
biz eskiden çok yapardık bunu..ama artık çeki düzen vericem kendime..
ben sinirli olduğumdada çok bağarırım eşimde hemen yatıştırır beni ama ben onu yatıştıramıyorum ikimizde sinirli olmuyo..
kendisini törpülesin biraz yaa...
En sinir olduğum huyu bazı şeyleriini benimle paylaşmaması.mesela ben işteyken yada evde yokken bi konu olur benimle paylaşmaz.en son duyarım neden sölemedin bana dediğimnde nebiliim aşkım hiç aklıma gelmedi der.klava: hani biz bayanlar genelde bişi olduğunda hemen kocamıza söleriz ama kocalarımızda böle bi huy yok :icecream:
bence üzümemek değilde
unutkanlıktan erkekler ayrıntılara önem vermezler
ama kadınlar ayrıntıda gizlidir aklinialirimsmile :dance:
ayy cnm yaa süpersinn aynen yazdığın gibikaydirigubbakcemile3 hiç ayrıntılara önem vermez ama biz her detayını öğrenmek isterizkaydirigubbakcemile5
a.s. değil mi ama olumunekankayizsmile
valla hepsi aynı yapcak bişe yok
tek çözüm gardiyan gibi sorgulama :teytey:
bugün bana anlatacağın bişey varmı kocacımmmm kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?