- 8 Nisan 2021
- 122
- 62
- 13
- Konu Sahibi neguzelbirben
-
sen de yanına bir arkadaş bul, aynı otelde 2 kız takılın. Yüzüne bakma lobide yemekte denk gelirsenÇok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
pandemi cıktı o bu cıktı daha biz dogru düzgün gezemedik.
Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.
Siz olsanız izin verir miydiniz ?
sinir oldum ya ne alaka biz gidelim niye arkadaslarınla yani
Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.
Ne yapmalıyım bilemedim ..
Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !
"Tek şartla sorun çıkartmam, ben de bu yaz arkadaşlarımla giderim" de, sonra ne sen ona karış ne o sana karışsınBen gitmek istesem asla izin vermez eminim !
Tatilin hası tek gidilendir de diyecektim aslında, ama tırstım tepkiden."Tek şartla sorun çıkartmam, ben de bu yaz arkadaşlarımla giderim" de, sonra ne sen ona karış ne o sana karışsın
Evlilik demek hapishane demek mi ya, evlenen bir daha ömür billah eşiyle dostuyla birkaç gün takilamaz mi??
Ben olsam iyi eğlenceler, güneş kremi almayı unutma derdim herhalde (sevgilisine ucuz Tayland uçak bileti arayan bir insanım)
Sonuçta tatile g.t izlemeye giden bir serefsizse zaten yanımda da yapar yapacağını. Ama eşiyle dostuyla havuzda eğlenmek, geceler boyu içip kendini genç hissedeceği birkaç gün için gidiyorsa bunda ne sıkıntı var ki??
Haaa bu arada size izin vermemesi mesele. O da gitsin siz de gidin. İnanın size de iyi gelir. Benim annem, babam olmadan yurtdışına tura bile gider yani, ne demek izin vermemek.
Evlilik hapishane mi de izin kağıdı bu kadar zor olsun?
Benim eşimde arkadaşlarıyla evliyken gitmişti tatile. Bu benim için sorun olmadı. Kendime güvenim vardı çünkü.
asla gidemez gitmezde zaten çok saçma tatil yapılacaksa birlikte yapılır arkadaşları evliyse eşleriyle hepiniz beraber gidinÇok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.
Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.
Güvensizlik yoksa ben bi problem göremedim . Arada arkadaslarimizla ve arkadaslariyla takılma herkesin hakkı . Bunun icin ne izin isterim ne izin veririm o ne demek ki oyle veli miyiz biz . Kendin icin izin vermez demişsin . Daha önce vermedi mi bu senin varsayimin mı ?Çok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
8 aylık evli biri için normal değil. Herkes izin veririm demiş ama cicim ayında olduğunuzu unutmuş.
Biraz zaman geçince bende izin veririm tabiiki benim kölem değil ama oda bana karışmayacaksa. Kendi her haltı yiyip karısının evden çıkmasına müsaade etmeyenlere ayarım zaten.
Kendimden örnekleyeyim..Esim her zaman kendimi öncelikli hissettirdi.Hani insan bazen sohbetini bile özler ve "arkadasinla saatlerce konusuyorsun eve gelince televizyon karsisinda uyukluyorsun"der ya..hah iste herşeyi esimle oncelikli olarak sevgiliyken ve esimken yasadigim icin arkadaslari ile tatile gitmesine asla karismadim.Çok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
ben izin veririm. hele ki evli beylerle hiç sorun çıkarmam. bekar arkadaş olsa da gidebilir hadsiz biri değilse. bu çok çok normal bence.Çok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
Gidememeniz için hiç bir sebep yok.Ayrıca ben niye gidemiyorum mesela
Size izin vermese peki ?
Kendimden örnekleyeyim..Esim her zaman kendimi öncelikli hissettirdi.Hani insan bazen sohbetini bile özler ve "arkadasinla saatlerce konusuyorsun eve gelince televizyon karsisinda uyukluyorsun"der ya..hah iste herşeyi esimle oncelikli olarak sevgiliyken ve esimken yasadigim icin arkadaslari ile tatile gitmesine asla karismadim.
8 ay olmus evleneli ve zaten pandemi var vakit geciremediniz gezemediniz..Bana durum ve zamana göre degerlendirdigimde haklı geldi öfken..Sadece bunu esine söylerken rizam yok tarzinda degilde durumu anlamasi ve kendisinin düşünmesi icin farklı cumleler secmelisin belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?