Eşinizin erkek arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin verir misiniz Evli bayanlar bakın lütfen

Birakin gitsin ya bende 8 aylik evliyim esim italya da suan isi geregi.. hic aklima gelmedi gidemezsin demek. Cidden esiniz o mesajlara bosanalim bence diye donmemisse bu adamin kiymetini bilin. Esle gezmek baska arkadasla gezmek baska. Adami bu eglenceden alikoyunca ne o ne siz ne de esinizin arklari mutlu olucak.
Ayrica o bana asla izin vermez demissiniz. Istediniz mi cidden. Birakin gitsin yarin o da sizin bi isteginizi geri cevirmez. Takilirsiniz arkadaslarinizla

Size izin vermese peki ?
Bu çok saçma zaten. Bu kısmı sonradan gördüm. Yeni evlisiniz lütfen eşim olmadan birsey yapamam diyenlerden olmayın.
Ciddi şekilde konuşun, hatta onun yanında rezervasyon yaptırın. Sen gidersen ben de giderim diye. Ve giderse siz de gerçekten gidin tatile 2 gün keyfinize bakarsınız.

Eşim benimle hiçbir konuda inatlaşamaz. Evliliğin ilk yılında hamileydim evde oturup ağlardım, benimle neden gezmiyorsun arkadaşlarınla çıkıyorsun diye. O da umursamazdı.
2.yılımızda bebek varken de her akşam çıkmaya başladı. Bende sıkılıyorum gezeceğim dediğimde haftasonu gezdiririm diyordu. Bu cümle aslında ne kadar büyük bir hakaret. Benimle vakit geçirmek istemiyor çocuk gibi gezdirecekmiş.
Bunu duyduktan sonra tamam dedim. Sen keyfine bak, bende keyfime bakacağım.

Akşam 22.00gibi dışarıdan geldiğinde hazırlanıp bende dışarı çıkmaya başladım. Çocuğa bakıyor tabi ben gelene kadar.O saatte gidecek yerde yok. 1 veya 2 saat otobüs terminalinde bankta oturup eve geliyordum. Sanki sokaklarda dolaşıp gelmiş gibi.
Aklı çıkacaktı korkudan. Peşimden de gelemiyor çocuk var. Benimle asla inatlaşmaz çünkü dediğimi yapacağımı anladı.
Evliliğin ilk yılı baskın çıkmaya çalışıyor erkek nedense. Yeni evli olduğunuz için bunu yazdım.
Bizim durumlar 2.yıldan sonra düzeldi. 11 senelik evliyiz. Sizi kısıtlamasına da müsaade etmeyin. Birsey ya doğrudur ya yanlıştır. Doğruysa ikinizde yapabilirsiniz, yanlışsa ikinizde yapmamalısınız.

Son düzenleme:
Sizin de kız arkadaşlarınızla gitmenize karışmıyorsa sorun yok gidebilir

İş arkadasimiza (güvenilir biri) ev taşıyoruz diye evden çıkıp sonra da eşini arayıp "işimiz bitmedi ya burada kalıyoruz"deyip aslında taşıma olayı ile alakssi olmayan bir yerde başka bir iş arkadaşının evinde birer kadınla ilişkiye giren iş arkadaşımdan sonra hiçbir erkeğe güvenmem

ne. nedir yani? konu sahibinin eşi için demiyorum tabii bu benim kendi art niyetim, kendi şeytan düşüncemdir ama bana masum

Çokkkk teşekkür ederimmm

Faydalandım..

Evet belki de yeni evli olmamızıın verdiği bir şey bu

5 erkek neden böyle bir tatil uygun görmüşler kendilerine

yani şirket bedava tatil ayarladı ama iş arkadaşları ile gidecekler deseniz olur tabii der geçerdim

lakin şu pandemide herkes evde bunalmışken eşleri evde bırakıp tatile gitme planı benim hoşuma gitmedi

ha benim de var 10 gün kimsesiz tatil hayalim de hayata geçirmek zor

Gel bizde seninle tatile gidelim 10 gün

ben 9 yıllık evliyim. kendim arkadaşlarımla da ailemle de yurtiçi yurtdışı da gezmeye gittim, eşim de gitti. birbirimizden asla izin almayız zira evlilik birbirinin malı olmak demek değil, hayat arkadaşı olmak demektir. iki kişinin de birbirinden ayrı bir sosyal hayatı olmalıdır..
tabi ki bu durum karşılıklı olduğunda söz konusudur. ben gideyim o gitmesin, karım evde otursun ben erkeğim giderim gibi bir durum asla kabul edilemez.
senin gitmene laf söyleyecek adam kendi de gidemez bu kadar basittir.
hem senin gitmene izin vermeyip, hem de senin rızan olmadan arkadaşları ile tatile gidecekse, döndüğünde bulacağı şey kapalı bir kapı ve boş bir ev olmalıdır..

Hoştsun ordan. Sana izin vermez ama kendi gidecek öyle mi. Bende arkadaşlarımla gidiyorum aynı tarihlerde diyeceksin. İzin vermeyip kendi giderse gittiğin gün mahkemeye başvurumu yapıyorum diyosun. Yok öyle yağma.

Benimki de yaptı gitme dedim gitti. Defalarca. Şimdi geri dönüp bakınca kabul etmediği gibi beni Gecmişi biriktirip kusmakla sucluyor.
Kimi insan evliliğe entegre olamıyor kimi insanın ömrü de karsısında kimi toparlayıp ondan bir eş çıkarmaya calışmak la geciyor. İnsallah evliliğini idrak eder ve en büyük baglılıgını en değerlisin sunar (karısı razı olarak tatile gidebilir ben rızasız olandan bahsediyordum. Her ilişkinin dinamikleri farklıdır.)

Henüz 8 aylık evli birinin arkadaşlarıyla eğlence amaçlı yatılı olarak tatile gitmesi doğru gelmedi bana..aradan zaman geçer yıllar geçer o zaman belki ama yinede tatil otel gibi yerlere evli kişi eşiyle gider .kendinizi üzmeyin hiç gitmek istiyorsa gitsin madem hiç arayipta sormayın bile..Mesela benim eşim banada izin vermez hiç böyle bir durum yaşanmadı aramızda ama bilirim izin vermez ama kendinde gitmez onuda bilirim..herkesin düşünce yapısı farklı sizin eşiniz madem normal karsiliyosa bu durumlari sizede izin vermeli sizde istediğiniz zaman arkadaşlarınızı alıp gidebilmelisiniz..

Bence tek problem size izin vermemesi. Arkadaşla gidilen tatilin yeri ayrı eşle gidilenin ayrı. Eşler birbirinin hayatındaki her noktada olmak zorunda değil. İlla her zaman birlikte olalım zorlaması hoş değil. Ama başta dediğim gibi asıl sorun onun giderken sizin gidemiyor oluşunuz. Ben olsam bunun için konu açardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…