eşinizin hangi huyunu sevmiyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabiki dağınık olmasına,bana yardım etmemesine ve bilgisayar oyunlarına sinir oluyorum.Ama yinede çok seviyorum..

valla düşündümde pek kızdığım huyları yok..
istediğim herşeyi yapar temizliğe yardım eder romantikdir, anlayışlıdır..
tek kızdığım huyu küsünce ilk adımı benden beklemesi...

ağzı bozuk ve sinirli olması en sevmediğim huyubaşka hoşlanmadığım yönleride var ama en çok bu ikisi beni sinir ediyor

Normalde iyiyizdir ama kavga sırasında yada öncesine öfkesine hakim olamaması beni delirtiyooo ama yinede çookk şeker

bayıldım yaaa şu cilveleşme seansına özellikle süpermiş muhtar olsun ozaman:)))

Cok komik ama gardolabinda kendine ait olan pantolon ve kravatligi her sabah cekmis halde birakmasina sinir oluyorum surgu ortulmuyor o oyle acik birakinca her sabvah aksam soyleniyorum:)

• ]

benimde aradığım zaman meşgul işim var ben seni hemen ararım sonradan çok geç aramasına çok çok sinir oluyorum

Esim çok iyidir ev isleri konusu da bana çok yardım eder ama bazen çok abartın ve sınır oluyorum ayrıca ev isleri önemsediği kadar ruhumuonemsemio ya adam hiç düşünmez mı bu kadın evde sklmstr alırım gezelim surda burda yok anca evde oturur:)) aaa bide bilg bağımlısı :))))

Vallaha canım kırmızıyla işaretlediğim yerler hariç sanki benimkini anlatmışsın. Bir de sorumsuzluğu ve rahatlığı var, öldürüyor beni !

ahhh bu erkekler demek çoğu aynı bunun farkına vardım valla iyi oluyor böyle yazıyorsunuz yalnız olmadığımı hissediyorum hepinize teşekkürler:26:

eşimin sürekli beni ayakkabı boyacısı yerine koymasından nefret ediyorum...1 lira veriyimde sil şu ayakkabılarımı diyor

saçam sapan bi takım takıntılarına sinir oluyorum önceleri çok tartıştım ama baktım konuşsam olmuyo kavga etsem olmuyo sussam olmuyo
bende artık umursamıyorum hatta artık umursayamıyorum istesemde

-eve ayakkabılarla grmesine
-çorabını top haline getirip sağa sola fırlatmasına
-banyoya girince bornozunu unutup sürekli bana seslenmesine(artık duymuyo gibi yapıyorum:))
-evdeki 3 banyoyuda kullanmasına
-üstünden çıkardığını aynen bulunduğu yere fırlatmasına
-tutumsuz olmasına(evin muhasebesini ben yapıyorum yoksa vay halimize:))

.... işte bunun gbi çok önemli olmayan şeyler... artık bende saldım ev savaş alanı gibi kızlar)))))

-hayatta her şeyin doğrusunu, ailesinin doğrusu sanmasından,
-aşırı yemek düşkünlüğünden, annesinin yaptığı yemek hariç hiç bir yemeği beğenmemesinden,
-gündüz yada gece hiç fark etmez her buldugu koltukta uyuklayıp horlamasından,
-cimriliğinden,
-her haltı kendi bildiğini sanmasından,

nefret ediyorum! daha ne olsun...

_inat olmasından kafasına koyduğu şeyi hemen yapmak istemesinden
_hastalık hastası olmasından
_laf sokmasından
_aşırı dağınık olmasından tabi o dağınık değilmiş ben topladığım için rahatmış
_maç maç maç görünce dünyayla bağlantısının kopmasından

şimdilik bu kadar

dayanamadaım bende yazayım dedim hanımlar acıkınca surat yapmasından işteyken bile yemek yemediyse benim kafamı ütülemesinden , çayı ısıt der ve sonrasında o çayı buz çay yapıp içmesinden , markete girdiğinde olur olmaz herşeyi almasından sonrasında ne aldık bukadarda çok tuttu demesinden , suyu dahi ayağına beklemsinden bazen cinnet geçiresim geliyor ha unutmadan uyuyorsam kalkıp durmadan ışığı yakıp söndürmesinden yıldım valla

-Sabah evden çıkarken beni öpmemesi
-Gün içinde arayıp sormaması
-Sinirlendirdiğinde özür dilememesi, seni seviyorum diye msj atsa özür beklemiycem zaten.ama o da yok
-Açtığı çekmeceyi kapatmaması
-Çocuklar ağlarken maç seyrediyorsa başka gezegendeymiş gibi duymaması
-Suyunu bile benden istemesi
-Beni kırdığı zaman anlamamış gibi ne oldu niye konuşmuyorsun diye sorması.
-Tüm özel , kıymetli eşyalarının yerini bana sorması.
Aklım defter ya, herşeyi t ek tek aklımda tutcam

dayanamadım bende yazayım ama genel itibarıyla tüm erkekler aynı
- sabırsız olmasına,
- çok sinirli olmasına,
- çocuk gibi küsmesine,
- bişey yokken bile nemden bişey kapıp; neye küstüğünü bilmediğim şeyden dolayı benden özür beklemesine,
- çalıştığım halde bana yardım etmemesine,
- çocukla 10 dk oynayıp hep benim bakmamı istemesine,
- takıntılı olmasına herşeyin aşırısını istemesine bi aralar balık merakımız vardı şimdide çiçek başladı,
ayyyy bende çok sabırlıymışım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…