- Konu Sahibi neguzelbirben
-
Biz ayri tatil yapan bir cift degiliz, hatta hafta sonlari bile mumkunse ayri plan yapip ayri takilmayiz.
Ama bu "eglenceli seyleri birlikte yapmamiz gerekli mecburuz cunku evliyiz" şeklinde değil. Birlikte olmamiz sıkmıyor bizi, o yuzden birlikteyiz. İki kişi de ayni kafada degilse her turlu problemdir bu aslinda.
Onun disinda tatilin amaci yeme içme, dinlenme, eglenme gibi şeyler evet ama bunlar aileyle, arkadaslarla da yapilir sevişmek tatilin sarti degildir.İnsanlar ailesiyle arkadaslariyla tatile cikamayacak mi sevişmek gerekir diye.
Bekarken ailemle de, kiz kiza da, kiz erkek karisikta tatil yaptim, erkekler de yapabilir gayet eglenceli oluyor aslinda.
Ama buradaki konu biraz farkli zaten, eşine izin vermeyip kendi gitmek isteyenlerden eşi.
O zaman kötü niyet arardım. Demek ki kendi eşsiz tatile gidince bir halt karıştıracak ki karısının gitmesini istemiyor diye düşünürdüm.Size izin vermese peki ?
Bana da aşırı garip geldi. Acaba görücü usulü falan mı diye düşündüm.bu iş bana tuhaf geldi ya...daha 8 aylık evlilikte karısını bırakıp, dahası onun kendi arkadaşlarıyla tatil yapmasına izin vermeyip kendi arkadaşlarıyla kafa dağıtmaya gidecek he... çok manasız. normalde herkesin kendine ait alanı olması gerektiğine inanırım, arkadaşlarıyla istediği kadar vakit geçirebilir takılabilir ama kaç günlük tatil manasız.
Çok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
pandemi cıktı o bu cıktı daha biz dogru düzgün gezemedik.
Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.
Siz olsanız izin verir miydiniz ?
sinir oldum ya ne alaka biz gidelim niye arkadaslarınla yani
Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.
Ne yapmalıyım bilemedim ..
Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !
Peki amerikaya rusyaya beraber de gittiniz mi? Yani siz de gitmek istemediniz mi? Benim hiç gitmediğim yere bensiz gitse çıldırırım kıskançlıktanGidebilir..
6 aylik falan evliydik arkadasiyla tatile gitti.. Hem de Rusya'ya .Sonrasinda yine arkadasiyla Amerika'ya gitti.
Dubai'ye ve bazi ortadogu ulkelerine falan gitti.
Yapacak olan burnumun dibinde de yapar. O nedenle kisitlamanin anlami yok..
Ama ben de istedigimde arkadaslarimla ya da yalniz gidebilirim..
Eger bana izin vermeyip kendisi gitmeye kalksaydi kafasini kopartip kelle corbasi yapardim
Bende izin vermem şehir dışı iki günlük falan aynı bulunduğumuz ilde denize günü birlik arkadaşlarıyla gidebilir ama şehir dışı kalmalı NOÇok çok fazla gerginim.
Evleneli 8 ay oluyor..
pandemi cıktı o bu cıktı daha biz dogru düzgün gezemedik.
Beyefendi iş arkadaslarıyla (hepsi evli ) 5yıldızlı otele 2 günlüğüne tatile gidiyormuş.
Siz olsanız izin verir miydiniz ?
sinir oldum ya ne alaka biz gidelim niye arkadaslarınla yani
Benim rızam yok dedim bir sürü destan mesaj attım istemiyorum diye ama belli ki gidecek dinlemeyecek.
Ne yapmalıyım bilemedim ..
Ben gitmek istesem asla izin vermez eminim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?