- Konu Sahibi neguzelbirben
-
Yazıyor aslında bana izin vermeme durumu yazımdaAyrintilari neden sonra yaziyorsunuz ki.
Size izin vermiyorsa ve daha birlikte tatile cikmamişken ne işi var iş arkadaslariyla.
Huzur muzur vermezdim boyle adama.
aslında evli bir insanın eşi olmadan tatile gitmesi çok absürd bir durum değil.
ama siz 8 aylık evlisiniz, birlikte tatile gittiniz mi hiç?
eğer gitmediyseniz adam benimle evliyken ilk tatilini iş arkadaşları ile yapacaksa büyük olay çıkardı.
ama benimle de tatile gitmiştir, benim de kız arkadaşlarımla gitmeme karışmıyordur o zaman gidebilir.
aksi durumda olmaz.
ben başka şeyler düşünürüm çünkü üstte saydıklarım gibi çifte standart uygularsa.
böyle bir adamla evliliğimi gözden geçirirdim o şartlar altında, boşanmaya kadar giderdi. beni mutsuz eden adamla niye evli kalayım?
çocuk, gebelik yok diye tahmin ediyorum.
Evet daha cok yeniyiz.
Ve biz bi gidelim sonra yine giderse gitsin tabi kendisi.
Ayrıca ben niye gidemiyorum mesela
Sen niye gidemiyorsun? Çünkü daha henüz evlendiğinin farkında değil. Bekar takılıyor.
Ben yerinde olsam kendine ayırdığı kadar bir bütçede kendime alır tek başıma mis gibi tatil yaparım o tatildeyken.
Siz gidemediginiz ve birlikte hic gitmediginiz icin yada program yapmadiginiz icin sorun olurdu. Ama arkadaslarina hayir diyemediyse ve sizle de plana yanasiyorsa yinede esnek olabilirsiniz. Yoksa normal sartlarda tabiki gidebilir
ülkede insanların yılda bir kez tatil yaptığını düşünürsek aslında balayı + 1 tatil aynı sene içinde zor gibi duruyor pandemiyi de düşününce. ekonomik durumunuzu bilemem tabii. ben kızmanızı anlıyor ve size hak veriyorum. çok yeni evlisiniz. yeni evli bir adam zaten gün içinde benden çok gördüğü evli barklı adamlarla 2 gün ne tatili istiyor yani? 1 hafta dese hadi gerçekten dinlenmeye ihtiyacı var derim de 2 gün zaten çok az, yorulmaya değmez. amaç ne yani? bence bu işin içinde diğer arkadaşlarının çok etkisi var. onlar bir şekilde eşlerini ezip gidebiliyorlar sizinki ben de gidicem moduna girmiş olabilir.Balayı hariç gitmedik tatile
Gidecek bir kız arkadas bulsam hemen giderdim
Ama cevremdekilerin esleri izin vermez kızlarla tatile gitmeme.
gidecek bi arkadas bulsam belkiii
kadın ve erkek evlenince birbirlerinin sahibi olmuyorlar. Hiçbir zaman kısasa kısas sen öyle yaptın ben böyle yaparım durumlarına girmem. Bana tatile gidemezsin diyemez mesela. İlişki dinamikleri burada devreye giriyor. Ben arkadaşlarımla tatile gitmek isterim ve bu özgürlüğümü destekleyecek biri ile beraber olur evlenirim. Sizde öyle yapmışsınız. Siz izin vermek istemiyor hatta giderse mesajlarla rahatsız etme düşüncesine giriyor olabilirsiniz. İşte tamda bundan eşinizde sizin tatile gitmenizi istemiyor. Çünkü siz hayattan istediklerinize göre bir evlilik yapmışsınız ama şuan eşiniz bundan sapmak istiyor. Bu durumda kavgaya strese gerek yok. eşiniz hayattan istediklerinde değişiklik yapabiliyorsa sizde yapabilirsiniz. Mesela ondan izin almazsınız. Yetişkiniz öyle değil mi?Size izin vermese peki ?
kadın ve erkek evlenince birbirlerinin sahibi olmuyorlar. Hiçbir zaman kısasa kısas sen öyle yaptın ben böyle yaparım durumlarına girmem. Bana tatile gidemezsin diyemez mesela. İlişki dinamikleri burada devreye giriyor. Ben arkadaşlarımla tatile gitmek isterim ve bu özgürlüğümü destekleyecek biri ile beraber olur evlenirim. Sizde öyle yapmışsınız. Siz izin vermek istemiyor hatta giderse mesajlarla rahatsız etme düşüncesine giriyor olabilirsiniz. İşte tamda bundan eşinizde sizin tatile gitmenizi istemiyor. Çünkü siz hayattan istediklerinize göre bir evlilik yapmışsınız ama şuan eşiniz bundan sapmak istiyor. Bu durumda kavgaya strese gerek yok. eşiniz hayattan istediklerinde değişiklik yapabiliyorsa sizde yapabilirsiniz. Mesela ondan izin almazsınız. Yetişkiniz öyle değil mi?
Yazıyor aslında bana izin vermeme durumu yazımda
Ozaman o da gidemez.Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !
Kendinizi üzmeyin.Tam tersi giderse hic bir sekilde iletişim kurmam onunla içimden gelmiyor.
mesajla rahatsız etmek falan cok gereksiz istemediğimi bile bile gidiyorsa
++++++1Ahh duzgun okumamisim oyleyse, kusura bakma.
Size izin vermedigi yere izin vermeyin bence. Kimbilir ne yapmaya gidiyorlar da size izin vermiyor. Bu konularda kisi kendinden bilir işi emin olun size izin vermedigi biseyi yapiyorsa iyi bisey yapmiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?