Eşinizin erkek arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin verir misiniz Evli bayanlar bakın lütfen

aslında evli bir insanın eşi olmadan tatile gitmesi çok absürd bir durum değil.
ama siz 8 aylık evlisiniz, birlikte tatile gittiniz mi hiç?
eğer gitmediyseniz adam benimle evliyken ilk tatilini iş arkadaşları ile yapacaksa büyük olay çıkardı.
ama benimle de tatile gitmiştir, benim de kız arkadaşlarımla gitmeme karışmıyordur o zaman gidebilir.
aksi durumda olmaz.
ben başka şeyler düşünürüm çünkü üstte saydıklarım gibi çifte standart uygularsa.
böyle bir adamla evliliğimi gözden geçirirdim o şartlar altında, boşanmaya kadar giderdi. beni mutsuz eden adamla niye evli kalayım?
çocuk, gebelik yok diye tahmin ediyorum.

Balayı hariç gitmedik tatile

Evet daha cok yeniyiz.

Ve biz bi gidelim sonra yine giderse gitsin tabi kendisi.

Ayrıca ben niye gidemiyorum mesela

Sen niye gidemiyorsun? Çünkü daha henüz evlendiğinin farkında değil. Bekar takılıyor.
Ben yerinde olsam kendine ayırdığı kadar bir bütçede kendime alır tek başıma mis gibi tatil yaparım o tatildeyken.

Gidecek bir kız arkadas bulsam hemen giderdim

Ama cevremdekilerin esleri izin vermez kızlarla tatile gitmeme.

gidecek bi arkadas bulsam belkiii

Siz gidemediginiz ve birlikte hic gitmediginiz icin yada program yapmadiginiz icin sorun olurdu. Ama arkadaslarina hayir diyemediyse ve sizle de plana yanasiyorsa yinede esnek olabilirsiniz. Yoksa normal sartlarda tabiki gidebilir

Siz gidemediginiz ve birlikte hic gitmediginiz icin yada program yapmadiginiz icin sorun olurdu. Ama arkadaslarina hayir diyemediyse ve sizle de plana yanasiyorsa yinede esnek olabilirsiniz. Yoksa normal sartlarda tabiki gidebilir

Sonrasında seninle de gidicez her yer bi açılsın diyor.

Balayı hariç gitmedik tatile
ülkede insanların yılda bir kez tatil yaptığını düşünürsek aslında balayı + 1 tatil aynı sene içinde zor gibi duruyor pandemiyi de düşününce. ekonomik durumunuzu bilemem tabii. ben kızmanızı anlıyor ve size hak veriyorum. çok yeni evlisiniz. yeni evli bir adam zaten gün içinde benden çok gördüğü evli barklı adamlarla 2 gün ne tatili istiyor yani? 1 hafta dese hadi gerçekten dinlenmeye ihtiyacı var derim de 2 gün zaten çok az, yorulmaya değmez. amaç ne yani? bence bu işin içinde diğer arkadaşlarının çok etkisi var. onlar bir şekilde eşlerini ezip gidebiliyorlar sizinki ben de gidicem moduna girmiş olabilir.

Gidecek bir kız arkadas bulsam hemen giderdim

Ama cevremdekilerin esleri izin vermez kızlarla tatile gitmeme.

gidecek bi arkadas bulsam belkiii

Neden illa biri olmalı gibi hissediyorsun ki.
Tek başına tatilin keyfi hiç birşeyde yok. Öyle güzel dinlenip, yenileniyorsun ki sonra başka kimseyle tatil yapmak gelmiyor içinden.

Size izin vermese peki ?
kadın ve erkek evlenince birbirlerinin sahibi olmuyorlar. Hiçbir zaman kısasa kısas sen öyle yaptın ben böyle yaparım durumlarına girmem. Bana tatile gidemezsin diyemez mesela. İlişki dinamikleri burada devreye giriyor. Ben arkadaşlarımla tatile gitmek isterim ve bu özgürlüğümü destekleyecek biri ile beraber olur evlenirim. Sizde öyle yapmışsınız. Siz izin vermek istemiyor hatta giderse mesajlarla rahatsız etme düşüncesine giriyor olabilirsiniz. İşte tamda bundan eşinizde sizin tatile gitmenizi istemiyor. Çünkü siz hayattan istediklerinize göre bir evlilik yapmışsınız ama şuan eşiniz bundan sapmak istiyor. Bu durumda kavgaya strese gerek yok. eşiniz hayattan istediklerinde değişiklik yapabiliyorsa sizde yapabilirsiniz. Mesela ondan izin almazsınız. Yetişkiniz öyle değil mi?

Tam tersi giderse hic bir sekilde iletişim kurmam onunla içimden gelmiyor.

mesajla rahatsız etmek falan cok gereksiz istemediğimi bile bile gidiyorsa

evli değilim ama şöyle bir fikrim var. siz de ya arkadaşlarınızla ya da yalnız başınıza tatile gideceğinizi söyleyin. oldu da sorun çıkarttı tamam deyin. bırakın tatiline gitsin gezip tozsun. geldiğinde sizi eşyalarınızı toplamış ve evi terketmiş bulunca anlar sıkıntının büyüklüğünü

Yazıyor aslında bana izin vermeme durumu yazımda

Ahh duzgun okumamisim oyleyse, kusura bakma.
Size izin vermedigi yere izin vermeyin bence. Kimbilir ne yapmaya gidiyorlar da size izin vermiyor. Bu konularda kisi kendinden bilir işi emin olun size izin vermedigi biseyi yapiyorsa iyi bisey yapmiyordur.

Tam tersi giderse hic bir sekilde iletişim kurmam onunla içimden gelmiyor.

mesajla rahatsız etmek falan cok gereksiz istemediğimi bile bile gidiyorsa
Kendinizi üzmeyin.
Ertelediğiniz şeyler varsa onları yapın sizde kendinizi dinleyin ve hiç bir zaman bir erkeğin izni kadar bir hayatınız olmasın.

Hiç öyle bir şey istemedi ama tabii ki gidebilir. Arkadaşlarına gideceğin tatil ve eğlencesi farklıdır-ki kalabalığın tadı farklıdır zaten-esle gidilen tatil farklıdır bence. O gitsin, sonra beraber gidelim 2 gün ne ki zaten. Ama bana izin vermeme gibi bir durum olamaz. Bence evli insanların 2 gün ayrı bir şey yapabilme hakkı da olsun ya. O zaman önce onlar gitmeden önce siz gidin beraber 2 günlüğüne bir yere sorun çözülür. Şahsen mütemadiyen dip dibe olmayan çiftlerin daha mutlu ve anlayışlı olduğunu düşünüyorum. Pandemide de beraber hiçbirimiz gezemedik ama vakit dersen oooooo çok vakit geçirdik hepimiz eve kapandigimiz için.

Sahsen "izin" verirdim. Bizim cocuklarimiz oldugu icin planlari tabi ki ona göre yapmamiz gerekir. Bizde sorun olmaz cünkü bende ayri plan yapmak istesem sorun olmaz. Hatta esim kendisi söyledi istersen bir kac gün bir yere git diye (kendisi cocuklara bakar, orda sorun yok). Sizde iki gün bir yere gitmesinden cok, size ayni haklari tanimamasinda. Size "izin" vermiyorsa, oda gidemez. Yok giderim diyorsa sizde gidin.

Kısa ve net HAYIR illede gitmek isterse alsın çocukları da götürsün (dört tane) başa çıkamam derse kızları götürsün yeter bir daha ömründe tatil bile istemez

++++++1
hatta +100
evli iş arkadaşları, 2 günlüğüne. nedir yani? konu sahibinin eşi için demiyorum tabii bu benim kendi art niyetim, kendi şeytan düşüncemdir ama bana masum gelmiyor bu senaryo. o 5 adam içinde hiç eşini aldatan çıkmayacak mı yani? hepsi akşam odada yalnız mı yatacak? hadi eş masum, sütten çıkmış ak kaşık. beraber gittikleri adamlarda iyi niyet nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…