- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Deli gibi para harcamasina cok sinir oluyorum normal calisan bir kisiden 3 misli para alir ama maasi girdigi hafta biter ben tutumlu ol dedikce inadinami yapiyor ne acayip marka takintisi var. "gecen gun bu yasimiza geldik bir dikili agacimiz yok" dedim gitmis dunyanin parasini verip zeytin agaci almis artik o lafida ettirmiyo benim zeytin agacim var diyo .
Deli gibi para harcamasina cok sinir oluyorum normal calisan bir kisiden 3 misli para alir ama maasi girdigi hafta biter ben tutumlu ol dedikce inadinami yapiyor ne acayip marka takintisi var. "gecen gun bu yasimiza geldik bir dikili agacimiz yok" dedim gitmis dunyanin parasini verip zeytin agaci almis artik o lafida ettirmiyo benim zeytin agacim var diyo .
merhaba;ben eşimin hatır,gönül dinlememesini sevmiyorum.yani birinin hatırı için birine katlanmaz yada cevap vermemezlik yapmaz
her sabah giyinirken bana sorması "aşkımmm ben ne giyicem bugün" ben kendime karar veremiyorum arkadaş sabahın körü sana ne karar vereyim
hiç iyi bir şey değil.ve şöyle bir şey var kim ona yalnış yaparsa anında siler hiç kaçarı yok.arada hep ben kalıyorm.teyzesiyle 5 senedir görüşmüyor.kısacası aile içinde yaşanınca faturalar hep bana kesiliyor.nede olsa elim yaaaaaaaaaaaaa.....insanlar kendilerini üzenlere güçleri yetemeyince yanındaki malzeme olarak kullanıyor.nerede vicdan nerede insan ve ALLAH korkusu...
sürekli ıkeadan bişeyler alır ve eve geldiğimizde parçaları birleştirmeyi saatlerce beceremezüstüne üstlük birde içinden çıkan kağıda aldırış etmeden kendi kafasına göre yapmaya çalışır, ''yardım edeyimmi'' dedğimde ''yok yok bitti zaten'' diyor ama sonunda mutlaka beni çağırıyor ''gel şurdan tut birazda çabuk bitsin bari''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?