- 18 Aralık 2018
- 2.513
- 8.775
- 158
- Konu Sahibi neguzelbirben
-
Beni de alsanıza hanımlar ben de gerçekten patlamak üzereyim, biri üzerime tatil atsın diye ölüyorum resmenKoca danalarımız var onlar bakıversinler.
Bende işteyim ama bende çok bunaldım.
Cidden tatile ihtiyacım var :/
Gidebilir..
6 aylik falan evliydik arkadasiyla tatile gitti.. Hem de Rusya'ya .Sonrasinda yine arkadasiyla Amerika'ya gitti.
Dubai'ye ve bazi ortadogu ulkelerine falan gitti.
Yapacak olan burnumun dibinde de yapar. O nedenle kisitlamanin anlami yok..
Ama ben de istedigimde arkadaslarimla ya da yalniz gidebilirim..
Eger bana izin vermeyip kendisi gitmeye kalksaydi kafasini kopartip kelle corbasi yapardim
Baska ulkelere gittik ama Rusya ve Amerika'ya birlikte gitmedik. Hicbir yere gitmeseydik ben de sinir olurdum sanirim.Peki amerikaya rusyaya beraber de gittiniz mi? Yani siz de gitmek istemediniz mi? Benim hiç gitmediğim yere bensiz gitse çıldırırım kıskançlıktan
Evettt aynenn birlikte de gittiniz mi ?
Önce benle bi gitsin noluyo derdim vala :)
Diger arkadasa yazdigim cevabi ekleyeyimBaska ulkelere gittik ama Rusya ve Amerika'ya birlikte gitmedik. Hicbir yere gitmeseydik ben de sinir olurdum sanirim.
Amerika'dan ben ilk seferde vize reddi aldim o da arkadasiyla gitti. Rusya'ya da hem gezmek hem de dunya kupasini izlemek icin gitti. Futbolla aram yok istek duymadim acikcasi.
Yalniz itiraf etmem gerekirse Rusya'ya giderken rahattim ama sonrasinda hafif kiskandimCunku attigi fotograf ve videolarin arka planinda tas gibi hatunlar vardi. Boyle puruzsuz pamuk gibi beyaz/bugday tenli uzun sari sacli renkli gozlu falan
Ama yine gitmek istese gitme demem. Guveniyorum, aldatacagini sanmiyorum, o karakterde bir insan degil.
Balayı hariç gitmedik tatile
Aynen. Dinlemeyip giden adam döndüğünde evdekini evde bulamamali. Toto isterim toto o vurdumduymazliga ben. Cok yüz veriolar bu erkeklere ya. Aldikca fazlasini isterler ustelik doyumsuz sacma sapan bi canli erkek :)Bende sinirlendiğim için yorumların tamamını okuyamadım.
Eşinizle severek mi evlendiniz ? Ne demek gitme desemde dinlemeyecek gidecek. 2 günlük tatil, hayat arkadaşından ailesinden eşinden aynı yatağı paylaştığı kadından daha mı değerliymiş. Evlenmeseymiş o zaman bu kadar arkadaşlarıyla tatil sevdalısıysa.
Oburlerinin de mi karilari gelio, yoksa kontenjan sana mi özel?Ben de gidiyorum onunla arkadaşlar tatile :)
Niye sizinle gitmiyor?Çok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
pandemi cıktı o bu cıktı daha biz dogru düzgün gezemedik.
Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.
Siz olsanız izin verir miydiniz ?
sinir oldum ya ne alaka biz gidelim niye arkadaslarınla yani
Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.
Ne yapmalıyım bilemedim ..
Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?