eşinizin hangi huyunu sevmiyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kavga ettikten sonra hiçbi şey olmamış gibi davranmamı istemesini hiç sevmiyorum.Küs kalamıyoruz sorunların üstü örtülüyor.Belki iyi bir şey ama nasılsa küs kalamıyoruz diyip tekrar ediyor bazı kötü huylarını.

Evi girdiği odayı aldığı şeyi eskisi gibi bırakmamasına sinir oluyorum.
Ben söykedikten sonra şimdi düzelticektim olur hep
Hiç bizamanda ben demeden düzelmezz

3 yıllık evliyiz çoğu sinir olduğum huyunu değiştirdim çok şükür tabii onun anlayışıyla oldu çok anlayışlıdır sağolsun.ama tabi alışkanlıklarını değiştirmek zor oldu
şimdilerde ise sevmediğim huyu atletlerini çıkarırken ters çıkarması , her sabah giyinirken bana sorması "aşkımmm ben ne giyicem bugün" ben kendime karar veremiyorum arkadaş sabahın körü sana ne karar vereyim bensiz hayatta giyinmez. bi de diş fırçalarken yada yüzünü yıkarken lavoboya eğilmemesi.sular öyle bir sıçrıyo ki etrafa.her gün batıyor lavobo sonra
ama bunlar için de savaş veriyorum zafer benim olucak

benim bir değil birçok sevmediğim huy var.kıyafetlerini o an neredeyse oraya atması.her gün düzeltmeme rağmen her çamaşır yerleştirmede dolabını çekmecesini dağınık bulmam.banyoyu ıslatması.yüzünü de yıkasa - artık o nasıl bir yıkamaysa- banyo su içinde kalıyor.kirlisini kirli sepetine atmaması.özellikle banyoya kadar gidip kirli sepetinin üstüne bırakır.ama içine atmaya üşenir benim tembel kocam.ona küstüğümde en ciddi en sinirli anımda gelip beni güldürmeye çalışması.ağız tadıyla kavga ettirmiyor ya.e küsmemize neden olan olay tartışamadan sonuca varmadan arada kaynıyor.ama bütüüüüüüüün bunlara rağmen onu çoooook seviyorum.gülümseyerek bi aşkım deyince eriyiveriyor içim napim

-Aşırı fanatik olmasını sevmiyorum.
Maç izleyebilir beraber de izleriz evet babam küçükken abimle beni maçlara götürürdü o zamandan beri futbola ilgim vardır.Ama her maç sonrası arkadaşlarıyla 2 saat telefonda maç değerlendirmesi yapmasından hiç hoşlanmıyorum.Maç yorumlarına bakmasını istemiyorum ama neymiş efendim çok önemliymişmiş gidip diğer odaya izler sen izlemiceksen der. Tartışırız,kapatır tvyi...her maç sonrası aynı şey.
-Annesiyle ilgili bazı konularda alttan al der. bu konuda çok hassasımdır.
-Sabahları çoraplarını yatakta buluyorum. bu huyunu düzeltemedi evlendiğimizden beri.

Atlamışım.

Bir de yemek hazır olduktan sonra 10 dk yemeğe oturmasını beklemeye sinir oluyordummm.
Artık beklemiyorum.
Önceden "hadi hadiiii" derdim.Artık demiyorum.Başlıyorum yemeğe.
Davet de etmiyorsun diyor.
Görmüyor musun yemek ortada diyorum.

Kalkamıyor pcnin başından

Deli gibi para harcamasina cok sinir oluyorum normal calisan bir kisiden 3 misli para alir ama maasi girdigi hafta biter ben tutumlu ol dedikce inadinami yapiyor ne acayip marka takintisi var. "gecen gun bu yasimiza geldik bir dikili agacimiz yok" dedim gitmis dunyanin parasini verip zeytin agaci almis artik o lafida ettirmiyo benim zeytin agacim var diyo .

gülmekten yerlere yapıştım:))))))))

ne kadar gerçekçi bir kocan varmış:))))))))))))))))

bir evimiz bile yok dersen ev alır mı acep

hahaha cok guldum buna yaa

hmmmm hangisini desem çok büyük bi ciddiyetle maç izlemesine
yüksek sesli konuşmasına
öabuk sinirlenmesine
sinir oluyorum

merhaba;ben eşimin hatır,gönül dinlememesini sevmiyorum.yani birinin hatırı için birine katlanmaz yada cevap vermemezlik yapmaz

Gece gece güldürdün Allah iyiliğini versin. Şaka mı bu Bi dikili ağacımız yok hahahhaha artık bi ağacınız var desene

hiç iyi bir şey değil.ve şöyle bir şey var kim ona yalnış yaparsa anında siler hiç kaçarı yok.arada hep ben kalıyorm.teyzesiyle 5 senedir görüşmüyor.kısacası aile içinde yaşanınca faturalar hep bana kesiliyor.nede olsa elim yaaaaaaaaaaaaa.....insanlar kendilerini üzenlere güçleri yetemeyince yanındaki malzeme olarak kullanıyor.nerede vicdan nerede insan ve ALLAH korkusu...

Allah yardımcın olsun.. gerçekten zor bi karakter eşin.. aynı benimki de öyle.. ama ailesinin onun huyunu bilip, araya seni sokmamaları lazım..

-banyo yaptıktan sonra banyoyu su içinde bırakıyo. duşakabin olmasına rağmen bunu nasıl başardığını hala anlamadım.
-giydiği bi kıyafeti;(gömlek,kazak, pantolon, mont...) çıkarınca gardrop yerine kapının arkasına asıyo. ve bi kaç gün sonra bana:- aşkım yaaa yine dolmuş burası. niye toplamıyon diyo.
-akşam yemeği sonrası çay keyfimiz var. daha doğrusu eşimin var. benim olamıyo malesef. yemeği yer yemez istisnasız her gün çay olmadı mı daha diyo. (olsa getiririz dimi sus bi adaam...) ben çayımdan iki yudum almadan aşkım bi çay getirsenee diyo. ağzında teneke kaplı benim aşkımın...
-bide 12 ayın 11 ayını hiç abartmıyorum: 'aşkım ben hasta olacam heralde, bi nane limon yapsana' diyerek geçiriyo. :2: buluttan nem kapıyo derler ya. öle bişi.
bi de çok sigara içiyo. ona çok sinir oluyorum.

bencede öyle zaten eşim kendiside söylüyor her zaman beni karıştırmamalarını.ama bu dünyada kim ne yaparsa kendine yapar bu konu ile ilgili özel bir çabam yok benim yerime eşim savaş veriyordu çok şükür.insan yinede gece başını yastığa koyduğunda güzel şeyler düşünmek istiyor.acaba kötü insanlar uykuya neyi düşünerek dalarlar.gerçekten başkaları için bir kerede olsun üzüldüler mi.sürekli kendisini haklı gören insan bence kötü insandır yani yumuşatacak olursak biraz zararlı insandır.ama keşke tanıyabilsek öyle değil mi.konudan konuya geçtim pardon

sürekli ıkeadan bişeyler alır ve eve geldiğimizde parçaları birleştirmeyi saatlerce beceremez üstüne üstlük birde içinden çıkan kağıda aldırış etmeden kendi kafasına göre yapmaya çalışır, ''yardım edeyimmi'' dedğimde ''yok yok bitti zaten'' diyor ama sonunda mutlaka beni çağırıyor ''gel şurdan tut birazda çabuk bitsin bari''

ayyyyyyyyyyy çok güldüm bunnaaaaa.... çok yaşayın siiizzz... resmen yazınızın devamını okumak için girdim erkekler yaaaa... '''erkekleeeerrrrrr....''' baştan komikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…